Kasiu moja PDP nie używa tej masci tylko znalazłam ją w szufladzie i chciałam wiedzieć do czego ona jest , bo czasem mąż PDP kaze smarować PDP , a sam nie raz nie wie co jest do czego . Więc tak dla spokoju zapytałam . Dzięki .
Kasiu moja PDP nie używa tej masci tylko znalazłam ją w szufladzie i chciałam wiedzieć do czego ona jest , bo czasem mąż PDP kaze smarować PDP , a sam nie raz nie wie co jest do czego . Więc tak dla spokoju zapytałam . Dzięki .
czesc Alinko moja babcia tez robi mi numerki i smaruje sie czym popadnie!!!!wiec czesc pochowalam!!!!aha w sobote jade do domku!!!
Wszak do tanga trzeba dwojga-:):):)♡♡♡
Już idę patrzeć na rozpiskę ale nie wiem czy dalej wszystko zażywa. Levodope podaję ja , bo musi być godzinę przed posiłkiem a On się zapomina. Bierze też polprazol na czczo. Na rozpisce jest rano jeszcze Vesicur wieczorem Donepezil a na sen Zopiclon
Witam,
moja babulka jakos 3 miesiace temu wypryskala sie silikonem...do uszczelek samochodowych. Efekt jest taki ze nie ma juz zmarszczek he he he he
Witam,
moja babulka jakos 3 miesiace temu wypryskala sie silikonem...do uszczelek samochodowych. Efekt jest taki ze nie ma juz zmarszczek he he he he
czesc Alinko moja babcia tez robi mi numerki i smaruje sie czym popadnie!!!!wiec czesc pochowalam!!!!aha w sobote jade do domku!!!
Z rolsztulem to nawet będzie troje.
Córka babci wyszła na pół godziny i nie ma jej już ponad 3, na kolację pewnie wróci. Lubię ją bardzo, bo jest mało niemiecka - niespecjalnie się przejmuje świętym rytmem regularnego trybu życia.
Andrejka coś za długo wytrzymuje bez nas - czyżby wyleczyła się z forumowego nałogu? Byłby to pierwszy taki przypadek w naszej historii...
Idę do łóżeczka uciąć sobie drzemkę- szkoda, że z rodzaju męskiego może mi towarzyszyć tylko laptop...
Ale ja tak pragne spokoju i żeby tak normalnie i nudno chociaż ze dwa dni.........
Wyjeźdzam dzis w nocy od niereformowanych Niemców....
Wyjeźdzam dzis w nocy od niereformowanych Niemców....
dobrze że tak szybko się to stało jedziesz w inne miejsce czy do PL.Współczuję kolejnej opiekunce która tam pojedzie
Jadę do Polski.