Na wyjeździe #7

09 kwietnia 2014 12:35
alinka1339

Kasiu moja PDP nie używa tej masci tylko znalazłam ją w szufladzie i chciałam wiedzieć do czego ona jest , bo czasem mąż PDP kaze smarować PDP , a sam nie raz nie wie co jest do czego . Więc tak dla spokoju zapytałam . Dzięki .

czesc Alinko moja babcia tez robi mi numerki i smaruje sie czym popadnie!!!!wiec czesc pochowalam!!!!aha w sobote jade do domku!!!
09 kwietnia 2014 12:42 / 4 osobom podoba się ten post
Aneta48

czesc Alinko moja babcia tez robi mi numerki i smaruje sie czym popadnie!!!!wiec czesc pochowalam!!!!aha w sobote jade do domku!!!

Witam,
moja babulka jakos 3 miesiace temu wypryskala sie silikonem...do uszczelek samochodowych. Efekt jest taki ze nie ma juz zmarszczek he he he he

09 kwietnia 2014 12:46 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też się wypryskam, od zaraz! To stanowczo taniej niż operacja plastyczna!

Kasia, tango mi się marzy, a co, nie wolno? Jeszcze nie straciłam kobiecości wśród tych pieluch i powtarzania po raz kolejny tego samego. A wierszyk świetny, jak zwykle zresztą. Weźmiemy na zjeździe do redakcji parę, niech zobaczą, jaką zdolną mamy młodzież w opiece!
09 kwietnia 2014 12:59 / 2 osobom podoba się ten post
lwica

Wszak do tanga trzeba dwojga-:):):)♡♡♡

Z rolsztulem to nawet będzie troje.

Córka babci wyszła na pół godziny i nie ma jej już ponad 3, na kolację pewnie wróci. Lubię ją bardzo, bo jest mało niemiecka - niespecjalnie się przejmuje świętym rytmem regularnego trybu życia.

Andrejka coś za długo wytrzymuje bez nas - czyżby wyleczyła się z forumowego nałogu? Byłby to pierwszy taki przypadek w naszej historii...

Idę do łóżeczka uciąć sobie drzemkę- szkoda, że z rodzaju męskiego może mi towarzyszyć tylko laptop...
09 kwietnia 2014 13:50
judora

Już idę patrzeć na rozpiskę ale nie wiem czy dalej wszystko zażywa. Levodope podaję ja , bo musi być godzinę przed posiłkiem a On się zapomina. Bierze też polprazol na czczo. Na rozpisce jest rano jeszcze Vesicur wieczorem Donepezil a na sen Zopiclon

Oprócz Parkonsona jeszcze się w tle otępienie majaczy.Donepezil jest podawany w otępeniach typu alzheimerowskiego,albo naczyniowego.Acha,levodopą tez leczą parkinsonizm polekowy,wywołany podawaniem neuroleptyków.Może pdp brał to wcześniej.
09 kwietnia 2014 13:58
Endriu

Witam,
moja babulka jakos 3 miesiace temu wypryskala sie silikonem...do uszczelek samochodowych. Efekt jest taki ze nie ma juz zmarszczek he he he he

hahaha swietne trzeba wyprobowac!!!!!
09 kwietnia 2014 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
Endriu

Witam,

Moja obecna podopieczna pomyliwszy się spryskała sobie głowę zamiast lakierem do włosów ,impregnatem do zamszu.
09 kwietnia 2014 14:07
Aneta48

A co Ty też prędzej zjeżdżasz do domku ?
09 kwietnia 2014 14:16
romana

Z rolsztulem to nawet będzie troje.

Córka babci wyszła na pół godziny i nie ma jej już ponad 3, na kolację pewnie wróci. Lubię ją bardzo, bo jest mało niemiecka - niespecjalnie się przejmuje świętym rytmem regularnego trybu życia.

Andrejka coś za długo wytrzymuje bez nas - czyżby wyleczyła się z forumowego nałogu? Byłby to pierwszy taki przypadek w naszej historii...

Idę do łóżeczka uciąć sobie drzemkę- szkoda, że z rodzaju męskiego może mi towarzyszyć tylko laptop...

Jak nie ma Andrejki z nami , to znaczy ze ma cos innego na glowie . Mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze .
09 kwietnia 2014 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Ale ja tak pragne spokoju i żeby tak normalnie i nudno chociaż ze dwa dni.........

Życzę Ci spokoju, ale myślę, że nawet nudny dzień w twoim opisie nudnym nie będzie :)  
Relacjonuj dalej Iiiiijjfffaaa :)
09 kwietnia 2014 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
Wyjeźdzam dzis w nocy od niereformowanych Niemców....
09 kwietnia 2014 14:33
ania37

To masz szczęście że tak szybko udało ci się stamtąd wydostać,z takimi rodzinami firmy powinny natychmiast rozwiązywać umowę albo podwoić rachunek
09 kwietnia 2014 14:33
ania37

dobrze że tak szybko się to stało jedziesz w inne miejsce czy do PL.Współczuję kolejnej opiekunce która tam pojedzie

09 kwietnia 2014 14:36 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

dobrze że tak szybko się to stało jedziesz w inne miejsce czy do PL.Współczuję kolejnej opiekunce która tam pojedzie

Jadę do Polski.
09 kwietnia 2014 14:39
ania37

Jadę do Polski.

jezu czytam posta wcześniej i nie potrafię sobie tego wyobrazić co tam zaszło,to naprawdę jakieś bagno było co to za typ z tego koordynatora