Mam pytanko do znających się na medycynie. Na jakie inne schorzenie oprócz Parkinsona może być podawana Levodopa ? PDP twierdzi, że P nie ma a levodopę 3 razy dziennie mu podaję . Dziękuję z góry i życzę Wszystkim miłego dnia :)
Mam pytanko do znających się na medycynie. Na jakie inne schorzenie oprócz Parkinsona może być podawana Levodopa ? PDP twierdzi, że P nie ma a levodopę 3 razy dziennie mu podaję . Dziękuję z góry i życzę Wszystkim miłego dnia :)
Jeżeli chodzi o scenę tanga w filmie, to najbardziej poruszył mnie Al Pacino w "Zapachu kobiety".
Zresztą chyba Oscara za tą rolę dostał.
Evvex, to jak w metodzie na dobry film według Hitchocka - ma się zacząć od trzęsienia ziemi, i to jest najłagodniejsze z wrażeń. Czekamy z utęsknieniem na dalszą relację.
Hejka, towarzysze doli i niedoli!
Tak mnie naszło wczoraj w nocy - a gdyby jutrzejszy poranek zacząć od tanga? Tylko zamiast róży w zębach, z pampersem w ręce? "Nic nie mów i o niczym nie myśl" mówi Jenifer Lopez, zanim zacznie tańczyć z Richardem Gere. Nie pasuje do nas i pedepów? Pasuje jak ulał!
No to do tanga, panie i panowie!

Tango z pampersem
Romanie się marzy:)
Widać za mało
Ma na szteli
Wrażeń :)
Więc pampers
W zęby
I róża
Pod pachę
Przydałoby sie
Jeszcze jakąs
Flachę:)
Zanim do domu
Na urlop
Powrócisz
To jeszcze
Babcię swą
Tanga
Nauczysz:):):)
Tango z pampersem
Romanie się marzy:)
Widać za mało
Ma na szteli
Wrażeń :)
Więc pampers
W zęby
I róża
Pod pachę
Przydałoby sie
Jeszcze jakąs
Flachę:)
Zanim do domu
Na urlop
Powrócisz
To jeszcze
Babcię swą
Tanga
Nauczysz:):):)
Czy ktoś moze sie orientuje od czego jest maść LYMPHDIARAL ?
To jest maśc homeopatyczna ,na bazie ziół do drenazu limfatycznego..Na jaką część ciala Twój PDP używa jej?