Na wyjeździe #7

11 kwietnia 2014 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
Kruszynko zycze ci udanego ,milego i szczesliwego wypoczynku,ja niedlugo tez bede jechala do domku bo za 13 dni a to zleci.zycze ci szczesliwej podrozy.Dzisiaj tutaj Kolo München zapowiada sie ladna pogoda sloneczko juz slicznie swieci ptaszki cwierkaja ,a pdp juz nA Mmnie czeka milego dnia zycze wszystkim,
11 kwietnia 2014 07:59
Witam was dziewczyny i chłopaki. Dzisiaj wyjątkowo tutaj, bo Powitajki nie chcą się otworzyć tzn. otwierają się ale są nieczytelne, miłego dnia
11 kwietnia 2014 08:01
Witajcie po nieprzespanej nocy,pełnia jest czy co??? Moja babcia calutką noc nie spała,ja też...Pora na poważną rozmowe z córką..
11 kwietnia 2014 08:03
jowitaliber

powiedzcie mi musiałam zadzwonić na numer infolinii w mbanku jest to numer dla dzwoniących z zagranicy ze stacjonarnych to ile mnie to może kosztować bo tam napisali że opłata za rozmowę jest wg.taryfy operatora a ja tu mam darmowe do polski i już nic nie wiem

Nie zapłacisz nic jak masz darmowy stacjonarny do Polski. Ja na poprzednim wyjeździe dzwoniłam też do nich i to na normalny nr , który podali do kontaktu i rozmawiałam ok godziny  i nic nie płaciłam dodatkowo, pozdrawiam
11 kwietnia 2014 08:06
aska59

Nie zapłacisz nic jak masz darmowy stacjonarny do Polski. Ja na poprzednim wyjeździe dzwoniłam też do nich i to na normalny nr , który podali do kontaktu i rozmawiałam ok godziny  i nic nie płaciłam dodatkowo, pozdrawiam

już sie wystraszyłam bo też trochę rozmawiałam ale dzwoniłam na ten niby stacjonarny
11 kwietnia 2014 08:07 / 2 osobom podoba się ten post
dzień dobry opiekunkowo wspaniałego dnia,szerokiej drogi wyjeżdzającym :)
11 kwietnia 2014 08:08
aska59

Na normalny numer to są darmowe, ale z tą infolinią to bym uważała. Nie jestem pewna czy wchodzą. Np. na Skype mam oplacone rozmowy na stacjonarne w EU a infolinie w to nie wchodzą.
11 kwietnia 2014 08:10
MeryKy

Na normalny numer to są darmowe, ale z tą infolinią to bym uważała. Nie jestem pewna czy wchodzą. Np. na Skype mam oplacone rozmowy na stacjonarne w EU a infolinie w to nie wchodzą.

wiem wlaśnie ale tam były różne numery i ten na który dzwoniłam to byłó napisane telefon dla dzwoniących za zagranicy ze stacjonarnych i komórek i wygląda tak jakby był poprzedzony kierunkowym
11 kwietnia 2014 08:11 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie po nieprzespanej nocy,pełnia jest czy co??? Moja babcia calutką noc nie spała,ja też...Pora na poważną rozmowe z córką..

A ja śpie jak niedźwiedź. Babka w szpitalu. Pies mnie nie budzi. To jest życie...:)
Kawusia wypita, czas na poranny spacerek z pieskiem.
11 kwietnia 2014 08:13
jowitaliber

wiem wlaśnie ale tam były różne numery i ten na który dzwoniłam to byłó napisane telefon dla dzwoniących za zagranicy ze stacjonarnych i komórek i wygląda tak jakby był poprzedzony kierunkowym

Tego to nie wiem, czy zaplacisz? Też mam konto w mBanku ale nigdy do nich nie dzwoniłam nawet z Polski.

11 kwietnia 2014 08:23
MeryKy

Tego to nie wiem, czy zaplacisz? Też mam konto w mBanku ale nigdy do nich nie dzwoniłam nawet z Polski.

rozmawialam na czacie z mbank i powiedzieli mi że numer na który dzwoniłam jest stacjonarny czyli powinno być ok
11 kwietnia 2014 08:23 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bez snu długo nie pociągniesz. W dzień nie da rady podrzemac jak babcia śpi ?
Cos w tych górkach masz pod górkę.
11 kwietnia 2014 08:26
ivanilia40

ivanilka pełnia dopiero 15 kwietnia  to  babcia ma schiza
11 kwietnia 2014 08:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja mam z tym spokój , nawet mnie nie musi interesować to czy Babcia spi, czy nie . I tak nie omieszka od 5 mnie nieoficjalnie obudzić, bo tak strzela wszystkim co wpadnie Jej w ręce, a oficjalnie budzi mnie przed 7 , kiedy to ja już od dawna nie śpię .
Zadzwoniła do mnie zmienniczka z poprzedniego miejsca pracy, że zjeżdża ok 12 maja na urlop i potrzebuje kogoś na zastępstwo na 3 tygodnie. Może pamiętacie, byłam u takiej Babci z bardzo mocną demencją. Rodzinie bardzo zalezy, abym tam wróciła, Termin mi pasuje, Babcię już znam, jest ciężko, ale do przeżycia , no i te 3 tygodnie . Tylko.... do tej pory nie dostałam zwrotu za bilet. Invanilia, Ty na pewno pamiętasz te perypetie . Niby mają czas do 30 dni,  więc jeszcze poczekam te kilka, bo ten termin kończyłby się ok 15 kwietnia . Już nigdy nie pojadę z Firmą, która nie kupuje biletu, albo nie gwarantuje, że za ten bilet wypłaci niemiecka rodzina . Jak mi nie zwrócą, albo zwrócą z opóźnieniem (bo przypuszczam, że prędzej czy później zwrócą, chociaż może trzeba będzie się przypominać), to jestem z tą Firmą ostatni raz. Nie rozumiem zapisu, który mówi, ze mają czas do 30 dni, przecież to są moje pieniądze i jakby nie było wydałam je, a teraz są zablokowane. Teraz od tego zlecenia Firma sama mi kupiła bilet, więc jest to teraz w porządku,ale poprzednie zlecenie nie jest rozliczone.
11 kwietnia 2014 08:40
Gosia 1234

Bez snu długo nie pociągniesz. W dzień nie da rady podrzemac jak babcia śpi ?
Cos w tych górkach masz pod górkę.

Ja wiem co to znaczy nie spać w nocy bo PDP woła co jakiś czas,też to wcześniej przerabiałam. Matuchno ale czemu właśnie tutaj nie mogę spać? Wcześniej już pisałam że będę jak sflaczałe zooombi wyglądać :/ Napewno tak wygladam a jeszcze gorzej sie czuję, jakby mnie walec przejechał. Zasnęłam nad ranem około 5, a 7.30 skubant budzik mnie obudził ( ale chwilka snu dobra jest ).  No u mnie to chyba też te górki dają znać o sobie.Miłego dzionka, pozdrawiam Wasze ZOMBI :)