Na wyjeździe #7

11 kwietnia 2014 13:12
gosia35

Wiem Emi ale aż się samo sie ciśnie.Jejku ,że też takie osoby opiekują się starszymi ludzmi.

widzisz i nie grzmisz :) Jak Wy mozecie tak czlowieka oceniac masakra babcia traktuje mnie jak wnuczke.:) taka opinie dostalam od firmy a Wy co?potraficie plotami zajmowac sie .Wy wiecie najlepiej:) Jakbyscie mogly to byscie jedna druga wygryzla.Nie ma sensu do Was pisac z tego forum robicie ploty:)jak widac to teraz:)Pozdrawiam 
11 kwietnia 2014 13:22 / 1 osobie podoba się ten post
natalia.n

widzisz i nie grzmisz :) Jak Wy mozecie tak czlowieka oceniac masakra babcia traktuje mnie jak wnuczke.:) taka opinie dostalam od firmy a Wy co?potraficie plotami zajmowac sie .Wy wiecie najlepiej:) Jakbyscie mogly to byscie jedna druga wygryzla.Nie ma sensu do Was pisac z tego forum robicie ploty:)jak widac to teraz:)Pozdrawiam 

Napisz proszę kto Cię oceniał, a ja Ci zacytuje wszystkie Twoje oceniające wpisy.
Zrób sobie melisy i miej trochę dystansu, którego nam życzyłaś :))))

11 kwietnia 2014 13:29
Barbara niepowtarzalna

Dzień dobry dziewczyny :) piszę w imieniu mamy bo bardo mnie prosiła, abym dała znać co u Niej - gdyż w Limburgu u podopiecznej nie ma internetu :( tak więc przekazuję poniższe informacje :)
Podopieczna (nie pamiętam ile lat) w pełni sprawna - czyta gazety bez okularów, wszystko robi samodzielnie - chodzi z mamą na zakupy. Potrafi pół dnia grać w chińczyka :). Mama dźwigać nie musi, gotuje - podopieczna ma nadzywczajny gust smakowy ;) głównym celem jest dotrzymywanie towarzystwa babci także trafiła dobrze. Brakuje Jej forum, była w kawiarence internetowej, ale okazało się, że komputery są uszkodzone(aż dwa na całą kawiarenkę:)). Kazała Was wszystkie bardzo pozdrowić i uściskać więc ściskam i pozdrawiam wedle życzenia :)

Miłego dnia!

Anka

aniu pozdrów mamę ode mnie serdecznie 
11 kwietnia 2014 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

Ivanillka, ta babcia już dawno powinna mieć wyciszający neuroleptyk typu Melperon. On nie zdziała też od razu cudu. Na efekty trzeba poczekać   np. 2 tygodnie, to jest zależne od osoby.
Córeczce powinnaś wyłożyć, że chodzi o dobro pdp, takie nocne życie prowadzi do szybszego postępowania choroby. No i stwarza zagrożenie jakimś upadkiem, złamaniem, a te są często początkiem końca.  A jej podobno zależy na dobrym stanie matki.
Poważna i stanowcza rozmowa jak najszybciej.
Powodzenia :)

bardzo mądre słowa !!!! należy tak rodzinie wytłumaczyć , aby nie zrozumieli tego opatrznie ! albo np. zaprosić na noc do domu - zobaczą - to może uwierzą i zrozumieją postawę osoby sprawującej opiekę nad PDP !!!!
11 kwietnia 2014 13:40
Ojej,Aniu powiedz mamie że Jej krajanka już w De.CZekam az sie odezwie i powiedz że teraz tez mam ptaszysko w avatarze,i chętnie bym z Arabrab pohuczała hu hu
11 kwietnia 2014 13:43
emi

Napisz proszę kto Cię oceniał, a ja Ci zacytuje wszystkie Twoje oceniające wpisy.
Zrób sobie melisy i miej trochę dystansu, którego nam życzyłaś :))))

melisy hehe nie masz pojecia jaki mam swietny humorek:) skoncz juz  sensu rozmowa nie ma.;)
11 kwietnia 2014 13:52 / 3 osobom podoba się ten post
natalia.n

melisy hehe nie masz pojecia jaki mam swietny humorek:) skoncz juz  sensu rozmowa nie ma.;)

i dla większej poprawy humoru <mojego przede wszystkim> usunęła konto :))))))))))))))
11 kwietnia 2014 13:57
:)
11 kwietnia 2014 13:58
Modziu to zrobił. Z nim to nie ma żartów
11 kwietnia 2014 14:02
kacha25

jeszcze 19 dzionków i witaj Polsko:)

Dobrego wypoczynku!
11 kwietnia 2014 14:11
ivanilia40

Witajcie po nieprzespanej nocy,pełnia jest czy co??? Moja babcia calutką noc nie spała,ja też...Pora na poważną rozmowe z córką..

Bierz babcię przed snem na spacer, minimum godzinka, dotleni się i powinna nie szaleć..... Do tego szklaneczka ciepłego mleka, zanim leki nasenne zaczną działać. Niektóre są za słabe i trzeba je zmieniać, a to trwa. Ja próbowałam też czytania czegokolwiek monotonnym głosem. Powodzenia!
11 kwietnia 2014 14:13
carrie

Modziu to zrobił. Z nim to nie ma żartów :-)

Chwała mu za to :))))))))))
11 kwietnia 2014 14:32 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wytrzymałam - chociaż bardzo się powstrzymywałam - każda z nas jest inna , ma swoją osobowość i temperament , każda trafia w inne miejsce , w inne warunki i ma do czynienia z innymi ludzmi - ale musimy zawsze być sobą , walczyć o własną godność i prawa , które nam się należą ! jedne z nas trafiają lepiej - drugie gorzej ! żli ludzie są na całym śwoecie - nie tylko w DE !!! wkurzyło mnie jak jedna osoba na forum - dzięki Bogu - zlikwidowała konto , oskarża nas o ploty - a ona co - lepsz ???? kończę bo i mi się oberwie
11 kwietnia 2014 15:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
Dojechałam na swe miejsce u Omi, chodzę jakby mnie ktoś w łepetynę kopnął, muszę się przestawić na De.
Zaległości mam mnóstwo więc będę nadganiać
Buziolki z Dusseldorfu
11 kwietnia 2014 15:17
Witaj Wiesiulka,ochłoń,odpoczyj i czytaj -się działo!!!!!