Wiem Emi ale aż się samo sie ciśnie.Jejku ,że też takie osoby opiekują się starszymi ludzmi.
Wiem Emi ale aż się samo sie ciśnie.Jejku ,że też takie osoby opiekują się starszymi ludzmi.
widzisz i nie grzmisz :) Jak Wy mozecie tak czlowieka oceniac masakra babcia traktuje mnie jak wnuczke.:) taka opinie dostalam od firmy a Wy co?potraficie plotami zajmowac sie .Wy wiecie najlepiej:) Jakbyscie mogly to byscie jedna druga wygryzla.Nie ma sensu do Was pisac z tego forum robicie ploty:)jak widac to teraz:)Pozdrawiam
Dzień dobry dziewczyny :) piszę w imieniu mamy bo bardo mnie prosiła, abym dała znać co u Niej - gdyż w Limburgu u podopiecznej nie ma internetu :( tak więc przekazuję poniższe informacje :)
Podopieczna (nie pamiętam ile lat) w pełni sprawna - czyta gazety bez okularów, wszystko robi samodzielnie - chodzi z mamą na zakupy. Potrafi pół dnia grać w chińczyka :). Mama dźwigać nie musi, gotuje - podopieczna ma nadzywczajny gust smakowy ;) głównym celem jest dotrzymywanie towarzystwa babci także trafiła dobrze. Brakuje Jej forum, była w kawiarence internetowej, ale okazało się, że komputery są uszkodzone(aż dwa na całą kawiarenkę:)). Kazała Was wszystkie bardzo pozdrowić i uściskać więc ściskam i pozdrawiam wedle życzenia :)
Miłego dnia!
Anka
Ivanillka, ta babcia już dawno powinna mieć wyciszający neuroleptyk typu Melperon. On nie zdziała też od razu cudu. Na efekty trzeba poczekać np. 2 tygodnie, to jest zależne od osoby.
Córeczce powinnaś wyłożyć, że chodzi o dobro pdp, takie nocne życie prowadzi do szybszego postępowania choroby. No i stwarza zagrożenie jakimś upadkiem, złamaniem, a te są często początkiem końca. A jej podobno zależy na dobrym stanie matki.
Poważna i stanowcza rozmowa jak najszybciej.
Powodzenia :)
Napisz proszę kto Cię oceniał, a ja Ci zacytuje wszystkie Twoje oceniające wpisy.
Zrób sobie melisy i miej trochę dystansu, którego nam życzyłaś :))))
melisy hehe nie masz pojecia jaki mam swietny humorek:) skoncz juz sensu rozmowa nie ma.;)
jeszcze 19 dzionków i witaj Polsko:)
Witajcie po nieprzespanej nocy,pełnia jest czy co??? Moja babcia calutką noc nie spała,ja też...Pora na poważną rozmowe z córką..
Modziu to zrobił. Z nim to nie ma żartów :-)