Na wyjeździe #8

06 maja 2014 21:35
emi

Nawet nie miałam pojęcia, że takie cuda są :))))))

Nazywa się endomondo, wpisz sobie w googlach i się pobaw
06 maja 2014 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
Chcialam zalozyc nowy temat o nazwie SAMOCHWALA
lecz moim z telefonem to mi nie wyszlo,wiec tu sie pochwale ,ze jestem na dobrej drodze do rzucenia palenia,a udaje mi sie to dzieki reklamowanym kapsulkom o nazwie DESMOXAN,jestem z siebie dumna ,bo bylam zazarta palaczka
06 maja 2014 21:45
Haneczka47

lecz moim z telefonem to mi nie wyszlo,wiec tu sie pochwale ,ze jestem na dobrej drodze do rzucenia palenia,a udaje mi sie to dzieki reklamowanym kapsulkom o nazwie DESMOXAN,jestem z siebie dumna ,bo bylam zazarta palaczka

Uda się, moja mama też z tym rzuciła i nie pali od lutego a paliła 40 lat :)
06 maja 2014 21:46
Haneczka47

Tez o nich słyszałam że sa dobre ale najwazniejsze abys ty tego chciała ja ok 13 lat temu sobie powiedziałam nikt więcej mną nie będzie żądził i tak trzymam ale w snie palę a jak się budze to nawet dym czuję hihihihi
06 maja 2014 21:50
Haneczka47

Będę trzymać kciuki, żeby ci się udało!
06 maja 2014 21:51
Palilam juz wieksza polowe zycia ,i pomyslalam i moze doroslam do decyzji by to rzucic,na razie odwykuje sie trzeci tydzien dopiero ale jest to dla mnie ogromny sukces,i wiem ze chce naprawfde rzucic,o zgrozo nawet w ciazach palilam tak mi smakowaly,i nie moglam rzucic
06 maja 2014 21:54
Haneczka47

Palilam juz wieksza polowe zycia ,i pomyslalam i moze doroslam do decyzji by to rzucic,na razie odwykuje sie trzeci tydzien dopiero ale jest to dla mnie ogromny sukces,i wiem ze chce naprawfde rzucic,o zgrozo nawet w ciazach palilam tak mi smakowaly,i nie moglam rzucic

Cieszę sie,ze udaje Ci się wytrwać w niepaleniu i nie chcę Cię martwić,ale moja koleżanka też rzucała z tymi tabletkami. Jak je ssała to było ok,jak przestała je brać to pewnoego dnia tak ją złapała chęć na papierosa,że wypaliła 3 na raz :):):) No i pali do dziś :)
06 maja 2014 21:56
Haneczka47

w aptece do kupna?:)
06 maja 2014 21:57
Na razie poki co nie pale nigdy nic tak na mnie nie dzialalo a probowalam po kolei co tam bylo plastry gumy tabletki
06 maja 2014 21:59
Tak mozna je kupic w aptece za 57 zlotuch na kuracje 25dniowa
06 maja 2014 21:59
Haneczka47

Desmoxan jest dobry, znajomi leczyli sie nim.Wytrzymaj do ostatniej tabletki a dasz radę.
Jak najbardziej masz prawo być dumna z siebie
Trzymam kciuki .
06 maja 2014 22:03
Haneczka47

Tak mozna je kupic w aptece za 57 zlotuch na kuracje 25dniowa

a co po 25dniach?nastepne ?
06 maja 2014 22:06
kaska_45

a co po 25dniach?nastepne ?

Po 25 dniach paczka fajek:) Najlepiej rzucać palenie siłą woli,bo nic innego nie pomoże jak samemu się nie chce rzucic palenia .
06 maja 2014 22:06
Po 5 dniu juz sie nie pali i to jest 25 dniowa kuracje,i juz powinno sie nie palic,lek ten wydala nikotyne i jest to chyba tzw detoks czyli odtruwanie organizmu,pozyjemy ,niepopalimy ,zobaczymy
06 maja 2014 22:07
Mam nadzieje ze mi sie uda,musi sie udac