Na wyjeździe #8

10 maja 2014 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
emi

No ja parę lajków naprodukowałam, więc wpadam na obiecany deser lodowy :))))

Mamy już ciacha (chłopaki), są i lody dla ochłody. Jeszcze trochę mięsiwa i napojów trunkowych by się przydało...Za lajki dziękuję, rozumiem, że dla imprezy jesteś gotowa zrobić bardzo dużo, tak w sensie dosłownym, jak i przenośnym!
10 maja 2014 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Mamy już ciacha (chłopaki), są i lody dla ochłody. Jeszcze trochę mięsiwa i napojów trunkowych by się przydało...Za lajki dziękuję, rozumiem, że dla imprezy jesteś gotowa zrobić bardzo dużo, tak w sensie dosłownym, jak i przenośnym!

To ja z przekąskami bo też troche polajkowałam, a co!
10 maja 2014 16:58
romana

W końcu jak sie bawić to się bawić. Napojów trunkowych to ja nie używam, więc dźwigać ich nie będę. Ale upiekłam szyneczkę, więc zabieram ją na imprezę :)))
10 maja 2014 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
Emi i Sowa JESTESCIE BOSKIE! Dostałam ślinotoku...
10 maja 2014 17:31 / 1 osobie podoba się ten post
10 maja 2014 17:34
romana

Widać dobrze się spisujesz w roli mamy.

A moja babcia w złym stanie świadomościowym, nie wiem czy jutro na balandze cokolwiek skapuje, że to dla niej. Ja przed g.19 wsiadam do Sinbada i wieję do Polski - NARESZCIE!!!! 

Też jutro wsiadam do autobusu i do domciu:))))))))
Szkoda że ja akurat tym razem wyjątkowo Eurobusem.:(
10 maja 2014 17:38 / 3 osobom podoba się ten post
alexia

Też jutro wsiadam do autobusu i do domciu:))))))))
Szkoda że ja akurat tym razem wyjątkowo Eurobusem.:(

Ja bym mogła nawet furmanką byle w kierunku domu ;-)

10 maja 2014 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Hihihihi podoba mi, ekologicznie i można pozwiedzać, coś pooglądać jeśli w dzień. Mogła bym tak... 
10 maja 2014 18:06
Giunta od dzisiaj na wyjeździe :)
10 maja 2014 18:17
Sówka

Oj tak! Oj tak! Mam tak serdecznie dosyć, że i furmanka byłaby ok . 

10 maja 2014 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Oj tak! Oj tak! Mam tak serdecznie dosyć, że i furmanka byłaby ok . 

Nie dziwie sie Alinka,masz troche pod gorke.Wczoraj czytalam,ale nie mialam co Ci napisac,bo pocieszenie w takim momencie psu na bude sie przydaje.Ja tez wszedzie palce wsadzam,ale obawiam sie,że cos mogę sknocić w lapku to nic nie sciagam pożniej nie poradziłabym sobie. I takim sposobem ustrzegłam sie kłopotow.
10 maja 2014 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj spotkałam MYCHE - polna to była napewno nasza  forumowa,ogon miala do gory tzn. na urlopie jest.Ciekawe gdzie poszła.
10 maja 2014 18:44
mleczko47

Dzisiaj spotkałam MYCHE - polna to była napewno nasza  forumowa,ogon miala do gory tzn. na urlopie jest.Ciekawe gdzie poszła.

Hahaha, pewnie poszłam do CH na rekonesans ;-)))   Może mi sie tamtejsze korzonki spodobaja, posmakują ????   A duża była, ładna ???  Bo ja z tych ładnych, tylko nie lubię aparatu fotograficznego ( zdjęć - moich oczuwiście )  aparat to czuje i jest złośliwy - hahaha.

10 maja 2014 18:50
Mycha

Hahaha, pewnie poszłam do CH na rekonesans ;-)))   Może mi sie tamtejsze korzonki spodobaja, posmakują ????   A duża była, ładna ???  Bo ja z tych ładnych, tylko nie lubię aparatu fotograficznego ( zdjęć - moich oczuwiście )  aparat to czuje i jest złośliwy - hahaha.

Dobrze, ze nasz kot w domu siedzi już by było "po ptokach".Dzisiaj siedzialam na tarsie i widzialam trzy sroki ktore zgodnie do jednego gnazda latały, a to z piórkiem, a to z robaczkiem.Na 100 % trojkąt.Romana ma znajoma seksistke chciałabym ustalić jak to jest dwie sroki i jeden sroka czy dwoch srokow a jedna sroka.Nigdy czegos takiego nie obserwowałam.Co sie dzieje na tym świecie.
10 maja 2014 18:54
mleczko47

Dobrze, ze nasz kot w domu siedzi już by było "po ptokach".Dzisiaj siedzialam na tarsie i widzialam trzy sroki ktore zgodnie do jednego gnazda latały, a to z piórkiem, a to z robaczkiem.Na 100 % trojkąt.Romana ma znajoma seksistke chciałabym ustalić jak to jest dwie sroki i jeden sroka czy dwoch srokow a jedna sroka.Nigdy czegos takiego nie obserwowałam.Co sie dzieje na tym świecie.

A kaczki i kaczory ???  W PL widuję jedną kaczkę i jednego kaczora. A w DE ewidentnie jedna kaczka i dwóch kaczorków. Jeden straszy ( ma trzy loczki na ogonie ) a drugi młodszy ( dwa loczki na ogonie ) I obaj zgodnie towarzyszą kaczce ale chyba tylko do czasu złożenia jaj. No i starszy gania uparcie tego młodszego. Kiedyś siedziałam z babcią dwie godziny na ławeczce i obserwowałyśmy kaczki mając przy tym ubaw.