Witaj Tali,wspominałyśmy Cię niedawno. Fajnie ,ze do nas zajrzałas :) Ciesze się z Twojego szczęscia:)
Witaj Tali,wspominałyśmy Cię niedawno. Fajnie ,ze do nas zajrzałas :) Ciesze się z Twojego szczęscia:)
Witajcie!
Dawno mnie u Was nie było. Duzo nowych osob jest, ale parę znajomych też widzę!
Dużo się u mnie działo! Moje Kochanie dostał pracę u Niemca i wszystko się powoli nam układa. W mojej pracy sie już na dobre zaaklimatyzowalam i ostatnio dostałaś pochwałę od Szefowej! Praca sprawia mi duzo radochy,choc nie zawsze bywa łatwa i przyjemna!
Ogolnie jestem naprawdę szczęśliwa i nie żałuję mojej decyzji!
Pozdrawiam Was serdecznie!
Witajcie!
Dawno mnie u Was nie było. Duzo nowych osob jest, ale parę znajomych też widzę!
Dużo się u mnie działo! Moje Kochanie dostał pracę u Niemca i wszystko się powoli nam układa. W mojej pracy sie już na dobre zaaklimatyzowalam i ostatnio dostałaś pochwałę od Szefowej! Praca sprawia mi duzo radochy,choc nie zawsze bywa łatwa i przyjemna!
Ogolnie jestem naprawdę szczęśliwa i nie żałuję mojej decyzji!
Pozdrawiam Was serdecznie!
Ja dzisiaj złapałam pierwsze promyki słoneczka. Jak miło poleżeć na tarasie gdzie widok rozciaga sie na zadbany trwniczek z białymi owieczkami prawie naturalnej wielkosći.uff..za godzinke wraca babciunia a ja do pracy, nastepne wolne we wtorek. Tak wiec sobie żyję od wtorku do piątku i od piatku do wtorku.
Cieszę się, że Ci się tak dobrze poukładało :)
758 km, 7h, 40 min to samochodem. A na piechotę: 644 km i 133h. Do zobaczenia za 5 dni i 13h. Czyli będę: w sobotę o 8 rano. Nie za wcześnie????
Czy tu w " Na wyjeżdzie " mogę się o coś zapytać ?
758 km, 7h, 40 min to samochodem. A na piechotę: 644 km i 133h. Do zobaczenia za 5 dni i 13h. Czyli będę: w sobotę o 8 rano. Nie za wcześnie????
Czy tu w " Na wyjeżdzie " mogę się o coś zapytać ?
A co u Ciebie Giunta?
Mam nadzieje, że Tobie powoli też się uklada i nadal myślisz o sobie... :)
Pytaj, pytaj. Może Moduś przetrzyma ;-)))
No , bo już się boję , że znowu coś odwalę i póżniej mi głupio ..... Gdzie ja mogę pisać swoje " wspominki " ?....tyle tego jest , że zgłupiałam .... No , pomóżta ! :))))
Emi 133 godziny to 5 dni i 54 minuty,chcesz czekać na Andree tyle czasu?