Mozesz "na wyjeżdzie" albo otwórz nowy temat >
Mozesz "na wyjeżdzie" albo otwórz nowy temat >
A " na wyjezdzie " można takie długie bzdury pisać , bo rodzina już nie chce mnie wysłuchiwać , bo podobno już im wszystko w rozmowach telefonicznych opowiadałam :((((((
Basiu to nie bzdury. Fajnie piszesz :))) Załóż swojego bloga i poproś Moderatora o wrzucenie tam Twoich postów ze "staruszka", albo sama je skopiuj :)
Kochaniutka , komputerowy gamoń jestem . Kopiować to ja umiem na papierze , przez kalkę :)
Kochaniutka , komputerowy gamoń jestem . Kopiować to ja umiem na papierze , przez kalkę :)
Andrea, a skąd Ty tak dobrze wiesz, że wiek znaczenia nie ma dla naszego Moderatora;-)))
eeeeeeeeeeee tam , zaraz gamoń - na taki przydomek to trzeba sobie zasłuzyć :)))))) a ty inteligentna dziewczyna i czytć umiesz wiec : umieszczasz kursor myszy na począku tego tekstu co go chcesz skopiować , Naciskasz palcem lewy przycisk myszy i cały czas trzymajac przyciśniety ten szaowny palec jedziesz muszą do tego ponktu , gdzie kończy ci sie tekst , który chcesz skopiować . powinien byc oz podświetlony na niebiesko lub szaro . Paluszek podnosisz z przycisku myszy - tekst do skopiowania ma zostać podświetlony . tym razem dwoma paluszkami naciskasz równoczesnie przyciski na klawiaturze : Ctrl i przycick z literką c . teraz biegusiem do tego miejsca gdzie ten tekst chcesz wkleić . Umieszczasz kursor myszki tam gdzie ma być wklejony ten nowy tekst i znów dwoma paluszkami :) naciskasz równoczesnie przyciski Ctrl i przycisk z literką v i ........ Voila :))))) tekst skopiowany :))))