Na wyjeździe #8

18 maja 2014 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mozesz "na wyjeżdzie" albo otwórz nowy temat >

A " na wyjezdzie " można takie długie bzdury pisać , bo rodzina już nie chce mnie wysłuchiwać , bo podobno już im wszystko w rozmowach telefonicznych opowiadałam :((((((
18 maja 2014 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A " na wyjezdzie " można takie długie bzdury pisać , bo rodzina już nie chce mnie wysłuchiwać , bo podobno już im wszystko w rozmowach telefonicznych opowiadałam :((((((

Basiu to nie bzdury. Fajnie piszesz :))) Załóż swojego bloga i poproś Moderatora o wrzucenie tam Twoich postów ze "staruszka", albo sama je skopiuj :)
18 maja 2014 22:10 / 6 osobom podoba się ten post
emi

Basiu to nie bzdury. Fajnie piszesz :))) Załóż swojego bloga i poproś Moderatora o wrzucenie tam Twoich postów ze "staruszka", albo sama je skopiuj :)

Kochaniutka , komputerowy gamoń jestem . Kopiować to ja umiem na papierze , przez kalkę :)
18 maja 2014 22:22 / 8 osobom podoba się ten post
Może i tak ! ... a co ? myslisz , że jak kobita troszeczkę starsza od Ciebie to już nie ma marzeń ? ..... nie wiedziałam , że taka jesteś .... :))))DDDDD
18 maja 2014 22:25 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochaniutka , komputerowy gamoń jestem . Kopiować to ja umiem na papierze , przez kalkę :)

Czy Ty chcesz żebym się udławiła??????
18 maja 2014 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

eeeeeeeeeeee tam , zaraz gamoń - na taki przydomek to trzeba sobie zasłuzyć :)))))) a ty inteligentna dziewczyna i czytć umiesz wiec : umieszczasz kursor myszy na począku tego tekstu co go chcesz skopiować , Naciskasz palcem lewy przycisk myszy i cały czas trzymajac przyciśniety ten szaowny palec jedziesz muszą do tego ponktu , gdzie kończy ci sie tekst , który chcesz skopiować . powinien byc oz podświetlony na niebiesko lub szaro . Paluszek podnosisz z przycisku myszy - tekst do skopiowania ma zostać podświetlony . tym razem dwoma paluszkami naciskasz równoczesnie przyciski na klawiaturze : Ctrl i przycick z literką c . teraz biegusiem do tego miejsca gdzie ten tekst chcesz wkleić . Umieszczasz kursor myszki tam gdzie ma być wklejony ten nowy tekst i znów dwoma paluszkami :) naciskasz równoczesnie przyciski Ctrl i przycisk z literką v i ........ Voila :))))) tekst skopiowany :))))
18 maja 2014 22:30 / 5 osobom podoba się ten post
Andrea, a skąd Ty tak dobrze wiesz, że wiek znaczenia nie ma dla naszego Moderatora;-)))
18 maja 2014 22:33 / 7 osobom podoba się ten post
Binor

Andrea, a skąd Ty tak dobrze wiesz, że wiek znaczenia nie ma dla naszego Moderatora;-)))

Bo pewnie zapytała czy nie jest za młoda :D :P :D
18 maja 2014 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
Aaaaaaaa, ty o pomocy pisałaś...................
18 maja 2014 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
basiaburbis

eeeeeeeeeeee tam , zaraz gamoń - na taki przydomek to trzeba sobie zasłuzyć :)))))) a ty inteligentna dziewczyna i czytć umiesz wiec : umieszczasz kursor myszy na począku tego tekstu co go chcesz skopiować , Naciskasz palcem lewy przycisk myszy i cały czas trzymajac przyciśniety ten szaowny palec jedziesz muszą do tego ponktu , gdzie kończy ci sie tekst , który chcesz skopiować . powinien byc oz podświetlony na niebiesko lub szaro . Paluszek podnosisz z przycisku myszy - tekst do skopiowania ma zostać podświetlony . tym razem dwoma paluszkami naciskasz równoczesnie przyciski na klawiaturze : Ctrl i przycick z literką c . teraz biegusiem do tego miejsca gdzie ten tekst chcesz wkleić . Umieszczasz kursor myszki tam gdzie ma być wklejony ten nowy tekst i znów dwoma paluszkami :) naciskasz równoczesnie przyciski Ctrl i przycisk z literką v i ........ Voila :))))) tekst skopiowany :))))

Basieńko , dziękuję za nazwanie mnie inteligentną .Musi Ci tak być , bo nie tylko czytać ......pisać tez , chociaż się przyznam , że zdarzy mi się czasem " byka' walnąć :)))))))))))DDDDDD
18 maja 2014 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
a co miałam napisać, że pisałaś czy nie za stara jesteś??????
18 maja 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Pomyślę o tym jutro ( o kopiowaniu itd. )....w podpisie : Scarlet O'Hara
18 maja 2014 22:46 / 2 osobom podoba się ten post
a ja nie wiedziałam, że pomocy u niego szukałaś :DDDD
18 maja 2014 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
a nie????
18 maja 2014 22:52 / 3 osobom podoba się ten post
E , i co fajnie ? ....pomógł ?