Tam zazdrsny to nie , tylko po dwa razy o coś pyta a ja Ci w ekran wpatrzona i go nie słucham :))))
Tam zazdrsny to nie , tylko po dwa razy o coś pyta a ja Ci w ekran wpatrzona i go nie słucham :))))
Hahahaha skąd ja to znam?? Ja z korzystam z neta jak mojeo w domu nie ma.Teraz mam dni dla siebie hihihhihi.Natomiast w czwartek wyjeżdżam ale bez laptopa,jak wcześniej zadeklarowałam ,kupuje najtrudniejsze -jak zawsze-krzyżówki i już.
Bez laptopa? Zostawiasz nas w domu? A jak będziesz potrzebowała naszej rady?Nie podoba mi się ten pomysł , że zastępujesz nasz krzyżówkami.
Witam opiekunkowo,mam dziś Ruhetag caluteńki do 20-tej. Z tego powodu jestem tak zadowlona ,ze chyba dostane "małpiego rozumu" i zaczne po drzewach skakać :) Nie popsuje mi dziś nic humoru,nawet robotnicy którzy od 6.30 ryją w ulicy aż drżą mury :)
Podzękuj im, wcześniej Cię obudzili- więc dzień będzie dłuższy. A dodatkowo wykurzą Cię z domu od komputera :)))))
O nie,nie to ja obudziłam się wcześniej bo o 6-tej. Musiałam babcię wyszykować na 7.30. To nic,że jestem niewyspana ,najważniejsze że dziś mam dzień bez gadania :)
No robotnicy raczej nie dają Ci pospać, chyba że jesteś z tych co ja- jak masz spać to Ci nie nie przeszkodzi. Jakie plany na dzisiaj?