Na wyjeździe #8

19 maja 2014 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Może być, też dobre miejsce dla Twojego wzroku ;-))))

Wzrok niech kieruje w dół , ale jak taką brwią by jej " motylki " na policzkach robił ?....:)))))))))))
19 maja 2014 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jak temu facetowi tylko brwi było widać,takie okazałe, w dodatku elegancko zakręcające do dołu. No nie da się opisać... A w dół to znaczy gdzie? Do portfela??

Zaraz tam do portfela. Za grosz w Tobie Ivanilka romantyzmu nie ma. A oczy ? Podobno są zwierciadłem duszy.... hm tylko czy Niemiec ma duszę? 
19 maja 2014 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Zaraz tam do portfela. Za grosz w Tobie Ivanilka romantyzmu nie ma. A oczy ? Podobno są zwierciadłem duszy.... hm tylko czy Niemiec ma duszę? 

Niemca bym jej odradzała , bo może być gołodupiec , to Ci chyba Alinko Szwajcar  i dlatego tak jej zachwalamy :)))))))))))))))))
19 maja 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wzrok niech kieruje w dół , ale jak taką brwią by jej " motylki " na policzkach robił ?....:)))))))))))

No no, zachęcające. 
19 maja 2014 21:44 / 4 osobom podoba się ten post
O j! To przepraszam. Faktycznie zapomniałam, że Ivanilia jest w Szwajcarii. To może miał jednak duszę skoro to Szwajcar. A takie motylki to niezły bajer.
19 maja 2014 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
No,no widzę że pan z brwiami,które mu nie chcą przestać rosnąć ,przypadl wam do gustu hi,hi Pan jest Szwajcarem oczywiscie,ale mam nadzieję go więcej nie spotkać :)
19 maja 2014 23:43 / 4 osobom podoba się ten post
Szkoda, bo zaczynało być interesująco...motylki i te sprawy.
20 maja 2014 07:29 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek !!! Az miło popatrzyc przez okinko Słonko swieci, ptaszki spiewaja.Czas do południa szybko zleci i na pałzie na lezaczek opalac sie hihihi.Trzeba do domku wrucic tak jak bym na wczasach była hehehehe:))) Spokojnebo dnia zycze usmiechnietego !!!
20 maja 2014 07:55 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie :) Też bym miała szansę na opalanko, bo do 30 maja to będę miała jak na urlopie ale ... dermatolog kazała mi unikać słońca. Nic to, przynajmniej będzie widać, że mam błękitną krew :)))) Pozdrawiam całe Opiekunkowo i życzę udanego wtorku.
20 maja 2014 10:34 / 4 osobom podoba się ten post
A to jeszcze jest Wtorek?Ja go już skreśliłam z kalendarza ;-)
20 maja 2014 10:38 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

A to jeszcze jest Wtorek?Ja go już skreśliłam z kalendarza ;-)

Ja tez juz skreslilam  
20 maja 2014 10:40 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie też słonecznie i bechmurne niebo,choć wiatr porywisty. babcia ma dziś" muchy w nosie",stroiła fochu przy myciu. Teraz chodzi obrazona na mnie :):)
Gotuje na obiad młodą kapuchę,tak po polsku z koperkiem mniam :)
20 maja 2014 10:45 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Ja tez juz skreslilam :-) :-) :-) 

No ja właśnie nie wiem o czym Andrea pisze ;-)
20 maja 2014 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
Wczoraj corka babci przyniosła pieniadze na zycie. Moje zdziwienie ze nie 100 tylko 85.
Ona chyba mysli ze ja resztę zabiorę do domu, a moja zmienniczka do poniedziałku wieczora będzie bez kasy.
Na szczescie to jest sporo i bez problemu zostanie w portfelu kasa ale.....czas poznać rodzinke z tej drugiej niemieckiej strony hahaha
No ,no ..niech dalej dopytują sie czy wracam.
20 maja 2014 11:16 / 5 osobom podoba się ten post
Wtorek, wtoreczek kochany. Jadę w końcu do domku. W pokoju obok dogorywa kobieta, z którą byłam przez ponad rok z dwoma małymi przerwami, a ja nie nie potrafię ukryć radości, że jadę, że zobaczę mój dom po tak długiej przerwie. Czuję się z tego pododu winna. Czyżby dopadła mnie znieczulica? Żal mi jej i dziękuję za ten rok, który tutaj z nią spędziłam. Moja radość z powrotu do domu w tej sytuacji wydaje mi się wręcz nieprzyzwoita ale tak, cieszę się. Miałabym ochotę powiedzieć "Boże! Wybacz".