Na wyjeździe #8

23 maja 2014 19:19
Sówka

Ktoś mi poleci jakąś strone na której moge oglądać polsat?

Sowa darmowego polsatu nie ma :( Ja już wszystkie linki sprawdzałam i niestety :(
23 maja 2014 19:29
fiona

Sowa darmowego polsatu nie ma :( Ja już wszystkie linki sprawdzałam i niestety :(

Jest na polska-tv.com ale coś mi szwankuje. A coś płatnego masz?
23 maja 2014 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

zobacz na stronie radio 81 tak wpisz może znajdziesz ja tam oglądam za free
23 maja 2014 19:58
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Z reguły nie obchodzę imienin tylko urodziny. Ale jak ktoś się bardzo upiera to życzenia 30 czerwca przyjmuję :))))))
23 maja 2014 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Może być:)Też kimałam i na stojąco jak koń,jak zaciążyłam:)

A Andrejki nie ma, chyba poleciała po test ha...ha...
23 maja 2014 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
Pożyjemy, zobaczymy.
23 maja 2014 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dwa lata temu też nie chciałam już dzieci, ale jakoś zaszłam w ciążę... tak nieplanowanie.
Dotleń się trochę śpiochu :)))))))
23 maja 2014 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

O to chodzi ze jak jest popularny program to polsat zawsze blokuje ,jedynie na Ipla jak oplacisz :)
23 maja 2014 20:22 / 4 osobom podoba się ten post
Ja chciałam mieć dwoje: dziewczynkę i chłopca. I miałam przez dwa lata, a teraz mam troję i bardzo mnie to cieszy: mam tętniący życiem i śmiechem dom :))))
23 maja 2014 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
Czytam o tej ciąży Anrei i nie wiem czy sama nie mam jakiejś urojonej bo naszła mnie ochota na jogurt ,i przez Was zjadłam :)
23 maja 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Ja o kocie p. Unzufrieden chcialam. Śierściuch jest w sumie ok, rudy kocur, wychodzacy, mily, ale mam do niego ambiwalentny stosunek. Lasi sie do mnie mimo to i przylazi jak cos chce (i tu ma cos wspolnego z mezczyznami :P). Ile razy ja na niego krzyklam zeby zszedl z drogi babci gdy czlapie z rolatorkiem i ile razy lekkim kopem wypchalam go na dwor (przeciez wiecznie stac nie bede otwierajac jasnie panu drzwi) albo gonilam go wieczorem z mojego pokoju zeby se z babcia spal a ten dran i tak mnie lubi. I o co tu chodzi to nie wiem. Cale szczescie ze to nie taki kot co syknie, podrapie albo ugryzie. A jak u was z gadziną na stellach?
23 maja 2014 23:15 / 1 osobie podoba się ten post
Fajnie ze jesteście :) Chociaż pożalić i pocieszyć się można bo kto jak nie my opiekunki ,najbardziej się rozumiemy :)) Do jutra ,miłej nocki :))
24 maja 2014 08:09
Sówka

Ktoś mi poleci jakąś strone na której moge oglądać polsat?

ja polecam GOLDVOD TV - płatne ale warto - są wszystkie programy polskie i HBO X3 , CANAL + ( WSZYSTKIE ) , I WIELE wiele innych ! po rejestracji masz 24 h darmowe potem opłata np. 30 dni kosztuje 18,99 zł.
24 maja 2014 09:24
Ja to nie doradze bo jestem "lejek" w tych sprawach.Mialam tak i nawet kursor mi sie zawieszał a teraz przy dobrym internecie nie mam problemu.Zaczni korzystac ze strzałek.Ja tez tłukłam "myche" nim sie przyzwyczaiłam do strzałek.
24 maja 2014 09:34
fiber39

ja polecam GOLDVOD TV - płatne ale warto - są wszystkie programy polskie i HBO X3 , CANAL + ( WSZYSTKIE ) , I WIELE wiele innych ! po rejestracji masz 24 h darmowe potem opłata np. 30 dni kosztuje 18,99 zł.

Czyli można sobie przez 24 godziny sprawdzić czy na moim internecie w ogóle zadziała?