mzap88Czy powie mi któraś czy w trakcie trwania taryfy internetu 24h w Aldi, można przełączyć na tę XL na 30 dni??
kurde ciagle mam problemy z tym netem ;/
Jedna koleżanka pisała tu niedawno, że najpierw za 15e bede miec 7 dni neta, no to właśnie dzisiaj mija mi ten tydzien, boje sie jednak, że nie bedzie mi sie chcialo przelaczyc na te taryfe 30 dniopwa tylko znow mi wskoczy 7 dni;'/
Ja to robie tak , kupuje doladowanie za 15 eu , przekladam karte do telefonu , laduje najpierw w telefonie normalnie kodem doladowujacym ,jak juz wiem ze mam zaladowane konto dzwoniena 1155 tam najpierw sprawdzam na jakiej jestem taryfie , wiadomo ze chce miec xl wiec slucham instrukcji , wciskam chyba 8 juz nie pamietam -to jest chyba na xl jak wszystko zrobione wg instrukcji rozlanczam sie i czekam na sms , po potwierdzeniu ze mam taryfe xl , przekladamkarte do stica i heja caly miesiac jade na 15 euro , nie ma znaczenia kiedy przejdziesz z taryfy 24h na miesieczna, ale ma znaczenie np z miesiecznej z dnia na dzien nie przejdziesz na inną.u mnie to funkcjonuje ,ale poprzez nieuwage juz nie raz duzo kasy stracilam