Na wyjeździe #8

23 maja 2014 15:35
Doda, mam ubezpieczenie z ERV ale nas ubezpiecza Promedica. Do lekarza pierw kontaktu w godz zalatwili mi wizyte, u specjalisty to nie wiem jak by bylo.
23 maja 2014 16:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dla wszystkich forumowych Iwonek w Dniu Imienin:

23 maja 2014 17:24
Czy powie mi któraś czy w trakcie trwania taryfy internetu 24h w Aldi, można przełączyć na tę XL na 30 dni??
kurde ciagle mam problemy z tym netem ;/
Jedna koleżanka pisała tu niedawno, że najpierw za 15e bede miec 7 dni neta, no to właśnie dzisiaj mija mi ten tydzien, boje sie jednak, że nie bedzie mi sie chcialo przelaczyc na te taryfe 30 dniopwa tylko znow mi wskoczy 7 dni;'/
23 maja 2014 17:35
mzap88

Czy powie mi któraś czy w trakcie trwania taryfy internetu 24h w Aldi, można przełączyć na tę XL na 30 dni??
kurde ciagle mam problemy z tym netem ;/
Jedna koleżanka pisała tu niedawno, że najpierw za 15e bede miec 7 dni neta, no to właśnie dzisiaj mija mi ten tydzien, boje sie jednak, że nie bedzie mi sie chcialo przelaczyc na te taryfe 30 dniopwa tylko znow mi wskoczy 7 dni;'/

Ja to robie tak , kupuje doladowanie za 15 eu , przekladam karte do telefonu , laduje najpierw w telefonie normalnie kodem doladowujacym ,jak juz wiem ze mam zaladowane konto dzwoniena 1155 tam najpierw sprawdzam na jakiej jestem taryfie , wiadomo ze chce miec xl wiec slucham instrukcji , wciskam chyba 8 juz nie pamietam -to jest chyba na xl jak wszystko zrobione wg instrukcji rozlanczam sie i czekam na sms , po potwierdzeniu ze mam taryfe xl , przekladamkarte do stica i heja caly miesiac jade na 15 euro , nie ma znaczenia kiedy przejdziesz z taryfy 24h na miesieczna, ale ma znaczenie np z miesiecznej z dnia na dzien nie przejdziesz na inną.u mnie to funkcjonuje ,ale poprzez nieuwage juz nie raz duzo kasy stracilam  
23 maja 2014 17:40
ale ja mam jakis blad, bo kuzwa jakis blad mi wyskakuje jak chce zasilic tym kodem w telefonie ;/
23 maja 2014 17:54
mzap88

ale ja mam jakis blad, bo kuzwa jakis blad mi wyskakuje jak chce zasilic tym kodem w telefonie ;/

A ile masz na koncie ?
23 maja 2014 18:06
mzap88

A mi tez zawsze w aldiku blokowało na jednodniową, musiałam usuwać programy i na nowo instalować, A najczęściej musiałam dzwonić do biura obsługi z innego telefonu, bo sama nie mogłam sobie poradzić.
23 maja 2014 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Żeby doładować konto:
*104*16-cyfrowy kod doładowujący# i nacisnąć zieloną słuchawkę
Żeby uruchomić internet Flatrate XL za 14,99 na 30 dni: 
zadzwonić na numer 1155 wysłuchiwać gadki babeczki i kolejno wciskać:
8, następnie 1, następnie 3, następnie 4 i na koniec 1. Ja nie mam nic na koncie, więc dostałam sms-a, że pakiet nie uruchomiony i mam doładować konto.
Daj znać czy się udało :))))

23 maja 2014 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
Wczesna ciąża.
23 maja 2014 18:47
beata

A ile masz na koncie ?

89 centow i chce doladowac i nie idzie!
a na tej hot line babka gada ze NIBY ten kod jest juz wykjorzystany, ale to niemozliwe

23 maja 2014 18:47
mzap88

89 centow i chce doladowac i nie idzie!
a na tej hot line babka gada ze NIBY ten kod jest juz wykjorzystany, ale to niemozliwe

szlag mnie trafi
23 maja 2014 18:48
emi

Żeby doładować konto:
*104*16-cyfrowy kod doładowujący# i nacisnąć zieloną słuchawkę
Żeby uruchomić internet Flatrate XL za 14,99 na 30 dni: 
zadzwonić na numer 1155 wysłuchiwać gadki babeczki i kolejno wciskać:
8, następnie 1, następnie 3, następnie 4 i na koniec 1. Ja nie mam nic na koncie, więc dostałam sms-a, że pakiet nie uruchomiony i mam doładować konto.
Daj znać czy się udało :))))

~kurczę Emi napisz na priv do mnie
23 maja 2014 18:50 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Wczesna ciąża.

Może być:)Też kimałam i na stojąco jak koń,jak zaciążyłam:)
23 maja 2014 19:03
Ktoś mi poleci jakąś strone na której moge oglądać polsat?
23 maja 2014 19:07
scarlet

Wczesna ciąża.

to samo pomyślałam. ja w ciąży mogłam spać non stop.
ale może andrea za mało się dotleniasz: pauza spędzona w łóżku, noc w łóżku, może to przyczyna?