ja polecam GOLDVOD TV - płatne ale warto - są wszystkie programy polskie i HBO X3 , CANAL + ( WSZYSTKIE ) , I WIELE wiele innych ! po rejestracji masz 24 h darmowe potem opłata np. 30 dni kosztuje 18,99 zł.
ja polecam GOLDVOD TV - płatne ale warto - są wszystkie programy polskie i HBO X3 , CANAL + ( WSZYSTKIE ) , I WIELE wiele innych ! po rejestracji masz 24 h darmowe potem opłata np. 30 dni kosztuje 18,99 zł.
Dzieki Ci,ze podalas namiary.Do tej pory mnie to nie interesowało mialam net cieniutki i ipla wystarczała na tydzień,po tygodniu to tylko pisanie mi pozostawalo na forum i na skypie.Teraz mam "mnogo" i czasu też.
Poradzcie mi co mam robić,mój PDP za każdym razem gdy robimy zakupy,zwija do kieszeni garść reklamówek,jak reagować????
A mi ipla nie działą na terenie niemiec, mimo że mam tutaj 3 komputery i tableta to na niczym nie moge uruchomić tego dziadostwa, jak chcę włączyć film czy serial to mam tam wybór, coś w stylu oglądaj w aplikacji lub oglądaj przez strone www, no i po naciśnięciu wyskakuje komunikat że materiał niedostępny, jedynie zwiastuny działają.
A co masz robić? szarpac sie z nim w sklepie? niech zwija jak mu to sprawia przyjemność.Nie tylko Ty to widzisz, robil tak całe życie to ten z uczciwszych zapewne.
A mi ipla nie działą na terenie niemiec, mimo że mam tutaj 3 komputery i tableta to na niczym nie moge uruchomić tego dziadostwa, jak chcę włączyć film czy serial to mam tam wybór, coś w stylu oglądaj w aplikacji lub oglądaj przez strone www, no i po naciśnięciu wyskakuje komunikat że materiał niedostępny, jedynie zwiastuny działają.
Niektóre seriale ze względów licencyjnych dostępne są tylko na terytorium Polski. A niektóre można oglądać dopiero jak są w sieci 7 dni, albo wykupić sobie pakiet za 5,48euro.