Na wyjeździe #8

24 maja 2014 09:42
Nie stersuj sie -mi sie z 5x dziennie tak zawiesza:)Poczekaj chwilke i juz ,odwiesi się.Widac lapek tak ma:)
24 maja 2014 09:45
fiber39

ja polecam GOLDVOD TV - płatne ale warto - są wszystkie programy polskie i HBO X3 , CANAL + ( WSZYSTKIE ) , I WIELE wiele innych ! po rejestracji masz 24 h darmowe potem opłata np. 30 dni kosztuje 18,99 zł.

Już sprawdziłam, działa świetnie. Dziękuje!
24 maja 2014 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

ja polecam GOLDVOD TV - płatne ale warto - są wszystkie programy polskie i HBO X3 , CANAL + ( WSZYSTKIE ) , I WIELE wiele innych ! po rejestracji masz 24 h darmowe potem opłata np. 30 dni kosztuje 18,99 zł.

Dzieki Ci,ze podalas namiary.Do tej pory mnie to nie interesowało mialam net cieniutki i ipla wystarczała na tydzień,po tygodniu to tylko pisanie mi pozostawalo na forum i na skypie.Teraz mam "mnogo" i czasu też.
24 maja 2014 10:02
Poradzcie mi co mam robić,mój PDP za każdym razem gdy robimy zakupy,zwija do kieszeni garść reklamówek,jak reagować????
24 maja 2014 10:05
mleczko47

Dzieki Ci,ze podalas namiary.Do tej pory mnie to nie interesowało mialam net cieniutki i ipla wystarczała na tydzień,po tygodniu to tylko pisanie mi pozostawalo na forum i na skypie.Teraz mam "mnogo" i czasu też.

A mi ipla nie działą na terenie niemiec, mimo że mam tutaj 3 komputery i tableta to na niczym nie moge uruchomić tego dziadostwa, jak chcę włączyć film czy serial to mam tam wybór, coś w stylu oglądaj w aplikacji lub oglądaj przez strone www, no i po naciśnięciu wyskakuje komunikat że materiał niedostępny, jedynie zwiastuny działają.
24 maja 2014 10:07 / 4 osobom podoba się ten post
NDorota

Poradzcie mi co mam robić,mój PDP za każdym razem gdy robimy zakupy,zwija do kieszeni garść reklamówek,jak reagować????

A co masz robić? szarpac sie z nim w sklepie? niech zwija jak mu  to sprawia przyjemność.Nie tylko Ty to widzisz, robil tak całe życie to ten z uczciwszych zapewne.
24 maja 2014 10:12
Sówka

A mi ipla nie działą na terenie niemiec, mimo że mam tutaj 3 komputery i tableta to na niczym nie moge uruchomić tego dziadostwa, jak chcę włączyć film czy serial to mam tam wybór, coś w stylu oglądaj w aplikacji lub oglądaj przez strone www, no i po naciśnięciu wyskakuje komunikat że materiał niedostępny, jedynie zwiastuny działają.

Nie wiem u mnie dzialała i w DE i teraz działa. Ja sama nie instalowałam zrobił mi to informatyk.Jak wyjezdzam zawsze  korzystam z pomocy fachowca,poniewaz mam obawy,ze mi cos nie zadziała.A na wyjedzie nie "grzebie" też z tego powodu.Ale juz wiele umiejetności posiadłam i ciągle sie uczę.
24 maja 2014 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

A co masz robić? szarpac sie z nim w sklepie? niech zwija jak mu  to sprawia przyjemność.Nie tylko Ty to widzisz, robil tak całe życie to ten z uczciwszych zapewne.

Pewnie masz rację,starego drzewa się nie przygnie.Reklamówek u nas pod dostatkiem.....DDDD
24 maja 2014 15:39 / 2 osobom podoba się ten post
Dorotko , reklamówki to nic , gorzej by było gdyby papier toaletowy zwijał .... :)))))....Nie podchodż za blisko DDDDD
24 maja 2014 16:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dziadek mi dzisiaj powiedział, że umówił się z kolegą, że przyjedzie po nas o 11 i jedziemy na obiad.
No dobra - wyszykowani czekamy 10 minut, 20 minut, 25 minut. W końcu dziadek "a może to w niedzielę miało być" :)
Cóż - pojechaliśmy sami, a jutro jedziemy znowu - z kolegą:) Jeszcze do niego zadzwonię, bo może to w przyszłym tygodniu w ogóle miało być, albo nie o 11. Nie chcę znowu przed furtką pół godziny stać.
I tak to właśnie jest, jak dziadek sam z ludźmi gada i się umawia.
24 maja 2014 16:36
W sumie dobrze wyszło, bo dwa razy na obiad pojedziemy. Ale równie dobrze mogło być tak, że skoro kolega nie nadjechał, to dziadek by chciał jednak w domu jeść. A wtedy rozbieraj się człowieku i do garów, jak tu już pora obiadu.
24 maja 2014 19:17
A ja dzis nie mam o czym opowiadac az glupio tak jakos. p. Unzufrieden jak baranek, ja spokojna. Od czasu akcji z flancami ogorkow i pomidorow oraz mojego wkur. otwartego widocznie przemyslala ze nie ze mna te numery Bruner! i ze nie jestem jednak Dienstmädchen. No wiec ani skarzyc sie teraz nie moge ani opowiadac o akcjach pod Arsenalem ;-)
24 maja 2014 19:20
No to małe przeniesienie w inną strefę czasową... wczoraj u Dżozefa obiad był o.... 8:30 RANO... (ale to nie moja robota :))) )
24 maja 2014 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Niektóre seriale ze względów licencyjnych  dostępne są tylko na terytorium Polski. A niektóre można oglądać dopiero jak są w sieci 7 dni, albo wykupić sobie pakiet za 5,48euro.
24 maja 2014 19:58
emi

Niektóre seriale ze względów licencyjnych  dostępne są tylko na terytorium Polski. A niektóre można oglądać dopiero jak są w sieci 7 dni, albo wykupić sobie pakiet za 5,48euro.

A ja tylko Iplę własnie w D ogladam-normalnie ,bez problemów,miałam do tej pory net z Aldi i pod koniec bywało ,że film "mulił"ale sama aplikacja działała bez kłopotów.Teraz będę miała stacjonarny net więc powinno byc lepiej:)