Gosia35 i Emi, czy całe forum musi wiedzieć o tym, że jedna z Was nie ma numeru do drugiej?
Gosia35 i Emi, czy całe forum musi wiedzieć o tym, że jedna z Was nie ma numeru do drugiej?
Teraz jak Ty o tym napisałeś to już na pewno nikomu to nie umknie :))))
Gosi wpis możeby jeszcze jakoś przeszedł niezauważony :))))
Niech zatem forum sie nie martwi, ale entuzjastyczna opiekunka wysłała numer drugiej entuzjastycznej opiekunce :))))
A Tobie Moderatorze to nic nie umknie :)))))
A niech Modesto wyobrazi sobie ,że tylko w ten sposób mogłam skontaktowac się z Emi????? Więc?
Po 1. Jak ktoś nie ma maila w profilu, to znaczy, że nie chce żeby się zn im kontaktowano.
Po 2. Rzeczywiście - wpis w temacie "Entuzjazm opiekunki" bardzo na temat. Moderator
Po 1 Bzdury Pan pisze.
Po 2 Drugie no akurat tu entuzjastycznie poinformowałam koleżankę Emi ,że jak zwykle podziałam jej nr.
Entuzjazm mi spada proporcjonalnie do dni spędzonych w pracy...
Dobry wieczorek opiekunkowo !!! widze szalony entuzjazm, hhahahahaa ,az mi okularki zaparowaly od czzytania...
przetrzyj - czytaj i pisz z entuzjazmem
...to ja tez z entuzjazmem informuje, ze w Bonn straaaasznie leje, nic tylko entuzjastycznie wskoczyc do lozeczka, najlepiej swojego, i tu entuzjazm sie.............chachacha
i tu entuzjazm przechodzi w fantazje a ta nie zna granic Wiec znow entuzjazm gora