Nie,no Basia czy Ty dziecko serca nie masz???O bladym świcie takie rarytasy????Co to?Wygląda mi na pampuchy z kapusta i grzybami:)

Nie,no Basia czy Ty dziecko serca nie masz???O bladym świcie takie rarytasy????Co to?Wygląda mi na pampuchy z kapusta i grzybami:)
Kasiu to sa wlasnie paszteciki ,smazy sie je jak paczki ale nie naciagaja tluszczem,bardzo szybko sie je robi:)
Sorry ze dopiero teraz przepis ale wcielo mi calego posta i wczoraj nie chcialo mi sie 2 raz pisac. Paszteciki z pieczarkami i cebula:) 2.5szkl.maki 1paczka suchych drozdzy 1 jajko 3/4szkl.wrzacej wody,do wody 1 duza lyzka zimnego masla 3/4szkl.mleka sol,pieprz,ulubione przyprawy 1 lyzeczka cukru Skladniki wrzucic do miski i dobrze wymieszac.Ciasto odstawic i zrobic farsz.Ciasto nie musi wyrosnac,rosnie podczas smazenia.Zdjecia jak wykonac wstawilam powyzej.Smacznego:)
Fajny, prosty i szybki przepis i jest co pojeść:).
Swego czasu to bawiłam się w paszteciki z kruchego ciasta, czy francuskiego, które sama robiłam- 2 godz pracy, pół godziny jedzenia:). Szalona musiałam być :))
A przepisik?
Kasiu 2 posty wyzej podalam:)
Basiu a drożdże w D kupiłaś czy Pl?:-)
Knor,milo mi,ale ja juz mam meza:)
Jeden w domku, drugi na wyjezdzie :tanczy: od przybytku głowa nie boli:randka:
Jeden w domku, drugi na wyjezdzie :tanczy: od przybytku głowa nie boli:randka: