Aniu później napisze ,teraz IDE budzić Pdp

Aniu później napisze ,teraz IDE budzić Pdp
Boziu już napieklas Aniu? Mój przepis ,sprawdzony od 15 lat.
Pół szkl. zoltek
Pół szkl. piwa
Szczypta soli
Mąka na oko-ile masa piwno-zoltkowa zabierze.
Są pyszne, przepis dostalam od mojej klientki a wcześniej robilam z śmietaną,ale te są lepsze.
Pół szkl. zoltek
Pół szkl. piwa
Szczypta soli
Są pyszne, przepis dostalam od mojej klientki a wcześniej robilam z śmietaną,ale te są lepsze.
Nie Basiu, upieke teraaz z piwem :-) zdjecie wstawilam z netu , żeby Ci apetytu narobić. Dziękuję Basiu . Pisalam ze warto pytać? ja tez robiłam ze śmietaną. A na czym smazysz ? (chodzi o tłuszcz).
Aniu najlepszy jest ten blok kg.Można kupić we wszystkich marketach,nie przepala się tak szybko i nie kipi.Ją w środę BĘDĘ piekła oponki zerowe.
Pół szkl. zoltek
Pół szkl. piwa
Szczypta soli
Basiu żółtka surowe? Wymieszać z piwem? Dodawać do tego mąkę i zagniatać? Bo chyba nie miksować? Proszę mi tu zaraz dokladnie wyjaśnić -)
Basiu żółtka surowe? Wymieszać z piwem? Dodawać do tego mąkę i zagniatać? Bo chyba nie miksować? Proszę mi tu zaraz dokladnie wyjaśnić -)
Basia a jaki blok? ja tu nie wypiekam ale chrusty zrobię :-) z piwem :-) W domu smaże na smalcu wieprzowym tak jak i pączki.
Basia a jaki blok? ja tu nie wypiekam ale chrusty zrobię :-) z piwem :-) W domu smaże na smalcu wieprzowym tak jak i pączki.
Mozna na smalcu.To jest taki blok o wadze 1 kg np.w Aldiku lezy na polce z tluszczami.
Mozna na smalcu.To jest taki blok o wadze 1 kg np.w Aldiku lezy na polce z tluszczami.
Baśiu, ja dobr ten tłuszcz kupiłam??, zarobiłam już ciasto na faworki na piwie oczywiście, tylko nie wiem
co mam zrobic z resztą piffka??, Ja nie pije feee,,,,