u mojej pdp lekarz też tak powiedział bo jej jak dużo piła 2 l to puchła jej prawa noga i stwierdził że to od serca bo ciężko pracujea nerki tyke nie wydalaja i nie wolno jej dawać więcej pic jak 1,5 litra coś w tym jest bo teraz jest ok
u mojej pdp lekarz też tak powiedział bo jej jak dużo piła 2 l to puchła jej prawa noga i stwierdził że to od serca bo ciężko pracujea nerki tyke nie wydalaja i nie wolno jej dawać więcej pic jak 1,5 litra coś w tym jest bo teraz jest ok
Do mnie przyszło dzisiaj pismo... jako że mam firmę zarejestrowaną w PL dostałam wezwanie do podpisania umowy o wywóz śmieci ( firma ma mój adres domowy i mam już jedną umowę podpisaną )bo jak nie to skierują sprawę do windykacji ??
Zadzwoniłam do nich i wyjaśniam sprawę pani informuje mnie ,że powinnam jej dostarczyć im oświadczenie, żę pracuję ,za granicą i nie produkuję śmieci.... noż kurcze juz im takie cos dostarczałam .... tłumaczę to tej pani ... ok no rzeczywiście jest takie oswiadczenie .... więc pytam co z tym wezwaniem hmmmm odpowiedz pani : czekamy na pani oświadczenie i sprawa będzie wujaśniona:) :) no i rozłączyła się :) :)
Przy niewydolnych nerkach trzeba uważać,aby nie doszło do przewodnienia-groźnego stanu.Woda może się wtedy nawet i w płucach zbierać.
A dziadkowi dzisiaj też powiedzieli, że nerki nie są całkiem w porządku, ale że nic z tym nie będą robili, bo w tym wieku to już raczej normalne.
Kolejna nocka nadchodzi i dziś może być ciężko . PDP już zaczyna wolać swego syna , który nie żyje i wogóle wzywa pomocy . Chce wychodzić z łóżka , czego jej nie wolno robić . Oby jakoś do 8 rano przetrwać .
Alinka cały miesiąc same nocki?
No tak cały miesiąc mam same nocki .... ale pierwsza nocka nie była taka zła . Przeżyje jakoś ten miesiąc .
To chyba odwyk będzie potrzebny:)No,nie tak całkiem,ale trzeba ograniczyć jemu tę sól.
Nocki są ogólnie trudne, ale jeżeli w dzień można spokojnie odespać mają też swoje zalety. Od czwartku będę bliżej Ciebie, ale wciąż daleko, bo 150km :P
Teraz mam pytanie z innej beczki - czy rozszerzone naczynka same się zwężą, wchłoną, czy nie wiem co - no w każdym razie same znikną?