Na wyjeździe #9

03 czerwca 2014 23:39
Sylwunia

Witajcie :) Zatęskniłam za Wami :) Jestem bardzo zabiegana, opieka nad dziećmi jest bardzo absorbująca, a po południu remont mieszkania... Chciałam się podzielić z Wami moim zafascynowaniem Islandią, która nazwana jest nie bez powodu "krainą ognia i lodu :)

Już zaaklimatyzowałam sie całkiem nieźle, autem też już się swobodnie poruszam. Ale jedna rzecz jak narazie mnie zadzwia, czekam na noc... Normalnie godzina 1 w nocy a tu widno... Wczoraj była godzina 22.30 a tu słoneczko wyszło :) Na poparcie moich słów wstawię fotkę i kilka innych. Miłego oglądania :)

...biale noce???
03 czerwca 2014 23:48 / 4 osobom podoba się ten post
03 czerwca 2014 23:55
Sylwunia

Malo zieleni, blokowiska, jak sie tam zyje, ludzie przyjazni?
03 czerwca 2014 23:58 / 3 osobom podoba się ten post
04 czerwca 2014 00:00 / 4 osobom podoba się ten post
kika1

Malo zieleni, blokowiska, jak sie tam zyje, ludzie przyjazni?

Tutaj akurat mieszkamy jeszcze do końca czerwca, jest to teren byłej amerykańskiej bazy wojskowej. Od lipca będziemy mieszkać w domku jednorodzinnym z kawałkiem podwórka...
04 czerwca 2014 00:03
Sylwunia

Tutaj akurat mieszkamy jeszcze do końca czerwca, jest to teren byłej amerykańskiej bazy wojskowej. Od lipca będziemy mieszkać w domku jednorodzinnym z kawałkiem podwórka...

Kim jest pdp... jak dlugo lecialas, lewostronny ruch i biale noce?   Chyba zle Cie zrozumialam, zamieszkalas w Islandii z rodzina?
Wlasnie doczytalam, dla mnie za zimno, wole Karaiby, przez wybuch wulkanu w Islandii 2011 /chyba/ mialam opozniony powrot z Dominikany.
04 czerwca 2014 00:11 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia,a nie tak dawno Cię wspominałyśmy na forum.:) Napisz jak Ci się żyje,czy nie tęsknisz za niemieckimi babuszkami? :):):) Zdjęcia super. :)
04 czerwca 2014 00:13
Kurcze jak moj net bedzie tak dział do d...y to mnie diabli wema  czyzby od słonca??? Czy to mozliwe? WRRRRRRRRRRRRR:((((
04 czerwca 2014 07:32 / 2 osobom podoba się ten post
Emi, niepotrzebnie sie smucisz czytajác mnie. A moze rzeczywiscie przebija smutek przez moje posty a ja nie widze tego? W kazdym razie dajé sobie rade na tej stelli z tá kobietá, psychicznie mnie nie wykonczyla bo ona jest za slaba a ja za silna. Ale za to nerwow mi naszarpala A moj smutek to z powodu mézczyzny, a nie pracy. Dzieki za slowa otuchy
04 czerwca 2014 08:09 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Emi, niepotrzebnie sie smucisz czytajác mnie. A moze rzeczywiscie przebija smutek przez moje posty a ja nie widze tego? W kazdym razie dajé sobie rade na tej stelli z tá kobietá, psychicznie mnie nie wykonczyla bo ona jest za slaba a ja za silna. Ale za to nerwow mi naszarpala :-) A moj smutek to z powodu mézczyzny, a nie pracy. Dzieki za slowa otuchy :-)

Na uczucia nie ma mocnych, albo się je czuje, albo nie. Ale z każdym dniem mój smutek maleje, bo zbliża się dzień Twojego wyjazdu....
04 czerwca 2014 08:10 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

Emi, niepotrzebnie sie smucisz czytajác mnie. A moze rzeczywiscie przebija smutek przez moje posty a ja nie widze tego? W kazdym razie dajé sobie rade na tej stelli z tá kobietá, psychicznie mnie nie wykonczyla bo ona jest za slaba a ja za silna. Ale za to nerwow mi naszarpala :-) A moj smutek to z powodu mézczyzny, a nie pracy. Dzieki za slowa otuchy :-)

Witaski Lena7 uwiez mi nie warto sie smucic zpowodu mezczyzny, przepraszam naszych panow nie obrazajcie sie ale wiekszosc to egoisci myslacy tyko o sobie wiec nie warto !!! Powodzonka i głowa do gory!!!Miłego:))))
04 czerwca 2014 08:49 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witaski Lena7 uwiez mi nie warto sie smucic zpowodu mezczyzny, przepraszam naszych panow nie obrazajcie sie ale wiekszosc to egoisci myslacy tyko o sobie wiec nie warto !!! Powodzonka i głowa do gory!!!Miłego:))))

Tak w ogóle to załóżmy mamulelllla  Kącik złamanych serc........
04 czerwca 2014 09:38 / 2 osobom podoba się ten post
Emi - dziekuje :*
Mamuela, nie uprzedzam sie do zadnego mezczyzny z góry, jestem raczej naiwna chyba bo zakladam ze każdy jest dobrym czlowiekiem. Ale to fakt, sá rózne odcienie méskich oblicz i akurat ten z powodu którego sié smucé ma oblicze... przepraszam, muszé to napisać po raz pierwszy na forum skrótowo bo za dużo tlumaczenia... ma oblicze tarotowego króla mieczy.
Gosia, coś na zasadzie "drogie Bravo"? taki kácik zlamanych serc ;-)
04 czerwca 2014 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
Sylwunia promieniejesz skarbie ! Oby Wam się wszystko udało i poukładało jak najlepiej ! Zaglądaj na forum do nas częściej , bo tęsknimy.
04 czerwca 2014 10:27
lena7

Emi - dziekuje :*
Mamuela, nie uprzedzam sie do zadnego mezczyzny z góry, jestem raczej naiwna chyba bo zakladam ze każdy jest dobrym czlowiekiem. Ale to fakt, sá rózne odcienie méskich oblicz i akurat ten z powodu którego sié smucé ma oblicze... przepraszam, muszé to napisać po raz pierwszy na forum skrótowo bo za dużo tlumaczenia... ma oblicze tarotowego króla mieczy.
Gosia, coś na zasadzie "drogie Bravo"? taki kácik zlamanych serc ;-)

Lenko hihihihihi  nie no co Ty,ej.Ja teraz inaczej na wszystko patrze bo sama przeszłam.Dlatego wybaczcie dziewczyny ,,kondolencji,, składać nie będę bo nie warto.Eh życie singielki po 30tce to jest to!!!!!  hahahah