Wichurra , a przecież są takie młynki do soli - gdy pracowalam w De widziałam w Aldi a czasem w Lidlu .
Moze to by rozwiązało problem ? Nadal miałby taką sól jak lubi - miałką .
Wichurra , a przecież są takie młynki do soli - gdy pracowalam w De widziałam w Aldi a czasem w Lidlu .
Moze to by rozwiązało problem ? Nadal miałby taką sól jak lubi - miałką .
Kup mu solniczke z młynkiem,przycisnie palcem i poleci.
Drogie zakupoholiczki, w poniedziałek jest święto i wszystkie sklepy zamknięte
Co za towarzycho i co to w ogóle za pomysły, żeby nieznaną osobę zaczepiać i tak prosto z mostu pytać, a na dokładkę jeszcze wrzeszczeć.
sporo zależy od współmałżonków naszych braci i sióstr,potrafią sporo namieszać w rodzinach,znam sporo przypadków,gdzie rodzeństwo nie rozmawia z soba wiele lat,zwykle idzie o opieke nad rodzicami i profity (czasem wymyslone) z tym związane, zwykła zazdrość o pozycje materialną czy powodzenie w zyciu i inne pierdoły,ktore rozdzielają najbliższe osoby na zawsze:(
mnie chodzi raczej o podziały w rodzinach dorosłych dzieci,ktore czasem wchodzą w związki kilka razy,każda z tych osób jest w bliskiej relacji z osobami obcymi dla rodzeństwa i one tez zostawiają swoje slady na psychice współmałżonków, a czasem mogą po prostu nie znosić swoich szwagrów czy bratowych i starają sie ich jakoś emocjonalnie rozdzielic,to sie zdarza w zyciu,znam takie przypadki