Kurde - a dziadek do wszystkiego sypie dużo soli.
Kurde - a dziadek do wszystkiego sypie dużo soli.
Gosiu, zeby to singlostwo na zawsze Ci sie nie spodobalo! Wiem co prawie :P
Przychodze po pauzie do niej. Siedzi w fotelu i mowi ze chce zalozyc sweter bo jej zimno. Ja: "warum haben Sie Balkontür nicht zugemacht?". Ona:."ich dachte, kommt frische Luft rein". Ma 1 m do drzwi i nie chce jej sie d.y podniesc i woli zmarznác i czekac na mnie zebym ja to zrobila. rece opadaja.
Jak u Ciebie sytuacja opanowana.Z sola to nie za dobrze,że duzo sypie.Kup sol z Himalajow lekarz mi powiedzial,że ta sol nie powoduje gromadzenia sie wody w org.a tym samych lżej sie oddycha.
Opiszę co mi się dziś przydarzyło.Pojechałam ja zwykle rowerem do sklepu.Po zrobieniu zakupów odpinam rower ,stojak na rowery koło wózków.Podnoszę głowę , a tu dwie starsze kobiety stoją i pytają się czy pracuje u ...( tu padło nazwisko i imię).Odpowiedziałam ,ze tak,a one dalej mnie wypytywać czy mi się dobrze pracuje i czy PDP jest dobra i w porządku.
Babki pierwszy raz na oczy widzę , więc mówię ,że tak .Na to ta jedna jak nie zacznie wrzeszczeć i bić się w pierś,że ona zna moją PDP,tu znów po nazwisku ,że ona jest bardzo zła , nie dobra kobieta.Ta druga zaczęła przytakiwać i dołożyła ,że PDP to hexa.Ja tak patrzę jak na kabaret i zaczęłam się śmiać.No ,trafniejszej charakterystyki to nie słyszałam o PDP.Myślę ,że musiała nie zle wejść za skórę tym babką.
Już lepiej, chociaż nadal osłabony jest. Właśnie był lekarz i stwierdził, że wyniki dobre, a cała historia była winą zbyt silnego antybiotyku.
Sól z Himalajów chętnie bym kupiła, niestety już kiedyś chciałam sprowadzić zdrowszą sól i dziadkowi się w ogóle nie spodobała - bo nie była tak miałka jak ta zwykła. Co on namarudził, co wkurzony natrzaskał solniczką.
Już lepiej, chociaż nadal osłabony jest. Właśnie był lekarz i stwierdził, że wyniki dobre, a cała historia była winą zbyt silnego antybiotyku.
Sól z Himalajów chętnie bym kupiła, niestety już kiedyś chciałam sprowadzić zdrowszą sól i dziadkowi się w ogóle nie spodobała - bo nie była tak miałka jak ta zwykła. Co on namarudził, co wkurzony natrzaskał solniczką.