to gąchy były :))))
a wróciłam do fotki sprzed gąsek :)
moze jak sobie zrobie aktualne to też wrzuce
to gąchy były :))))
a wróciłam do fotki sprzed gąsek :)
moze jak sobie zrobie aktualne to też wrzuce
Jestem w nowej pracy.Babcia totalny Alzcheimer,chociaż ma dopiero 72 lata,żyje w swoim świecie.Od poniedziałku do piątku od 8.30 do 16,30 jest w dziennym domu opieki.O godzinie 20 jest już w łóżku,śpi całą noc.Zmieniamy sie co 2 tygodnie,oczywiscie podróz za każdym razem zwracana!!!.Dla mnie to idealna praca/a raczej jej brak/:))Pozdrawiam Was.
Fajnie Bożenko ,że trafiłaś taki właśnie system 2/2tyg.Dla wielu z nas to nadal tylko marzenie...
Powodzenia i zadowolenia z pracy:}:}:}:}
Jestem w nowej pracy.Babcia totalny Alzcheimer,chociaż ma dopiero 72 lata,żyje w swoim świecie.Od poniedziałku do piątku od 8.30 do 16,30 jest w dziennym domu opieki.O godzinie 20 jest już w łóżku,śpi całą noc.Zmieniamy sie co 2 tygodnie,oczywiscie podróz za każdym razem zwracana!!!.Dla mnie to idealna praca/a raczej jej brak/:))Pozdrawiam Was.
A jak widziałam to ogłoszenie to wydawało mi się, że to będzie trudna sztela. Czasami można źle ocenić.... Jak będę w sierpniu znowu w Schwerin zamierzam zwiedzić Rostock :)))))
Nomka jesteś bardzo ładną dziewczyną , więc się nie szarogeś ze zdjęciem :)
No i wypłate dostałam, 10 dni po terminie, ale jakoś mnie ona nie cieszy.
Opowiem Wam jaki wczoraj odwaliłam numer.
Siedzę w kuchni przy laptopie,babcia oczywiście zainteresowana co to takiego?
Ciągnie za kabel ,bo to jej,to ja myk laptopa pod jej nieuwage do piekarnika/bo najbliżej/
poszłam do pokoju,po chwili ide do kuchni,piekarnik właczony.
Zdążyła się lekko podtopić klapa.
ja z duszą na ramieniu sprawdzam ,wszystko działa.No myślę głupia babo nie mogłaś schowac do szafki?Teraz się z tego śmieję ,ale chwila póżniej i już mogłabym płakać ze swojej głupoty.
Takie sa uroki Alzcheimera,nigdy nie wiadomo co chorej osobie siedzi w głowie.Teraz do piekarnika będę wsadzała tylko ciasto:))))))
To raczej podopieczni chowają przedmioty w różne dziwne miejsca...:))