Na wyjeździe #9

05 czerwca 2014 17:12
Łatwo mówić.....
05 czerwca 2014 17:35
Teraz wszystko prostsze się wydaje ale cofnij się w czasie???? 
05 czerwca 2014 18:15
kasia63

Kwiatki z ogródka do pralkii:)
Jedzenie z lodówki zakopywane w ogródku:)
Psie zabawki do zamrażalnika:)
Pampersy/czyste/ do kubła na śmieci:)
Wszystko pacjenci mobilni i wszystko w nocy ,kiedy opiekunka spała snem sprawiedliwym:)

Kasia a co ty teraz robisz...jeszcze jestes w puszce,czy juz gdzie indziej ,a moze  w Pl?
05 czerwca 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
Emi odjechała w siną dal:( Wycałowałyśmy się hihihihihi ,pośmiałyśmy ach......
Fajna ta nasza Emi.
05 czerwca 2014 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
opiekunkaa

Zapraszam do siebie:)

Napewno Emi przypadnie Ci do gustu.Z nią się nie zanudzisz hihihihi
05 czerwca 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
Najbardziej mi sie spodobał fragmęt ,,jesteś silna i byle podmuch nie powali Cie''
To tak trochę do mnie .Zapamiętam to .
05 czerwca 2014 19:37
greenandy

Kasia a co ty teraz robisz...jeszcze jestes w puszce,czy juz gdzie indziej ,a moze  w Pl?

Do jutra ,niestety......wracam z puszki w sobote w nocy.....
05 czerwca 2014 19:41
kasia63

Jasnie Kasia zapomniec i lecieć dalej.Ja tak miłam w Celle po  2tyg prawie wracałam.I już zapomniałam.Nie chciałam opisywać bo wracanie do tego sprawiało mi przykrość.Wracaj Kasia !Upały idą opalisz się a my bedziemy Ci zazdrościć :))))))))))
05 czerwca 2014 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Jasnie Kasia zapomniec i lecieć dalej.Ja tak miłam w Celle po  2tyg prawie wracałam.I już zapomniałam.Nie chciałam opisywać bo wracanie do tego sprawiało mi przykrość.Wracaj Kasia !Upały idą opalisz się a my bedziemy Ci zazdrościć :))))))))))

Jak zobaczę w drzwiach zmienniczkę będę szczęśliwa na 50% ,jak wsiądę do busa  na 90% i na 100 jak wysiądę pod domkiem:):):)Chwilę odsapnę po tej traumie/extra zimny prysznic po wywczasach u mojej babuszki w Krefeld/ i 19ego jadę do Bielefeld,na sprawdzone miejsce,zmienić koleżankę z forum:):):):)Gdyby nie "pomocne dłonie" forumowe to byłabym teraz w czarnej du....,bo  w ciemno prędko bym nie pojechała. Już bylam tak zdesperowana ,ze pomyślałam sobie ,koniec z Niemcowem narazie,pojde na zsezon na zmywak i ok.....Masakra .Do jutra wieczor jeszcze ok.9-10 transferów musze zaliczyć.....Brrrrrrr
05 czerwca 2014 19:55
kasia63

Jak zobaczę w drzwiach zmienniczkę będę szczęśliwa na 50% ,jak wsiądę do busa  na 90% i na 100 jak wysiądę pod domkiem:):):)Chwilę odsapnę po tej traumie/extra zimny prysznic po wywczasach u mojej babuszki w Krefeld/ i 19ego jadę do Bielefeld,na sprawdzone miejsce,zmienić koleżankę z forum:):):):)Gdyby nie "pomocne dłonie" forumowe to byłabym teraz w czarnej du....,bo  w ciemno prędko bym nie pojechała. Już bylam tak zdesperowana ,ze pomyślałam sobie ,koniec z Niemcowem narazie,pojde na zsezon na zmywak i ok.....Masakra .Do jutra wieczor jeszcze ok.9-10 transferów musze zaliczyć.....Brrrrrrr

Do kiedy bedziesz w Bilefeld ???

05 czerwca 2014 20:00
kasia63

Aj tam Kasia, foka to się z każdej puszki "wyślizga" ;-))
05 czerwca 2014 20:02
fiona

Do kiedy bedziesz w Bilefeld ???

6 tygodni ,do końca lipca,na bank ten wyjazd będę wiedziała po niedzieli chyba,bo jeszcze rodzina musi zaakceptować,ale raczej tak,myślę:)Jak pytasz ,znaczy też tam będziesz:)Chętnie się spotkam:):):)
05 czerwca 2014 20:26
Oj ogarnełam troszkę mieszkanie tak z nudów , bo porzadki do mnie nie należą . Patrzeć nie moglam na walający się wszędzie kurz i brudną łazienke i kibelek . Porządki mają robic Pflege , a one tylko siedzą i gazetki czytają , no i pranie zrobią . Fuj nie lubie siedzieć w takim brudzie ..
05 czerwca 2014 20:40
Mycha

Aj tam Kasia, foka to się z każdej puszki "wyślizga" ;-))

Jak stąd wyjde z walizka to bedzie ,ze sie wyslizgałam:)
05 czerwca 2014 20:44 / 3 osobom podoba się ten post