Na wyjeździe #9

05 czerwca 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

6 tygodni ,do końca lipca,na bank ten wyjazd będę wiedziała po niedzieli chyba,bo jeszcze rodzina musi zaakceptować,ale raczej tak,myślę:)Jak pytasz ,znaczy też tam będziesz:)Chętnie się spotkam:):):)

Foka, trzymaj się, trzeba być twardym, a nie mietkim, w przyszłym roku zajadę do Ciebie,oj będzie się działo:)))))))))))))))))
05 czerwca 2014 21:12
kasia63

6 tygodni ,do końca lipca,na bank ten wyjazd będę wiedziała po niedzieli chyba,bo jeszcze rodzina musi zaakceptować,ale raczej tak,myślę:)Jak pytasz ,znaczy też tam będziesz:)Chętnie się spotkam:):):)

właśnie kasieńko w lipcu nie będę  ale moze twoja współpraca z tą podopieczną pójdzie dalej :) To jak najbardziej się z tobą spotkam :))
05 czerwca 2014 21:48
Znów dostalam piwonie od ogrodnika... To sie staje irytujáce juz i bardzo niezréczne Juz chce wyjechac stad!!!
05 czerwca 2014 21:54
lena7

Znów dostalam piwonie od ogrodnika... To sie staje irytujáce juz i bardzo niezréczne :-( Juz chce wyjechac stad!!!

Skąd on te piwonie bierze,może Twojej pani wycina?  Niedługo przekwitną piwonie więc będzisz dostawać róże  :):)
05 czerwca 2014 22:10
Bo mój skype łazi kiedy chce i ze mnie pożytku i tak nie ma,Prowincjusz sprawdzał :)
05 czerwca 2014 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, podesle Ci go do tego Twojego Lądka Zdroju czy Londynu :-D:-D:-D:-D
Ivanilka, nie wycina mojej babci bo widze przeca. Skád to bierze - nie wiem. Juz sie wykrécam od kolejnej propozycji przejazdzki nad Dunaj... Co za kanal! :P
06 czerwca 2014 00:13 / 1 osobie podoba się ten post
To ja przejmuję nocną wartę, a wy idzcie spać :-D
06 czerwca 2014 07:49 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek no ja mam co drugi dzien wczesniejsza pobudke niz zwykle ,kurcze niech to sie skonczy!! deko normalnosci poprosze Miłego dzionka dla wszystki:))))))))))))0
06 czerwca 2014 08:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry i pochwalony wszystkim :-D
od rana mam dobry humor trala la la :-D:-D:-D
06 czerwca 2014 08:47 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Dobry i pochwalony wszystkim :-D
od rana mam dobry humor trala la la :-D:-D:-D

Tak trzymaj , a nawet trochę mi podeślij , bo u mnie kiepsko z humorem.
06 czerwca 2014 10:00
Telekom znów wyłudza pieniądze :D
dostałam maila z rachunkiem na 400 e :)
Chyba się coś komuś potentegowało :)
06 czerwca 2014 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dziś przypomniałam sobie i zrobiłam ciasto z dzieciństwa. Z herbatników i kaszy manny. Do kaszy manny wtarłam jeszcze 2 banany, ale to już moja koncepcja, wszystko przykryte też herbatnikami, polane czekoladą i posypane musli, musli to też moja ingerencja w to ciasto. Wygląda ładnie :) Zobaczymy czy odpowiednio zgęstnieje :)
06 czerwca 2014 12:02
A teraz najgorsza pora w ciągu dnia, karmienie PDP!!!
06 czerwca 2014 12:24
Cisza,spokój żadnych newsów idę sie opalać...
06 czerwca 2014 12:25
gosia35

Cisza,spokój żadnych newsów idę sie opalać...

Gosiu,nie zapominaj ,że ciężko pracujesz,o jakim opalaniu mówisz? jesteś na wczasach czy w pracy?? :):):):)