Gosiu,nie zapominaj ,że ciężko pracujesz,o jakim opalaniu mówisz? jesteś na wczasach czy w pracy?? :):):):)
Gosiu,nie zapominaj ,że ciężko pracujesz,o jakim opalaniu mówisz? jesteś na wczasach czy w pracy?? :):):):)
Dodam jeszcze ,że moja jest sprawna tylko ma ręke w gipsie.Zresztą Emi wczoraj ją poznała.A!!! Emi wczoraj wycałowałam jeszcze Ty mi zostałaś hihihi
nie dzwonię wcale :D
więc to jest największy witz........
Dlatego właśnie pozbyłam się abonamentu,tylko same kłopoty. Napisz reklamacje jak najszybciej bo będziesz musiała zapłacic.
Ok, to wszystkim potrzebujácym wysylam dobry humor i dobrá energie.
Na rozgrzewke podspiewujcie sobie "jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask duszkiem pic" :-)
upal dzis straszny w BW, a scislej na wiosce zabitej dechami niedaleko Ulm. A ja nadal blada jak corka mlynarza :/
Jestem już na nowej szteli. Po drodze wpadłam do Gosi35 wycałować ją tak, jak jej obiecałam. Tak jak w necie pozytywnie szalona "wariatka" tak samo i w rzeczywistości. Pierwsze wrażenie mega pozytywne. Od godziny dostałam hasło do internetu, słaby zasięg - w łóżku z kompem nie poleżę - ale za to na tarasie z fajeczką i komputerem to tak :))))
Jestem już na nowej szteli. Po drodze wpadłam do Gosi35 wycałować ją tak, jak jej obiecałam. Tak jak w necie pozytywnie szalona "wariatka" tak samo i w rzeczywistości. Pierwsze wrażenie mega pozytywne. Od godziny dostałam hasło do internetu, słaby zasięg - w łóżku z kompem nie poleżę - ale za to na tarasie z fajeczką i komputerem to tak :))))