Na wyjeździe #9

06 czerwca 2014 12:27
ivanilia40

Gosiu,nie zapominaj ,że ciężko pracujesz,o jakim opalaniu mówisz? jesteś na wczasach czy w pracy?? :):):):)

Ivcia moja babcia mówi ,że mam płatny urlop.Obydwie siedzimy na słońcu a dziś rano hihihihi  porównywała która z nas jest bardziej brązowa.No tylko,że babka nie rozbiera hahahhaha
06 czerwca 2014 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
Dodam jeszcze ,że moja jest sprawna tylko ma ręke w gipsie.Zresztą Emi wczoraj ją poznała.A!!! Emi wczoraj wycałowałam jeszcze Ty mi zostałaś hihihi
06 czerwca 2014 12:29
nie dzwonię wcale :D
więc to jest największy witz........
06 czerwca 2014 12:33 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Dodam jeszcze ,że moja jest sprawna tylko ma ręke w gipsie.Zresztą Emi wczoraj ją poznała.A!!! Emi wczoraj wycałowałam jeszcze Ty mi zostałaś hihihi

Moze kiedyś się wycałujemy,jak los rzuci mnie niedleko Twojej steli :):) Chętnie bym się z Wami poopalała:)
06 czerwca 2014 12:34
mzap88

nie dzwonię wcale :D
więc to jest największy witz........

Dlatego właśnie pozbyłam się abonamentu,tylko same kłopoty. Napisz reklamacje jak najszybciej bo będziesz musiała zapłacic.
06 czerwca 2014 12:43
ivanilia40

Dlatego właśnie pozbyłam się abonamentu,tylko same kłopoty. Napisz reklamacje jak najszybciej bo będziesz musiała zapłacic.

ale jakiego abonamentu???  Zadnego nie posiadam
Nie wiem skąd te gady mają mojego maila.
Zresztą, wywaliłam już ten mail i mam gdzieś.

06 czerwca 2014 12:57
wlasnie zabralam sia za czytanie ksiazki znalezionej w domu PDP i nie moge sie od niej oderwac nie wiem czy jest przelozona na polski i czy gdzies mozna dostac ale polecam
http://www.spiegel.de/kultur/literatur/bestseller-feuerherz-zweifel-an-senaits-kriegsbiographie-a-466449.html
06 czerwca 2014 13:22
Ok, to wszystkim potrzebujácym wysylam dobry humor i dobrá energie.
Na rozgrzewke podspiewujcie sobie "jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask duszkiem pic"
upal dzis straszny w BW, a scislej na wiosce zabitej dechami niedaleko Ulm. A ja nadal blada jak corka mlynarza :/
06 czerwca 2014 13:38 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Ok, to wszystkim potrzebujácym wysylam dobry humor i dobrá energie.
Na rozgrzewke podspiewujcie sobie "jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask duszkiem pic" :-)
upal dzis straszny w BW, a scislej na wiosce zabitej dechami niedaleko Ulm. A ja nadal blada jak corka mlynarza :/

Nie przejmuj się bladością,teraz jest bardzo modna,a poza tym skóra Ci nie zwiotczeje i będziesz laska nawet za 30 lat.:)
06 czerwca 2014 14:08 / 4 osobom podoba się ten post
Jestem już na nowej szteli. Po drodze wpadłam do Gosi35 wycałować ją tak, jak jej obiecałam. Tak jak w necie pozytywnie szalona "wariatka" tak samo i w rzeczywistości. Pierwsze wrażenie mega pozytywne. Od godziny dostałam hasło do internetu, słaby zasięg - w łóżku z kompem nie poleżę - ale za to na tarasie z fajeczką i komputerem to tak :))))
06 czerwca 2014 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Jestem już na nowej szteli. Po drodze wpadłam do Gosi35 wycałować ją tak, jak jej obiecałam. Tak jak w necie pozytywnie szalona "wariatka" tak samo i w rzeczywistości. Pierwsze wrażenie mega pozytywne. Od godziny dostałam hasło do internetu, słaby zasięg - w łóżku z kompem nie poleżę - ale za to na tarasie z fajeczką i komputerem to tak :))))

to trzymaj się cieplusio na nowej sztelii, dobrego zasięgu i dużo słońca :)
06 czerwca 2014 14:19 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Oj Emi nie zawstydzaj mnie:))))))))))  
06 czerwca 2014 15:58 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea właź leniu z tego łóżka :PPPPP :**************    Taka piękna pogoda :DDDDDDDDDD
06 czerwca 2014 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj w klubie .Pieką mnie nogi jak cholera.