Na wyjeździe #9

06 czerwca 2014 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

A ja nie moge jeszcze uwierzyć, że jutro o tej porze to ja juz bedę rozpakowana na miejscu :)))

Tak ,to bardzo dziwne uczucie jak po raz pierwszy się wyjeżdża. Jutro minie rok jak zaczęłam nowe życie zawodowe i też nie mogę uwierzyć,ze już rok minął. Nomka ,masz to szczęscie przyzwyczajac się powoli ,bo 2 tygodnie to z palcem w... :):)
06 czerwca 2014 18:57
nomka

A ja nie moge jeszcze uwierzyć, że jutro o tej porze to ja juz bedę rozpakowana na miejscu :)))

Ty pierwszy raz jedziesz do tej zaj..tej pracy????????????????
06 czerwca 2014 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak ,to bardzo dziwne uczucie jak po raz pierwszy się wyjeżdża. Jutro minie rok jak zaczęłam nowe życie zawodowe i też nie mogę uwierzyć,ze już rok minął. Nomka ,masz to szczęscie przyzwyczajac się powoli ,bo 2 tygodnie to z palcem w... :):)

Ivanilia   Ty to  niezła laska jesteś fiufiu
06 czerwca 2014 19:03
gosia35

Ty pierwszy raz jedziesz do tej zaj..tej pracy????????????????

Tak kochana :)))))

hihi i to w rocznice ivanilki :)
06 czerwca 2014 19:04
gosia35

Ivanilia   Ty to  niezła laska jesteś fiufiu

Dobrze,że stoję w cieniu to nie widać jak się czerwienię :):)
06 czerwca 2014 19:06
nomka

Tak kochana :)))))

hihi i to w rocznice ivanilki :)

No to razem będziemy obchodzić rocznice rozpoczęcia pracy :):)
06 czerwca 2014 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to razem będziemy obchodzić rocznice rozpoczęcia pracy :):)

Jestem za ;d
06 czerwca 2014 19:14
ivanilia40

To możemy razem świętować, tez mam jutro rocznicę, ale pracy u dziadka, jak to przeleciało, cały rok tu siedzę, częściej tutaj niż w domu.
06 czerwca 2014 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

To możemy razem świętować, tez mam jutro rocznicę, ale pracy u dziadka, jak to przeleciało, cały rok tu siedzę, częściej tutaj niż w domu.

No prosze jaka fajna data. Jeszcze troche i uzbiera się nam malutki klubik :):):)
06 czerwca 2014 19:29 / 8 osobom podoba się ten post
Miałam fajny dzień dziś. po śniadanku (truskawki) poszłam do siebie się oporządzić, drobne zabiegi kosmetyczne, ok.12 przyjechali znajomi dziadka i razem na obiad do restauracji. Po obiedzie znajoma odstawiła dziadka do domu, męża do swojego domu i pojechałyśmy w miasto. Kasy natraciłam, bo i spodenki i koszulka i trafiłam w Rossmanie na promocje moich "wunderkurów" z Johna Frieda,potem kawka w ogródku kawiarnianym. Przyjechałam, zrobiłam kolację, dopiero kompa włączyłam, mam zamiar jeszcze złożyć wentylator który kupiłam, bo gorąco na górze, a tu jeszcze meczyk w Tv czeka, no coś pięknego. Ach, i jeszcze wypłatę dostałam, zamawiam więcej takich dni.:)
06 czerwca 2014 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
efka66 a ja zamiast fajny przeczytałam fatalny... i wczytując się w posta coraz trudniej mi było zrozumieć dlaczego :D
06 czerwca 2014 19:37
ivanilia40

Po Twoich postach wydawało mi się, że Ty całe życie w branży :DDD
06 czerwca 2014 19:45
emi

Po Twoich postach wydawało mi się, że Ty całe życie w branży :DDD

No coś Ty...? Nigdzie nie napisałam ,ze mam wieeeelkie doświadczenie :)
06 czerwca 2014 19:55
ivanilia40

No coś Ty...? Nigdzie nie napisałam ,ze mam wieeeelkie doświadczenie :)

Żeby nie było: ja nigdzie tego nie przeczytałam. Tylko takie wrażenie odniosłam, a wiadomo że na wrażeniu nie można polegać :PPPPP
06 czerwca 2014 20:10
Andrea byłaś na komputerowym SOS? Znalazłam patent na nagrzewająsego się lptopa :-D