A ja nie moge jeszcze uwierzyć, że jutro o tej porze to ja juz bedę rozpakowana na miejscu :)))
A ja nie moge jeszcze uwierzyć, że jutro o tej porze to ja juz bedę rozpakowana na miejscu :)))
Tak ,to bardzo dziwne uczucie jak po raz pierwszy się wyjeżdża. Jutro minie rok jak zaczęłam nowe życie zawodowe i też nie mogę uwierzyć,ze już rok minął. Nomka ,masz to szczęscie przyzwyczajac się powoli ,bo 2 tygodnie to z palcem w... :):)
Ty pierwszy raz jedziesz do tej zaj..tej pracy????????????????
Ivanilia Ty to niezła laska jesteś fiufiu
Tak kochana :)))))
hihi i to w rocznice ivanilki :)
No to razem będziemy obchodzić rocznice rozpoczęcia pracy :):)
Tak ,to bardzo dziwne uczucie jak po raz pierwszy się wyjeżdża. Jutro minie rok jak zaczęłam nowe życie zawodowe i też nie mogę uwierzyć,ze już rok minął. Nomka ,masz to szczęscie przyzwyczajac się powoli ,bo 2 tygodnie to z palcem w... :):)
To możemy razem świętować, tez mam jutro rocznicę, ale pracy u dziadka, jak to przeleciało, cały rok tu siedzę, częściej tutaj niż w domu.
Po Twoich postach wydawało mi się, że Ty całe życie w branży :DDD
No coś Ty...? Nigdzie nie napisałam ,ze mam wieeeelkie doświadczenie :)