Tina PDP po kolacji ok 19 zasypia i śpi do rana . Czasem przewraca się tylko z boku na bok i wszystko .
Tina PDP po kolacji ok 19 zasypia i śpi do rana . Czasem przewraca się tylko z boku na bok i wszystko .
No to kurcze po co ją budzić?Chyba po to,żebyś miała jakieś zajęcie,może o to im chodzi?
Sama nie wiem po , co mam ją budzić . Opiekunka , ktorą zmieniałam mówiła ,że PDP w nocy bywa aktywna krzyczy i chce wstawać , a u mnie jest spokój . W ciągu dnia PDP tez dużo Spi , ale Pflege budzą ja co chwila i karmią i poją do przesady . To po co 100letnia PDP karmić i poić jeszcze w nocy .
Lekarz tam jakiś przychodzi?Jak tak,to może jego się podpytaj,bo dokarmianie nocne jest dość osobliwe.Ale w opiece w Niemczech,też sie na osobliwości napatrzyłam:)
Przychodzi tu lekarz i był chyba nawet wczoraj jak ja akurat odsypiałam nocke. Nastepnym razem jak będzie to go podpytam o co chodzi w tym nocnym karmieniu.
Sama nie wiem po , co mam ją budzić . Opiekunka , ktorą zmieniałam mówiła ,że PDP w nocy bywa aktywna krzyczy i chce wstawać , a u mnie jest spokój . W ciągu dnia PDP tez dużo Spi , ale Pflege budzą ja co chwila i karmią i poją do przesady . To po co 100letnia PDP karmić i poić jeszcze w nocy .
Ich hab's geschafft! Ostatnia kápiel p. Unzufrieden za mná! :-)
W weekend sie pakuje i w droge.
ogólnie jestem juz zméczona po 2gim miesiácu pracy, ale dam rade i trzeci! Odpréze sie na shoppingu w Friedrichshafen, zobacze ludzi, ubiore wreszcie obcasy na wolnym... Juz sie ciesze!
Ivanilka! Ty mi tu nie kracz! Zadnych ratownikow, zadnych ogrodnikow! ani nawet hydraulikow :P dziekuje, oddam ich w dore rece. chétne som?
Ja jak pracowałam w domu opieki w polsce to o godzinie 22 mierzyło się poziom cukru u cukrzyków i jeśli był niski to podawałyśmy jedzenie albo picie kolejny pomiar cukru był dopiero o 6 rano
Widzisz jowita , ale Ty najpierw musiałaś zmierzyć poziom cukru , a mojej PDP nikt nie mierzy tylko każą karmić w nocy nie ważne o ktorej godz , . Tylko mam jej podac chociażby 2 łyżeczki czegoś lub łyk soku . Jak na mój rozum to to jest głupie i tyle .