Na wyjeździe #9

06 czerwca 2014 22:21
fiona

Ja ten wyjazd cięzko znoszę ,wiosna ,zielen grile ,zawsze w maju i czerwcu byłam w domu teraz w niemczech ,brakuje mi ogródka wspólnego siedzenia na balkonie z mężem tak ogólnie smutno mi :(

Nie jwsteś sama w tym smutku , bo mnie też jakoś smutno tym razem . Niby tylko miesiąc mam do odsiadki , ale jakoś smutno . Nawet do domu nie mam ochoty dzwonic , bo jak słysze moje maluchy to doła łapie i wyc mi sie chce.
06 czerwca 2014 22:22
alinka1339

Nie jwsteś sama w tym smutku , bo mnie też jakoś smutno tym razem . Niby tylko miesiąc mam do odsiadki , ale jakoś smutno . Nawet do domu nie mam ochoty dzwonic , bo jak słysze moje maluchy to doła łapie i wyc mi sie chce.

oj Alinko nie pisz tak bo mi juz płakać się chce.....
06 czerwca 2014 22:22
jowitaliber

to jest bardzo głupie bo może mieć akurat zbyt wysoki poziom i co wtedy ja wogóle nie rozumię Alinko pewnych poczynań tu w DE

Może mieć,bo insuliny nie przyjmuje:)
06 czerwca 2014 22:26
jowitaliber

to jest bardzo głupie bo może mieć akurat zbyt wysoki poziom i co wtedy ja wogóle nie rozumię Alinko pewnych poczynań tu w DE

Ja tam PDP budziła nie będę jak śpi to niech śpi . Przy poprzedniej opiekunce sytuacja była inna , bo PDP budziła się i chciała do toalety , bo nie chciała za diabła robić w pampers . Z czasem przyzwyczaiła się do pampersa i teraz mi się już nie budzi - chyba dędę zmuszona kłamac ,że PDP w nocy jednak dostaje jeśc
06 czerwca 2014 22:28
gosia35

oj Alinko nie pisz tak bo mi juz płakać się chce.....

Gosia to będziemy wyły w duecie .
06 czerwca 2014 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Gosia to będziemy wyły w duecie .

Oooooczywiście jak nie dziura w zębie  hihihii  to zazdrosne chłopy,dzieci echhhhhh
06 czerwca 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Ja tam PDP budziła nie będę jak śpi to niech śpi . Przy poprzedniej opiekunce sytuacja była inna , bo PDP budziła się i chciała do toalety , bo nie chciała za diabła robić w pampers . Z czasem przyzwyczaiła się do pampersa i teraz mi się już nie budzi - chyba dędę zmuszona kłamac ,że PDP w nocy jednak dostaje jeśc

Zajrzyj do niej tylko i zobacz czy nie widać nic niepokojącego np. wzmożonej potliwości jeśli coś zauważysz natychmiast ją budż i podaj coś bardzo słodkiego
06 czerwca 2014 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Może mieć,bo insuliny nie przyjmuje:)

czyli wychodzi na to że ona jest na tabletkach,Tina pomyśl po co karmić kogoś w nocy i dawać mu pić jak może to jeszcze zaszkodzić zamiast pomóc ja bym do niej kilka razy zajrzała czy nie występuje nic niepokojącego 
06 czerwca 2014 22:34
jowitaliber

Zajrzyj do niej tylko i zobacz czy nie widać nic niepokojącego np. wzmożonej potliwości jeśli coś zauważysz natychmiast ją budż i podaj coś bardzo słodkiego

Wiesz ja zaglądam do niej co jakiś czas , ale z tego co widze to jej raczej wiecznie jest zimno bo sie przykrywa po uszy . Całymi dniami jej zimno jest .
06 czerwca 2014 22:36
alinka1339

Wiesz ja zaglądam do niej co jakiś czas , ale z tego co widze to jej raczej wiecznie jest zimno bo sie przykrywa po uszy . Całymi dniami jej zimno jest .

to może ona ma niedocukrzenie  i dlatego one karzą jej podawać to picie 
06 czerwca 2014 22:36
gosia35

Oooooczywiście jak nie dziura w zębie  hihihii  to zazdrosne chłopy,dzieci echhhhhh

OOOjjjjjj kobity to mają przerąbane ...........
06 czerwca 2014 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

czyli wychodzi na to że ona jest na tabletkach,Tina pomyśl po co karmić kogoś w nocy i dawać mu pić jak może to jeszcze zaszkodzić zamiast pomóc ja bym do niej kilka razy zajrzała czy nie występuje nic niepokojącego 

Może tak,moze nie.Jeżeli jest,to również powinien być pomiar cukru robiony,a nie tak na oko.Ale mnie juz w Niemczech nic nie zdziwi
06 czerwca 2014 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

OOOjjjjjj kobity to mają przerąbane ...........

no ale wiecie co?????? Mi się chce dziecka!!!  I powiedziałam dziś mojemu ,że jak w ciagu roku mi nie zrobi to mu odetnę....no wiecie co
06 czerwca 2014 22:41
jowitaliber

to może ona ma niedocukrzenie  i dlatego one karzą jej podawać to picie 

Jowitka ja jestem z tego wszystkiego już głupia  Kawe , herbate pije PDP bez cukru nawet słodzika mam nie dawać , soki rozcieńczać wodą , obiady przynosi jakaś firma extra dla diabetyka , a joguryty , chleb z  dzemem , ciasto , banany , kiwi , truskawki może jeśc . Wszystko jakieś pokrecone jest tutaj
06 czerwca 2014 22:41
tina 100%

Może tak,moze nie.Jeżeli jest,to również powinien być pomiar cukru robiony,a nie tak na oko.Ale mnie juz w Niemczech nic nie zdziwi

dziwny kraj a wydawać by się mogło że to Polska służba zdrowia jest do kitu ale u nas chociaż pomiary cukru się robi:)