Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 12:03
kasia63

Kikuniu  -zajrzyj na pocztę:)

Co do topiku "niedziela..." .Musiałby taki co tydzien powstawac nowy......Tez jestem na nie.....Dajmy Szefowi chociaz jeden dzien od nas odsapnąć i tak ma pełne rece roboty od poniedziałku do soboty:):)

kika1said:
grandziarka zalozyla nowy temat, moderator nie popiera ale moze pt. "Opiekunkowy wentyl bezpieczenstwa" zaakceptowalby, i tam strzelalybysmy nasze fochy, ansy i niuansy?

Myslalam, ze mozna, by pod w/w tytulem utworzyc nowy temat...
08 czerwca 2014 12:04
No wczoraj wlasnie nie miał roboty.Przyznał się że nie czytał /tego wątku/
08 czerwca 2014 12:13
Zostaliśmy sami...
08 czerwca 2014 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Zostaliśmy sami...

Może się pouczycie niemieckiego?
08 czerwca 2014 12:17
ivanilia40

Może się pouczycie niemieckiego?

Dokładnie!!!
On cierpliwie mi tłumaczy i poprawia, też mu zalezy żeby się porozumieć a nie tylko go oporządzić
08 czerwca 2014 12:18
nomka

Dokładnie!!!
On cierpliwie mi tłumaczy i poprawia, też mu zalezy żeby się porozumieć a nie tylko go oporządzić

No to masz super,szkoda że tylko 2 tygodnie,ale na pewno się sporo podszkolisz:)
08 czerwca 2014 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

No próbowałam..czułam że tak sie skonczy..ale dobrze że tylko 'Nein" bo moglo sie dla mnie skonczyc gorzej...narażam dla was swoją łepetyne,moze by ktos to docenił!

Ojej, ale jesteś super, wspaniała, o kurczę, i jaka odważna!!!!

Moder wbrew pozorom nie banuje tak łatwo, trzeba trochę nad tym koleżanko popracować.
Osobiście jestem na pracę nad banem za leniwa. Jestem też przeciwnikiem Wentyla bezpieczeństwa, bo konflikty rodzą się na bieżąco w róznych tematach i upuszczanie żali w specjalnym dziale nic nie da.  Mamy Poskarzyjki, po co tworzyć coś nowego...Ale może są jakieś racje, które za tym przemawiają. 
08 czerwca 2014 12:27
romana

Ojej, ale jesteś super, wspaniała, o kurczę, i jaka odważna!!!!

Moder wbrew pozorom nie banuje tak łatwo, trzeba trochę nad tym koleżanko popracować.
Osobiście jestem na pracę nad banem za leniwa. Jestem też przeciwnikiem Wentyla bezpieczeństwa, bo konflikty rodzą się na bieżąco w róznych tematach i upuszczanie żali w specjalnym dziale nic nie da.  Mamy Poskarzyjki, po co tworzyć coś nowego...Ale może są jakieś racje, które za tym przemawiają. 

Prawda Romanko....? Kurde ,moge ci dac nr tel do mojego faceta,zebys mu to powiedziała? Bo on czasem grymasi...?
Tylko nie gadaj z nim zbyt dlugo,bo sie troche  obawiam,po tym jak napisalas o sobie 'erotomanka'.
08 czerwca 2014 12:31
He, he, tak sobie myśle teraz, że jak czujesz potrzebę stworzenia nowego tematu, to czemu nie? W najgorszym razie nie znajdzie specjalnego odzewu. Ale rozumiem, że nie będzie to już dotyczyło Mleczko?

Co do faceta to nie bój się, w niedziele i święta jestem tylko erotomanem wirtualnym.
08 czerwca 2014 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
Nowy temat,juz dwa razy probowalam i nic z tego,widac beztalencie jestem.Andrea linki wklejala że to już było!
A wczoraj,no troche wolnosci slowa,choc fakt,poszlo to w tym kierunku ze powinno byc 'Mleczko na forum',a nie 'Sobota na forum'.
Niemniej pomysl M.aby od czasu dac temat,w ktory on nie ingeruje ,jest godny uwagi.I tak naprawde to on jest odwazny.Zadzwon Romanko do jego kobiety
08 czerwca 2014 12:42
A może temat Gorzkie Żale? w końcu przy niedzieli pasuje nie?
08 czerwca 2014 12:48
Czy tez tak macie,ze im bliżej do konca,tym więcej rzeczy was denerwuje?
Mnie dzisiaj babcia juz dwa razy wyprowadziła z równowagi.
Z rana ''zaleciła''wykonanie dziadkowi lewatywy.Żeby on był b.cierpiacy to moze bym się zlitowała.Ale nie jest.Poza tym miała ''coś''umieszane w butelce z wężykiem.Miałam ten ''podajnik''nasmarowac maścia na hemoridy i wcisnac dziadeczkowi w cztery litery w pozycji stojaco-pochylonej.
Oczywiście odmówiłam,więc sama chłopinę tak maltretowała,że na obiad dotarł blady.
Później trzeba było przygotowac ciasto dla gości.wyjete prozto z zamrazarki.Pokroic na 5 kawałków.Tedo po 1cm,tego po 2cm,to na połowę.Nóz od chleba,nóż od ciasta;tego za duzo ukroiłam itd.W koncu mówie,ze tego akurat ciasta to ja zjem conajmniej 2 kawałki bo to jedyne,które jadam.Odp-moze jutro.
A reszta z powrotem do zamrazrki.Synowe potem nie chcą jeśc,robią przytyki,że ma sobie(babcia) zostawić na następne święta.
I rzeczywiście-one zazwyczaj przywoza własne ciasto.Co prawda też kupne,ale z jakakolwiek gwarancją świezości.
08 czerwca 2014 12:57 / 5 osobom podoba się ten post
mnie juz dawno zmeczylo jesli mam byc szczera .....

a teraz jeszcze sie okazuje ze niektore ,,gwiazdy ,, maja zalozone osobne tematy o zgrozo......
08 czerwca 2014 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilko  całuski..........
08 czerwca 2014 13:35
Minęła mnie jakaś aferka?