Kikuniu -zajrzyj na pocztę:)
Co do topiku "niedziela..." .Musiałby taki co tydzien powstawac nowy......Tez jestem na nie.....Dajmy Szefowi chociaz jeden dzien od nas odsapnąć i tak ma pełne rece roboty od poniedziałku do soboty:):)
Kikuniu -zajrzyj na pocztę:)
Co do topiku "niedziela..." .Musiałby taki co tydzien powstawac nowy......Tez jestem na nie.....Dajmy Szefowi chociaz jeden dzien od nas odsapnąć i tak ma pełne rece roboty od poniedziałku do soboty:):)
Zostaliśmy sami...
Może się pouczycie niemieckiego?
Dokładnie!!!
On cierpliwie mi tłumaczy i poprawia, też mu zalezy żeby się porozumieć a nie tylko go oporządzić
No próbowałam..czułam że tak sie skonczy..ale dobrze że tylko 'Nein" bo moglo sie dla mnie skonczyc gorzej...narażam dla was swoją łepetyne,moze by ktos to docenił!
Ojej, ale jesteś super, wspaniała, o kurczę, i jaka odważna!!!!
Moder wbrew pozorom nie banuje tak łatwo, trzeba trochę nad tym koleżanko popracować.
Osobiście jestem na pracę nad banem za leniwa. Jestem też przeciwnikiem Wentyla bezpieczeństwa, bo konflikty rodzą się na bieżąco w róznych tematach i upuszczanie żali w specjalnym dziale nic nie da. Mamy Poskarzyjki, po co tworzyć coś nowego...Ale może są jakieś racje, które za tym przemawiają.