Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Minęła mnie jakaś aferka?

hahhaha  jak zawsze!!!
08 czerwca 2014 13:38
Nosz.... ale moze to i dobrze, po co mam się niezdrowo podniecać :D
08 czerwca 2014 13:38
gosia35

Ivanilko  całuski..........

Panie Moderatorze co Pan będzie robił przy moim zdjęciu bo zniknęło? hihihihi
08 czerwca 2014 13:58
Zabrał i nie oddał!
08 czerwca 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Emi kolejna taka wstawka i wylatujesz. Moderator

Obraziłam Pana? Post dotyczył mnie i Gosi35, ale był żartem i Ona się nie obraziła. Ale wezmę sobie do serca te czerwone słowa. Swoją drogą: czerwony to mój ulubiony kolor, ale na forum staram się go unikać....
08 czerwca 2014 14:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

mnie juz dawno zmeczylo jesli mam byc szczera .....

a teraz jeszcze sie okazuje ze niektore ,,gwiazdy ,, maja zalozone osobne tematy o zgrozo......

no własnie w glowach sie poprzewracało.Ale to od temp. na dworze.Jak mnie forum zmeczy, to pojde na emeryture.Tylko gdzie Stelle nowa poszukam, albo busa do domu?:):):)
08 czerwca 2014 14:10
A ja mam pytanie: co oznacza slowo, fonetycznie piszac :"dancecliś/tancecliś", bo ciagle je w tv slysze, sprawdzalam w slownikach i tanzetzlich i danzetzlich.I inne kombinacje, ale nic nie moge znalezc :( e
08 czerwca 2014 14:14 / 2 osobom podoba się ten post
Podczep sie pod wpis kolezanki Wichurry ona nawet slang zna.Odpowie Ci napewno.Bo tak post zniknie w tłumie:):)
08 czerwca 2014 14:35 / 3 osobom podoba się ten post
optimismninja

A ja mam pytanie: co oznacza slowo, fonetycznie piszac :"dancecliś/tancecliś", bo ciagle je w tv slysze, sprawdzalam w slownikach i tanzetzlich i danzetzlich.I inne kombinacje, ale nic nie moge znalezc :( e

Może o tatsächlich chodzi.To oznacza-rzeczywiście,faktycznie.

08 czerwca 2014 14:39
tina 100%

Może o tatsächlich chodzi.To oznacza-rzeczywiście,faktycznie.

tak, to to slowo! dziekuje bardzo za pomoc! nurtowalo mnie to od dobrego miesiaca :)
08 czerwca 2014 14:45 / 2 osobom podoba się ten post
optimismninja

tak, to to slowo! dziekuje bardzo za pomoc! nurtowalo mnie to od dobrego miesiaca :)

Z takimi problemami to tylko do Tiny,
świetnie tłumaczy takie cuda ze słuchu.

Mnie też już nie raz rozszyfrowała coś , przez co spać nie mogłam,
a wujek Google rozkładał ręce.

08 czerwca 2014 14:51
To i może ja sie zapytam- dziadek już kilkakrotnie użył słowa "rotwej/rotwejl. Za nic nie wiem, co to znaczy.Dodam,że tutaj wystepuje mieszanka dialektu "szwabsko- bawarskiego".
08 czerwca 2014 14:55
ryba

To i może ja sie zapytam- dziadek już kilkakrotnie użył słowa "rotwej/rotwejl. Za nic nie wiem, co to znaczy.Dodam,że tutaj wystepuje mieszanka dialektu "szwabsko- bawarskiego".

Dla mnie to wino czerwone, ale poczekajmy na Tinusię.
08 czerwca 2014 14:57 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Dla mnie to wino czerwone, ale poczekajmy na Tinusię.

Jak tam gdzieś w pobliżu rotweilerów nie ma to Rotwein.
08 czerwca 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
optimismninja

Nie ma za co:)