Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 17:17
mleczko47

Rottweil - to miejscowosc opowiada Ci jak był tam z żona. A czy pił,to tego nie wiem:):):)

Mleczko, chyba trafiłaś w dziesiatke. Dziadek z żona mieszkał ostatnio na wsi- wynajmowali tam domek. Nie znam nazwy miejscowości ale  byc może tak sie nazywała:) Dzieki
08 czerwca 2014 17:21
ryba

Mleczko, chyba trafiłaś w dziesiatke. Dziadek z żona mieszkał ostatnio na wsi- wynajmowali tam domek. Nie znam nazwy miejscowości ale  byc może tak sie nazywała:) Dzieki

No widzisz? juz masz po problemie.Zapytaj pdp czy to wieś, a moze zapytaj czy to miejscowosc:):)
08 czerwca 2014 17:42 / 3 osobom podoba się ten post
Na szczescie ja mam takie problemy z glowy, bo pdp jedyne slowo jakie umie wypowiedziec to "jo" :D. Choc nie powiem, czasem to jest uciazliwe. Ostatnio mnie niesamowicie przestraszyl, bo gdy robilam obiad, on nagle zaczal krzyczec w nieboglosy. Wchodze do pokoju, a on pokazuje na zdjecie swojej zmarlej (jakies pol roku temu) zony. Ja juz chcialam sie przezegnac, myslalam, ze on duchy widzi! A po chwili zorientowalam sie, ze lata tam przy zdjeciu mucha, a pdp jak tylko taka zobsaczy, to od razu zachowuje sie jakby jakiegos szaleju sie najadl. I zamiast dzwonic po egzorcyste, pobiegalam sobie z lapka na muchy :)
08 czerwca 2014 17:51 / 4 osobom podoba się ten post
Uprzejmie donoszé (Ivanilka sie ucieszy na pewno), ze zgodzilam sie jednak na motor z ogrodnikiem i bylismy nad jeziorem :-D:-D:-D
Upal straszny ale bylo fajnie i tak. Aha, i tym razem tez piwonie.
Jedne drzwi zamkniete, otworzyly sie nastepne. Trala lala
08 czerwca 2014 17:58 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Uprzejmie donoszé (Ivanilka sie ucieszy na pewno), ze zgodzilam sie jednak na motor z ogrodnikiem i bylismy nad jeziorem :-D:-D:-D
Upal straszny ale bylo fajnie i tak. Aha, i tym razem tez piwonie.
Jedne drzwi zamkniete, otworzyly sie nastepne. Trala lala

Coś mi się wydaje,że ogrodnik zasiał jakieś ziarenko w Twoim sercu,ciekawa jestem co wykiełkuje? 
08 czerwca 2014 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
Od pół godz wszyscy jedzą kolację:))))))))))))
08 czerwca 2014 18:28 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Od pół godz wszyscy jedzą kolację:))))))))))))

Nie wszyscy :))))))))))))))))
08 czerwca 2014 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

ja chce zime!!!!!!!!!

O masz Ci!!!!   
08 czerwca 2014 18:30 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Nie wszyscy :))))))))))))))))

Za dwie minuty Ty jesz.:) Musze Was pilnować:))))))))
08 czerwca 2014 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Coś mi się wydaje,że ogrodnik zasiał jakieś ziarenko w Twoim sercu,ciekawa jestem co wykiełkuje? 

piwonia przecież
08 czerwca 2014 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

piwonia przecież

O Jowita druga zjadłą...
08 czerwca 2014 19:20
Straciłam kontrole nad Wami bo mąż zadzwonił:(
08 czerwca 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny, nie wiem czy zasial cos w sercu czy nie. Nie wiem czy bedzie tylko fajnie czy BEDZIE. Mam dziadoskie szczescie juz wam mowilam. Bo ja jezdze do pracy tutaj a od drugiego roku moich wyjazdow za kazdym razem jakis facet sie na drodze przyplácze. Jak nie Polak to Niemiec, kiedys Chorwat i Turek nawet... Moim celem jest praca a nie romanse a wychodzi na to ze los sobie drwi ze mnie. smiejscie sie, smiejcie :P Czasem mam dosc. za jakie grzechy tyle tego u mnie?! Podziele sie - serio.
08 czerwca 2014 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Dziewczyny, nie wiem czy zasial cos w sercu czy nie. Nie wiem czy bedzie tylko fajnie czy BEDZIE. Mam dziadoskie szczescie juz wam mowilam. Bo ja jezdze do pracy tutaj a od drugiego roku moich wyjazdow za kazdym razem jakis facet sie na drodze przyplácze. Jak nie Polak to Niemiec, kiedys Chorwat i Turek nawet... Moim celem jest praca a nie romanse a wychodzi na to ze los sobie drwi ze mnie. smiejscie sie, smiejcie :P Czasem mam dosc. za jakie grzechy tyle tego u mnie?! Podziele sie - serio.

Chociaż Cię nie znam (nawet Twojego wizernku), ale myślę że coś w tym jest. Zapewne jesteś bardzo atrakcyjną kobietą i jesteś z tego powodu skazana na powodzenie u facetów. 
08 czerwca 2014 19:54 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Lena,ale czym Ty się martwisz,będziesz miała co wnukom opowiadać,jakie rwanie miała ich babcia,bo nie wierzę,ze mieć ich nie będziesz,przy takim powodzeni to niemożliwe . Korzystaj z życia,bierz co los Ci podsuwa i nie rozważaj czy to potrzebne czy nie. Ja jestem przekonana ,że nic sie nie dzieje bez przyczyny,los ma dla Ciebie asa w rękawie,ale Ty się o tym dowiesz we właściwym czasie:)