Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Raczej codziennie stosowany...... do kawy :DDDDDD

Hi, hi, sorry, mialam na mysli avatarek Andrei, Twoj - baardzo lubie mleczko do kawy, tylko do kawy.
08 czerwca 2014 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Hi, hi, sorry, mialam na mysli avatarek Andrei, Twoj - baardzo lubie mleczko do kawy, tylko do kawy.

Emili:) Twoj avatar przebija wszystkie... zastanawialam sie dlaczegoi ten a nie inny...
08 czerwca 2014 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
Oj, Andrea, szukaj, może pod łóżko spadł:)))) Kobieto, co Ty mówisz, jesteś cudna, atrakcyjna i wesoła kobietka.
08 czerwca 2014 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Ja juz nie wiem kto o czyim awatarze pisze. Wszystkie są ok, o ile są :PPPPP
08 czerwca 2014 22:25 / 4 osobom podoba się ten post
Przeżyłam dzisiaj największy koszmar palacza:))) Papierosy są, czas też, miejsce ustronne, a zapalniczkę szlag trafił. Mialam jeszcze 2 inne i diabeł ogonem nakrył. W takiej desperacji to dawno nie byłam. Do sąsiada iść, trochę wstyd,do koleżanki trochę daleko i pod górę, ale przekopałam dziadka skladzik w piwnicy i znalazłam zapałki,jak to mało do szczęścia potrzeba:))) Prawie 7/8 orgazmu.
08 czerwca 2014 22:26
kika1

Emili:) Twoj avatar przebija wszystkie... zastanawialam sie dlaczegoi ten a nie inny...

Moze dlatego, ze jest tak dziwaczny jak ja??
08 czerwca 2014 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Przeżyłam dzisiaj największy koszmar palacza:))) Papierosy są, czas też, miejsce ustronne, a zapalniczkę szlag trafił. Mialam jeszcze 2 inne i diabeł ogonem nakrył. W takiej desperacji to dawno nie byłam. Do sąsiada iść, trochę wstyd,do koleżanki trochę daleko i pod górę, ale przekopałam dziadka skladzik w piwnicy i znalazłam zapałki,jak to mało do szczęścia potrzeba:))) Prawie 7/8 orgazmu.

To tez mam zapalniczek ... kilkanascie, takie na wykonczeniu skrzetnie chomikuje w roznych miejscach, w torebkach mam co najmniej po trzy ...to bylby horror, miec papierosy, a nie miec ognia, koszmar senny !!!
08 czerwca 2014 22:30
emilia

Avatar Twoj jest moim  zdaniem... triumfem!!!
08 czerwca 2014 22:31 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Jezu, kochana, to tylko trzeba kalendarzyk kupić i wpisywać kto kiedy i co ma przywieźć albo zrobić, a najlepiej jedno i drugie. Czemu nie chcesz się fajnie zabawić, jeśli chłopaki miłe? .Nie czytałaś Przeminęło z wiatrem, jak Scarlet uwodziła każdego, kto był tylko rodzaju męskiego? Mężczyźni ją uwielbiali, choć swoją cześć (kurde, co za słowo) zachowała tylko dla jednego, więc wielbili ją całkowicie bezinteresownie...

Sernik piekę, jeśli wyjdzie zakalec, to sama zjem, bo babci do szpitala dać nie wypada. Jutro Joasia wpada po obiedzie, to zjemy obie.

A mnie kiedy odwiedzicie? Zapraszam, też coś upiekę:)
08 czerwca 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Z kasą to zrobiłam tak jak Emilia i nareszcie mam własne pieniądze:))) Na razie mam, ale już za rok jak wszystko dobrze pójdzie nie będę miała:) Robimy weselisko, nie mówcie, że nie trzeba:) W naszym przypadku trzeba:))
08 czerwca 2014 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

To tez mam zapalniczek ... kilkanascie, takie na wykonczeniu skrzetnie chomikuje w roznych miejscach, w torebkach mam co najmniej po trzy ...to bylby horror, miec papierosy, a nie miec ognia, koszmar senny !!!

Zawsze miałam dużo, teraz pakowałam się na wariata w 15 minut, myślałam, że mam, zostały w domu:( To nie problem, kupię, to nie majątek, ale tak jak dzisiaj się działo to koszmar:)))))
08 czerwca 2014 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Mhm...użyłabym, raczej określenia -intrygujący i tajemniczy:):):)Na pewno nie dziwaczny:)
08 czerwca 2014 22:43 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

Avatar Twoj jest moim  zdaniem... triumfem!!!

A wiesz, ze chyba masz racje ...
08 czerwca 2014 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
A nie próbowałaś e-papierosów?Po eksperymentach doszlam do wniosku,że ważny jest dobrze dymiący egzemparz i smakujący liquid.Myślałam,że będę wciągać jakis tytoniowy,a tymczasem ten smak zupełnie nie przypadł mi do gustu.Jak mam liquid o smaku kawy ,albo wiśni,to palenie mi autentyczną przyjemność sprawia,no i e-papieros w moim wypadku prawie wyparł te zwykłe,bo jeszcze czasem musze się "dopalić".Ale mysle,że niedługo pójdą analogi w odstawkę.W każdym razie teraz jak zapodzieję gdzies zapalniczkę,to absolutnie nie wpadam w panikę,a kiedyś tak było.
08 czerwca 2014 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
Będzie lepiej się pisało Uśmiechnietą Anią niż z hotdogiem