Raczej codziennie stosowany...... do kawy :DDDDDD
Raczej codziennie stosowany...... do kawy :DDDDDD
Hi, hi, sorry, mialam na mysli avatarek Andrei, Twoj - baardzo lubie mleczko do kawy, tylko do kawy.
Hi, hi, sorry, mialam na mysli avatarek Andrei, Twoj - baardzo lubie mleczko do kawy, tylko do kawy.
Emili:) Twoj avatar przebija wszystkie... zastanawialam sie dlaczegoi ten a nie inny...
Przeżyłam dzisiaj największy koszmar palacza:))) Papierosy są, czas też, miejsce ustronne, a zapalniczkę szlag trafił. Mialam jeszcze 2 inne i diabeł ogonem nakrył. W takiej desperacji to dawno nie byłam. Do sąsiada iść, trochę wstyd,do koleżanki trochę daleko i pod górę, ale przekopałam dziadka skladzik w piwnicy i znalazłam zapałki,jak to mało do szczęścia potrzeba:))) Prawie 7/8 orgazmu.
Moze dlatego, ze jest tak dziwaczny jak ja??
Jezu, kochana, to tylko trzeba kalendarzyk kupić i wpisywać kto kiedy i co ma przywieźć albo zrobić, a najlepiej jedno i drugie. Czemu nie chcesz się fajnie zabawić, jeśli chłopaki miłe? .Nie czytałaś Przeminęło z wiatrem, jak Scarlet uwodziła każdego, kto był tylko rodzaju męskiego? Mężczyźni ją uwielbiali, choć swoją cześć (kurde, co za słowo) zachowała tylko dla jednego, więc wielbili ją całkowicie bezinteresownie...
Sernik piekę, jeśli wyjdzie zakalec, to sama zjem, bo babci do szpitala dać nie wypada. Jutro Joasia wpada po obiedzie, to zjemy obie.
To tez mam zapalniczek ... kilkanascie, takie na wykonczeniu skrzetnie chomikuje w roznych miejscach, w torebkach mam co najmniej po trzy ...to bylby horror, miec papierosy, a nie miec ognia, koszmar senny !!!
Moze dlatego, ze jest tak dziwaczny jak ja??
Avatar Twoj jest moim zdaniem... triumfem!!!