Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja tam bym nie narzekała,że tylko sex m został.:)
Mnie się wydaje,że albo kiepski liquid kupiłaś,albo za mocny. Jak za mocny to powoduje odruch kasłania a co za tym idzie pracuje przepona i może dlatego boli Cię po e-papierosie?

Może za mocny, ale te słabe są po prostu za słabe:))))))))) nie kaszlę, ale coś jest nie tak. No, a na seks to nie narzekam, nie,nie,nie. Tylko tej kawy nie mogę za duzo, a lubię bardzo.
08 czerwca 2014 23:18
No więc wyjeżdżając do pracy zabiera się ze sobą: 5 butelek liquidu 100 ml, 30 grzałek,3 baterie i 2 atomizery i można pracować bezstresowo.
08 czerwca 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
To tez ja tez tradycjonalistka jestem, co porzadny, "analogowy" fajorek, to fajorek, a nie jakies tam ustrojstwo. Nie miejcie mi, e-palaczki za zle, ja juz sie pod tym wzgledem nie zreformuje!
08 czerwca 2014 23:20 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Może za mocny, ale te słabe są po prostu za słabe:))))))))) nie kaszlę, ale coś jest nie tak. No, a na seks to nie narzekam, nie,nie,nie. Tylko tej kawy nie mogę za duzo, a lubię bardzo.

Jeśli w domu boli Cię brzuch to na pewno nie po e-papierosie tylko po sexie,chyba za duzo :):)
08 czerwca 2014 23:20 / 1 osobie podoba się ten post
To byś kupila zapasowe zespoły grzewcze,które łatwo jest wymienić.A powiem ci ,że ja tego e-fajka to tak bardziej z ciekawości kupiłam ,niz z rzeczywistej potrzeby rzucenia,no i tak na luzie ,niechcacy się odzwyczajam.Ale zanim się naumiałam o co chodzi w obsłudze tego fajka,to zepsułam jeden zespół grzewczy,czyli ta czesc w której jest grzałka:)
08 czerwca 2014 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jeśli w domu boli Cię brzuch to na pewno nie po e-papierosie tylko po sexie,chyba za duzo :):)

No proszę Cię,brzuch?????Po sexie?Wszystko inne, ale nie brzuch:):):):)
08 czerwca 2014 23:22
emilia

To tez ja tez tradycjonalistka jestem, co porzadny, "analogowy" fajorek, to fajorek, a nie jakies tam ustrojstwo. Nie miejcie mi, e-palaczki za zle, ja juz sie pod tym wzgledem nie zreformuje!

Jesteś wierna analogowi,trudno dyskutować z gustami. Jestem jednak pewna,że kiedyś się skusisz i spróbujesz e-fajkę.
08 czerwca 2014 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

No proszę Cię,brzuch?????Po sexie?Wszystko inne, ale nie brzuch:):):):)

Już zapomniałam co boli po sexie...:):)
08 czerwca 2014 23:25 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jesteś wierna analogowi,trudno dyskutować z gustami. Jestem jednak pewna,że kiedyś się skusisz i spróbujesz e-fajkę.

Jestem wierna, nie tylko analogowi, zdrady raczej mnie nie kusza. Papierosy towarzysza mi od tak wielu lat, ze nawet nie mysle o zrywaniu z ta moja przyjemnoscia!
08 czerwca 2014 23:29 / 2 osobom podoba się ten post
Jest róznca we wszystkim co chińskie. Zdecydowanie odradzam Ci baterię chinską a o liquidzie to już całkiem zapomnij. Najlepiej kupić w necie,bo jest sporo taniej. Jeśli masz kupować baterię to z mocą 1300 . Wszystko znajdziesz na Allegro.
08 czerwca 2014 23:31 / 2 osobom podoba się ten post
Chińszczyzny raczej nie kupuj.Kup coś porządnego.Najpierw kupiłam Volisha,syn mi go podprowadził,dobry sprzęt,ale potem kupiłam Milda,tańszy ,a jara się równie fajnie.Kiedyś Ivaniliia polecała spinnery,tak se go oglądałam,to jakbym miała kupować,to takiego bym kupiła.Zamawiałam w sklepie internetowym.
Ja tez jeszcze popalam zwykłe,a e-fajki palę z przyjemnością,bo mam smaczny liquid,no i nie zamulają tak jak zwykłe.
08 czerwca 2014 23:32 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już zapomniałam co boli po sexie...:):)

Zawsze mozna to zmienić:)Chcesz całkiem "tematycznej" demencji dostać????:):):):)
08 czerwca 2014 23:40 / 1 osobie podoba się ten post
boze jaka ja głupia jestem ogladam na tvn horror ,,Sierota,, i chyba nie bede mogła zasnac tak mnie wybił z rytmu
08 czerwca 2014 23:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie, po seksie to mnie nic nie boli, wszystko wyćwiczone:))))
Znowu wyjdę na starą erotomankę, ale co tam:)))
08 czerwca 2014 23:46
emilia

Jestem wierna, nie tylko analogowi, zdrady raczej mnie nie kusza. Papierosy towarzysza mi od tak wielu lat, ze nawet nie mysle o zrywaniu z ta moja przyjemnoscia!

Lubię położyć sie z książką, kawa, papierosek, no i nie zawsze są warunki, więc popalam tego sztucznego. Dla mnie to jak proteza albo wibrator ale gdy sie nie ma co się lubi coś porobiłam i nie mogę zrobić kropki i przecinka