Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 22:56
Blisko Asi i Romany, więc zaproszenie nie jest kurtuazyjne:) tylko jak najbardziej prawdziwe, w Monachium.

08 czerwca 2014 22:58
tina 100%

A nie próbowałaś e-papierosów?Po eksperymentach doszlam do wniosku,że ważny jest dobrze dymiący egzemparz i smakujący liquid.Myślałam,że będę wciągać jakis tytoniowy,a tymczasem ten smak zupełnie nie przypadł mi do gustu.Jak mam liquid o smaku kawy ,albo wiśni,to palenie mi autentyczną przyjemność sprawia,no i e-papieros w moim wypadku prawie wyparł te zwykłe,bo jeszcze czasem musze się "dopalić".Ale mysle,że niedługo pójdą analogi w odstawkę.W każdym razie teraz jak zapodzieję gdzies zapalniczkę,to absolutnie nie wpadam w panikę,a kiedyś tak było.

Co prawda nie do mnie pytanie, ale po e-papierosach boli mnie żołądek.
08 czerwca 2014 23:00 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A nie próbowałaś e-papierosów?Po eksperymentach doszlam do wniosku,że ważny jest dobrze dymiący egzemparz i smakujący liquid.Myślałam,że będę wciągać jakis tytoniowy,a tymczasem ten smak zupełnie nie przypadł mi do gustu.Jak mam liquid o smaku kawy ,albo wiśni,to palenie mi autentyczną przyjemność sprawia,no i e-papieros w moim wypadku prawie wyparł te zwykłe,bo jeszcze czasem musze się "dopalić".Ale mysle,że niedługo pójdą analogi w odstawkę.W każdym razie teraz jak zapodzieję gdzies zapalniczkę,to absolutnie nie wpadam w panikę,a kiedyś tak było.

Treaz będziesz patrzeć jak ubywa liquidu,a jak trafisz do CH i Ci zabraknie to będziesz czekać i czekać na paczkę aż dokładnie prześwietlą na cle.
Ale paląc "e" przestaje ciągnąć wogóle do palenia,więc powodzenia .
08 czerwca 2014 23:02
barbarella

Jesteś pewna,że po e-papierosach? Mnie czasem grryzie w gardło jak grzałka juz sie przepali,ale o żołądku to nie słyszałam.
08 czerwca 2014 23:03
barbarella

Mialam zgagę przez kilka dni,już myślałam,że nic z tego nie będzie, zmieniłam liquid na taki z większą zawartościa gliceryny.Wtedy przeszlo.Jak napełniłam clearomizer liquidem na glikolu,problem wracał.
08 czerwca 2014 23:06
ivanilia40

Treaz będziesz patrzeć jak ubywa liquidu,a jak trafisz do CH i Ci zabraknie to będziesz czekać i czekać na paczkę aż dokładnie prześwietlą na cle.
Ale paląc "e" przestaje ciągnąć wogóle do palenia,więc powodzenia .

Zgadza się.Na początku kopciłam jak parowóz,teraz wystarczy parę machów.Jak bedę całkiem odstawiać analogi,to może zacznę spowrotem wapować na maxa,ale pewnie się wyrówna.Mój starszy syn przeszedł zupełnie bezproblemowo na e-fajka.Jak zaczął go palić,to od razu analogi odstawił.
08 czerwca 2014 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jesteś pewna,że po e-papierosach? Mnie czasem grryzie w gardło jak grzałka juz sie przepali,ale o żołądku to nie słyszałam.

Mam refluks i dolegliwości nasilają się po kawie z mlekiem i e- papierosie. Już tylko seks mi pozostał:))))
08 czerwca 2014 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
Na to liczę:) Tylko nie wiem czy się zechce ze mną spotkać, zresztą Asia też nie wiem, bo jakby nie patrzeć wczoraj precla jej zeżarłam...
08 czerwca 2014 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Mam refluks i dolegliwości nasilają się po kawie z mlekiem i e- papierosie. Już tylko seks mi pozostał:))))

Spróbuj innego liquidu,też tak miałam,no i może takiego z mniejszą zawartością nikotyny.
08 czerwca 2014 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Jest nadzieja ,że od tego zgagi nie dostaniesz:):):):):):):)Hi hi hi
08 czerwca 2014 23:09
tina 100%

Mialam zgagę przez kilka dni,już myślałam,że nic z tego nie będzie, zmieniłam liquid na taki z większą zawartościa gliceryny.Wtedy przeszlo.Jak napełniłam clearomizer liquidem na glikolu,problem wracał.

Dzięki Tina, ale ja ciemna masa jestem, oj aż wstyd mi się zrobiło. W życiu nie patrzyłam na skład tego siuwaksu:))) Wrocę do domu to kupię coś innego, może bedzie lepiej. Jeszcze raz dziękuję.
08 czerwca 2014 23:11
No,kurcze dobrze,że po mnie nie widać;)Ale palę.Jak czułaś smak plastiku,to może sznurek się w papierosie palił,albo watka,bo nie były dobrze liquidem nasączone.
08 czerwca 2014 23:13 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Ja tam bym nie narzekała,że tylko sex m został.:)
Mnie się wydaje,że albo kiepski liquid kupiłaś,albo za mocny. Jak za mocny to powoduje odruch kasłania a co za tym idzie pracuje przepona i może dlatego boli Cię po e-papierosie?
08 czerwca 2014 23:14
barbarella

Dzięki Tina, ale ja ciemna masa jestem, oj aż wstyd mi się zrobiło. W życiu nie patrzyłam na skład tego siuwaksu:))) Wrocę do domu to kupię coś innego, może bedzie lepiej. Jeszcze raz dziękuję.

Ja łaziłam po forach e-palaczy ,bo się bałam otruć:),no i dowiedziałam się tego i owego.Czytałam,że takie dolegliwosci są częste na początku palenia,no i jak liquid jest źle dobrany.
08 czerwca 2014 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
I przyda sie Romce babski wypad, cos ostatnio chyba w dolek popadla, chyba trzeba bedzie foczymi "lapkami" zadzialac ...