Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 23:54 / 1 osobie podoba się ten post
Hrabianką  jestem w połowie, więc jaka hrabianka takie wyuzdanie:))))))))))))))
Dzisiaj wlaśnie myślalam, że się pewnie moja babcia hrabinia w grobie przewraca, wnuczka opiekunką została e DE:)))))))))))))))
08 czerwca 2014 23:54
jowitaliber

boze jaka ja głupia jestem ogladam na tvn horror ,,Sierota,, i chyba nie bede mogła zasnac tak mnie wybił z rytmu

A dobry?To podaj tytuł.Lubię horrory:)
08 czerwca 2014 23:56
Kochani idę spać, jutro znowu muszę udziergać kawałek szala, a ciężko mi idzie jak się nie wyśpię.
Dobranoc.
08 czerwca 2014 23:57 / 1 osobie podoba się ten post
W tym sklepie kupowałam,no i żadnego badziewia mi nie przysłali
http://www.esmokingworld.com/pl/
09 czerwca 2014 00:17 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Nie, po seksie to mnie nic nie boli, wszystko wyćwiczone:))))
Znowu wyjdę na starą erotomankę, ale co tam:)))

Nooooo,tylko nie starą,weź przestań!Sama tez nie zostaniesz -juz nas dwie:)
09 czerwca 2014 00:29
tina 100%

A dobry?To podaj tytuł.Lubię horrory:)

tytuł ,,sierota,, ja nie lubie takich filmów ale ten obejrzałm do końca teraz głowa mnie boli
09 czerwca 2014 08:31
Pomocy!

Mam problem, może coś wymyślicie. dziadek dostaje 10 fajek dziennie, daję mu, bo babcia jest w szpitalu. Zawsze byli razem, całe dnie, teraz jest ze mną tylko, nie jest mu źle, ale mam swoje zycie, nie ma siedzenia wspólnie od rana do nocy. No i chłopak czuje się samotnie i chce nadrobić dymkiem. Gadałam z babcia, fajek ma być 10 i koniec, ale on łazi za mną i złości się. Daję mu tak 2 extra, babcia go opierdziela przez telefon, on obiecuje poprawę i zabawa trwa od nowa, bo ma demencję i nawet nie wie za bardzo ile wypalił. Mam do wyboru, albo dalej ciągnąc te głupia zabawę, czyli dziadek dostaje 10, łazi za mną i wścieka się, albo daję mu 2-3 fajki extra bez zgody babci. Tyle że one sa wyliczone i kobieta po powrcoie skapuje, że więcej wyszło. Co robić?
09 czerwca 2014 08:35
Jak dziadek ma demencje to możesz mu chyba kit wcisnąć ,że już 12 wypalił?
09 czerwca 2014 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
Tylko ,że tu chodzi chyba bardziej o oszczędność niż o obawę o zdrowie. Niemniej jednak jak dziadek nie pamięta to spokojnie można mu powiedzieć,że przecież przed chwilą wypalił papierosa ,a następny za godzinę.
09 czerwca 2014 09:04
Już o tym myślałam, Andrejka, by fajki dodatkowe mu kupić, bo upór tej kobiety woła o pomstę do nieba. Chodzi jej niby o zdrowie dziadka, gdyż kiedyś miał zawał, lecz pali od ponad 40 lat i parę fajek extra nie powinno go nagle dobić. A jak babcia wróci, to niech się z nim szarpie, czy dać mu tylko 10, czy więcej. Dzięki!
09 czerwca 2014 09:17 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Mam refluks i dolegliwości nasilają się po kawie z mlekiem i e- papierosie. Już tylko seks mi pozostał:))))

Też mam refluks, ale mi e-papieros służył bardziej niż zwykłe. Dolegliwości nasila mi kawa ziarnista, a dziadki innej nie mają. A bez kawy to nie daje rady. Przy refluksie powinnam zrezygnować całkowicie z kawy i papierosów. Może jakbym więcej seksu na to miejsce miała to by mi się udało. Ale seksu nie mam wcale. Z alkoholu też całkowicie zrezygnowałam. Kawy i fajek nie odpuszczę, chociaż zaczęłam czytać Carra to może przekona mnie do rzucenia palenia.....
09 czerwca 2014 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
tuz przed odjazdem znów cyrk (zawsze tak mam): p. unzufrieden slaba bardzo z powodu goráca, réka jej drzy od wczoraj i wylewa napoje. Przebieralam já wczoraj 3 razy, dzis przy sniadaniu znów wylala Macrogol na siebie. Przelalam jej kawe do mniejszego kubeczka i po troszku pije. Najgorsze jest ze nie ma zadnego kubka niekapka ani slomki. No i oczywiscie placz. Mam dosc tego jej placzu o cokolwiek notabene. Nie wiem co z tym oslabieniem, moze od goráca moze nowa choroba jej sie przyplátala i teraz ujawinila. Ale jutro przed 14 wyjezdzam i nasi kierowcy przyjadá po mnie i nie musze pociágiem do Friedrichshafen :-D
09 czerwca 2014 09:37 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Pomocy!

Mam problem, może coś wymyślicie. dziadek dostaje 10 fajek dziennie, daję mu, bo babcia jest w szpitalu. Zawsze byli razem, całe dnie, teraz jest ze mną tylko, nie jest mu źle, ale mam swoje zycie, nie ma siedzenia wspólnie od rana do nocy. No i chłopak czuje się samotnie i chce nadrobić dymkiem. Gadałam z babcia, fajek ma być 10 i koniec, ale on łazi za mną i złości się. Daję mu tak 2 extra, babcia go opierdziela przez telefon, on obiecuje poprawę i zabawa trwa od nowa, bo ma demencję i nawet nie wie za bardzo ile wypalił. Mam do wyboru, albo dalej ciągnąc te głupia zabawę, czyli dziadek dostaje 10, łazi za mną i wścieka się, albo daję mu 2-3 fajki extra bez zgody babci. Tyle że one sa wyliczone i kobieta po powrcoie skapuje, że więcej wyszło. Co robić?

Dawaj mu siedem, a później dorzuć trzy extra. Może się nie połapie :DDDDDDDDDDD
09 czerwca 2014 09:51
Co do fajek, to 2 extra załatwiają sprawę. Oby tak zostało.
Przejrzałam szafy tutaj, szukając spodni nowych dla dziadka, bo idziemy do szpitala z wizytą. I wiecie co? 80% miejsca zajmują w nich rzeczy babci, samych koszul nocnych naliczyłam 25 sztuk, bluzek dobrze ponad 100, tylko letnich. A dziadziusia ubrania ściśnięte w jednym miejscu, bo jest ich mało.

Też tak macie u siebie? To naprawdę jest zabawne, jaka różnica potrafi być w ilości ubrań kobiety i mężczyzny!
09 czerwca 2014 09:54
romana

Co do fajek, to 2 extra załatwiają sprawę. Oby tak zostało.
Przejrzałam szafy tutaj, szukając spodni nowych dla dziadka, bo idziemy do szpitala z wizytą. I wiecie co? 80% miejsca zajmują w nich rzeczy babci, samych koszul nocnych naliczyłam 25 sztuk, bluzek dobrze ponad 100, tylko letnich. A dziadziusia ubrania ściśnięte w jednym miejscu, bo jest ich mało.

Też tak macie u siebie? To naprawdę jest zabawne, jaka różnica potrafi być w ilości ubrań kobiety i mężczyzny!

Wychodzi na to, że Twoja babcia to egoistka ;-)))