Na wyjeździe #9

09 czerwca 2014 17:24 / 7 osobom podoba się ten post
lena7

We wpisie Romany tez nie widze niczego obrazliwego. Mialo byc krzywe zwierciadlo to bylo. Ironiczne poczucie humoru jest ok (wg mnie). Szkoda, ze Mozah poczula sie dotknieta :-(

Ja rowniez odebrałam ten tekst jako świetny, w końcu najbardziej to przywalila Romana sobie, a przeciez nikt jej tak nie odbiera na powaznie, to byl swietny zart , ktory mnie osobiscie rozbawil do łez prawie, mysle, ze to nie o to  jednak chodzi ale mimo to szkoda , ze opuszczasz grono znanych sobie i moze trochę szalonych ale wg mnie przesympatycznych w wiekszosci osob
09 czerwca 2014 18:49 / 11 osobom podoba się ten post
pewnie naraże sie tu tez co niektórym tym co napisze ale....nie mozna forum traktowac jak wlasne podwórko na ktorym chce sie miec zwierzaczki tylko te co sie chce,tu jest wszystko,barany i zajaczki(i sowy)po jakims czasie ma kazda z Nas na oku osoby ktore z wpisow lubie bardziej albo mniej,te mniej omijam bo One maja znow swoje grono z ktorymi sie dogaduja ale jestem dla tych co mnie lubią,One sa dla mnie bo z kolei ja Je lubie,zegnając sie z forum bo jest nie takie to znaczy, ze co?jaka częsc ma forum opuscic,ja i ktore gady jeszcze?mozah,sorry ale nie fer z Twojej strony, jesteś przyjacioka mleczko, wciąz za nia obstawalaś a to Ona bardzo czesto prowokowala do awantury. Twoje zdanie sie tu liczy i dobrze o tym wiesz, nawet zalozylaś oddzielny temat by miec tam tylko swoje grono ale chyba cos nie klapło,dorosla,madra kobieta a tak jakos....Moze przemyslisz i wrócisz,jak Ja cie wkurzam to omijaj moje wpisy, omijaj te wpisy od osob ktorych nie trawisz,ale mimo wszystko,ja Twoje wpisy cenie i napewno nie tylko ja,ale na przyszlośc -forum nie jest Twoim domem ani prywatną poczta i jesli ja bede chciala usunąc konto to usune bez wypominania bo forum jest be,bo tym co napisalaś dalas wyraznie do zrozumienia ze część z Nas tu nie pasuje i przeszkadza,KAZDA ma prawo tu byc a tym co to nie odpowiada to ich problem.Samolubne jest to, jak czlowiek doskonale zdaje sobie sprawe ze częśc osob na mnie liczy, czeka co napisze a tu bach konto usuwam i nie czekajcie bo mi sie tu nie wszyscy podobają.Moim zdaniem-brzydko
09 czerwca 2014 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
`Kaśka45-po części zgadzam się z Tobą ,ale jednak każdy ma prawo odejść kiedy chce.Odejście Mozah to dla forum i dla wielu z nas osobiście/tak przypuszczam/,dla mnie, duża strata.Mozah -cenna osoba na forum,z ogromnym doświadczeniem,wyważonymi postami dla mnie osobiscie była swego rodzaju autorytetem ,co już kiedyś pisałam.Ale cóż,chciała-odeszła.Taką podjęła decyzję.Może wróci któregoś dnia,może nie.Zobaczymy
09 czerwca 2014 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
kurdeeeeeeeee
na tej sztelli jak nie urok to sraczka!
Od dzisiaj w mieszkaniu zagościły mrówki!! nie wiem o co kaman....
jutro jade na zakupy, poradzcie jak sie pozbyc szkodnikow z domu??
nie bede spala teraz, bo sie bede bac czy rano nie obudze sie z mrowkami w lozku ;/
09 czerwca 2014 19:10 / 10 osobom podoba się ten post
kaska_45

pewnie naraże sie tu tez co niektórym tym co napisze ale....nie mozna forum traktowac jak wlasne podwórko na ktorym chce sie miec zwierzaczki tylko te co sie chce,tu jest wszystko,barany i zajaczki(i sowy)po jakims czasie ma kazda z Nas na oku osoby ktore z wpisow lubie bardziej albo mniej,te mniej omijam bo One maja znow swoje grono z ktorymi sie dogaduja ale jestem dla tych co mnie lubią,One sa dla mnie bo z kolei ja Je lubie,zegnając sie z forum bo jest nie takie to znaczy, ze co?jaka częsc ma forum opuscic,ja i ktore gady jeszcze?mozah,sorry ale nie fer z Twojej strony, jesteś przyjacioka mleczko, wciąz za nia obstawalaś a to Ona bardzo czesto prowokowala do awantury. Twoje zdanie sie tu liczy i dobrze o tym wiesz, nawet zalozylaś oddzielny temat by miec tam tylko swoje grono ale chyba cos nie klapło,dorosla,madra kobieta a tak jakos....Moze przemyslisz i wrócisz,jak Ja cie wkurzam to omijaj moje wpisy, omijaj te wpisy od osob ktorych nie trawisz,ale mimo wszystko,ja Twoje wpisy cenie i napewno nie tylko ja,ale na przyszlośc -forum nie jest Twoim domem ani prywatną poczta i jesli ja bede chciala usunąc konto to usune bez wypominania bo forum jest be,bo tym co napisalaś dalas wyraznie do zrozumienia ze część z Nas tu nie pasuje i przeszkadza,KAZDA ma prawo tu byc a tym co to nie odpowiada to ich problem.Samolubne jest to, jak czlowiek doskonale zdaje sobie sprawe ze częśc osob na mnie liczy, czeka co napisze a tu bach konto usuwam i nie czekajcie bo mi sie tu nie wszyscy podobają.Moim zdaniem-brzydko

Popieram Cie kaska w całej rozciagłości. Juz w ub roku sygnalizowałem, że co niektóre osoby traktuja forum jak prywatny folwark.Osobiscie  uwazam , że zyjemy w wolnym swiecie i kazdy ma prawo do wypowiedzi, czy to sie komus podoba czy nie,kazdy moze napisac co zechce. Awantury,odmienne zdania to nieodzowny element forum.Nie ma co sie przejmowac czy ktos opuszcza forum czy nie bo wydaje mi sie, ze czasami to jest działanie pod publuczke, zwrócenie uwagi na siebi, w zyciu tez tak ludzie postepuja. Trzeba byc soba i tyle w temacie.Pozdrawiam
09 czerwca 2014 19:12 / 4 osobom podoba się ten post
kaska_45

naraziłaś mi się: ja nie miałam odwagi tego napisać :PPPPPPPP
09 czerwca 2014 19:12
mzap88

kurdeeeeeeeee
na tej sztelli jak nie urok to sraczka!
Od dzisiaj w mieszkaniu zagościły mrówki!! nie wiem o co kaman....
jutro jade na zakupy, poradzcie jak sie pozbyc szkodnikow z domu??
nie bede spala teraz, bo sie bede bac czy rano nie obudze sie z mrowkami w lozku ;/

Kup Raida na mrówki w aerozolu czy cos podobnego, ja w ubiegłym roku tak wygoniłam mrówki z domu, po jednym ataku sie wyniosły, te co zdążyły, bo prawie wszystkie padły. 
09 czerwca 2014 19:14
efka66

Kup Raida na mrówki w aerozolu czy cos podobnego, ja w ubiegłym roku tak wygoniłam mrówki z domu, po jednym ataku sie wyniosły, te co zdążyły, bo prawie wszystkie padły. 

kupie kupie, poki co wysmarowalam miejsca skad wyłażą octem, trudno że smierdzi!
09 czerwca 2014 19:15
No lepiej bym tego nie napisała, bardzo z Ciebie elegancki chlopak;)))

09 czerwca 2014 19:15
mzap88

kupie kupie, poki co wysmarowalam miejsca skad wyłażą octem, trudno że smierdzi!

Jeszcze podobno proszek do pieczenia jest dobry,rozsypać go w tych miejscach,  ale ten aerozol jest skuteczny i działa natychmiastowo. 
09 czerwca 2014 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
Nie pisze w poskarzyjkach bo mi juz lata. Ale jak dwulicowym trzeba byc zeby bez skrepowania mowic mi w twarz co innego niz za plecami! P. unzufrieden zadzwonila po 17 do swojej opiekunki prawnej nie wiem po co. gadaj, gadaja i ta nagle mowi zbolalym glosem (juz poznaje ze to na pokaz): "a ja dzis w domu caly dzien siedze". K.wa mac, sobie mysle, durna kobieto. na zewn 40stopni w cieniu a ty sie skarzysz ze w domu siedzisz. Przed chwila znow wylala napoj na siebie i w placz. Mowie jej ze jest slaba z goráca i jak Rumunka przyjedzie to na pewno lepiej sie poczuje niz przy mnie (mala zlosliwosc). a ona: "nie, pani robi wszystko co dobre dla mnie". I zrozum tu já. Chyba lubi jak sie ludzie nad niá uzalajá. no to sie nagadalam na koniec tej stelli :P
09 czerwca 2014 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

Popieram Cie kaska w całej rozciagłości. Juz w ub roku sygnalizowałem, że co niektóre osoby traktuja forum jak prywatny folwark.Osobiscie  uwazam , że zyjemy w wolnym swiecie i kazdy ma prawo do wypowiedzi, czy to sie komus podoba czy nie,kazdy moze napisac co zechce. Awantury,odmienne zdania to nieodzowny element forum.Nie ma co sie przejmowac czy ktos opuszcza forum czy nie bo wydaje mi sie, ze czasami to jest działanie pod publuczke, zwrócenie uwagi na siebi, w zyciu tez tak ludzie postepuja. Trzeba byc soba i tyle w temacie.Pozdrawiam

Nie no ja z rozpaczy rzucę się z mostu."((
09 czerwca 2014 19:20 / 2 osobom podoba się ten post
Goska35, nie skacz ,szkoda życia na idiotyzmy:):):)
09 czerwca 2014 19:29
powiedzcie mi bo już nie wiem zawsze we wtorek rano zabierają mi schwarze tone i w poniedziałek wieczorem wszyscy je na ulicę wystawiają a dziś nie czy to z racji święta czy może jeżdzić nie będą juz nie wiem
09 czerwca 2014 19:31 / 7 osobom podoba się ten post
emilia

Nie uwierze, ze nie bedziesz czytac.
Moim zdaniem, nie jest Twoja decyzja OK. Jestes/bylas jedna z podpor tego forum, zawsze metytoryczna, spokojna. Jesli chodzi o post Romany - wydaje mi sie, ze zle odczytalas jej intencje - ironia az kapie ze slow Romany. Ja przynajmniej tak odebralam ten wpis, Romana ma zdolnosc inteligentnego pisania.

Coz, moze zmienisz zdanie, moze wrocisz, moze nie - czasami robie sobie urlop od forum, czasami tylko czytam. Ze nie jest ono takie samo jak na poczatku - nie jest, kazda zbiorowosc podlega zmianom. Czy na lepsze, czy na gorsze - nie mnie to oceniac.

Kocham Cie Emilio, jest dokładnie tak, jak napisałaś.

Mozah,więcej  poczucia humoru życzę i powrotu, bo wiele osób Cię tu lubi i ceni. Jestem wśród nich.