powiedzcie mi bo już nie wiem zawsze we wtorek rano zabierają mi schwarze tone i w poniedziałek wieczorem wszyscy je na ulicę wystawiają a dziś nie czy to z racji święta czy może jeżdzić nie będą juz nie wiem
powiedzcie mi bo już nie wiem zawsze we wtorek rano zabierają mi schwarze tone i w poniedziałek wieczorem wszyscy je na ulicę wystawiają a dziś nie czy to z racji święta czy może jeżdzić nie będą juz nie wiem
Ja też wystawiam w poniedziałek wieczorem,a dziś nie widzę na ulicy żadnej torby i mam ten sam dylemat. Czekam do 22-j i wystawie.
Dzieki Greenka i Andrea :)
Neta mam przy d.pie czyli w komorce :-) wiec MAM.
napisze o pierwszych wrazeniach i reszcie zapewne na biezaco. wkurzajác sie przy okazji (znajac siebie). :-)
Dzieki Greenka i Andrea :)
Neta mam przy d.pie czyli w komorce :-) wiec MAM.
napisze o pierwszych wrazeniach i reszcie zapewne na biezaco. wkurzajác sie przy okazji (znajac siebie). :-)
Będzie dobrze. Biuro Niebiańskiego Nadzoru Wyjazdów Opiekunek ostatnio pracowało porządnie.
Dyskutowałabym..........
Nie wiem czy tez tak macie, ale u mnie po trochę trudniejszej szteli, czyli np. braku internetu, lub pobycie w miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc, przychodzą takie baaaaardzo przyjemne. Lena miała teraz p. Unzufrieden, więc pora na zachowanie równowagi w przyrodzie i czas p. Zufrieden, jak ktoś to juz napisał.