Na wyjeździe #9

09 czerwca 2014 19:37
jowitaliber

powiedzcie mi bo już nie wiem zawsze we wtorek rano zabierają mi schwarze tone i w poniedziałek wieczorem wszyscy je na ulicę wystawiają a dziś nie czy to z racji święta czy może jeżdzić nie będą juz nie wiem

Ja też wystawiam w poniedziałek wieczorem,a dziś nie widzę na ulicy żadnej torby i mam ten sam dylemat. Czekam do 22-j i wystawie.
09 czerwca 2014 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja też wystawiam w poniedziałek wieczorem,a dziś nie widzę na ulicy żadnej torby i mam ten sam dylemat. Czekam do 22-j i wystawie.

własnie pytałam syna mojej pdp i powiedział że jak jest święto to dopiero w środę rano zabiorą o jeden dzień się przesunie :)
09 czerwca 2014 19:51 / 7 osobom podoba się ten post
Mozah wyraznie napisała że forum przeszkadza jej w pracy.Wg mnie jest to wystarczający argument,żeby odejść.
Mnie forum w pracy pomaga,więc jestem.
09 czerwca 2014 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
Gotowam. Mi tam nie zaleeezy, moge nawet dzis jechac. :-D
Ciekawa jestem tego FH. I czy bede miala okazje i mozliwosc pozwiedzac nie tylko sklepy :-D
Ivanilka, jak wykrakalas mi ratownika to znajde Ciebie w CH i juz Ci pokaze! ;-):-D:-D:-D
09 czerwca 2014 20:11
Andrea, jutro przed 14. Na miejscu bede po 15.
09 czerwca 2014 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
No pewnie. To byla moja pierwsza rzecz po porpozycji. Mam nadzieje ze stan faktyczny bedzie taki jak opisala.
09 czerwca 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Życzę ci pani Zufrieden,lena
09 czerwca 2014 21:37
Dzieki Greenka i Andrea :)
Neta mam przy d.pie czyli w komorce wiec MAM.
napisze o pierwszych wrazeniach i reszcie zapewne na biezaco. wkurzajác sie przy okazji (znajac siebie).
09 czerwca 2014 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Neta mam przy d.pie czyli w komorce :-) wiec MAM.
napisze o pierwszych wrazeniach i reszcie zapewne na biezaco. wkurzajác sie przy okazji (znajac siebie). :-)

Ja też czekam na wrażenia :).
09 czerwca 2014 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Neta mam przy d.pie czyli w komorce :-) wiec MAM.
napisze o pierwszych wrazeniach i reszcie zapewne na biezaco. wkurzajác sie przy okazji (znajac siebie). :-)

Będzie dobrze. Biuro Niebiańskiego Nadzoru Wyjazdów Opiekunek ostatnio pracowało porządnie.
09 czerwca 2014 21:56
romana

Będzie dobrze. Biuro Niebiańskiego Nadzoru Wyjazdów Opiekunek ostatnio pracowało porządnie.

Dyskutowałabym..........
09 czerwca 2014 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Dyskutowałabym..........

Nie wiem czy tez tak macie, ale u mnie po trochę trudniejszej szteli, czyli np. braku internetu, lub pobycie w miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc, przychodzą takie baaaaardzo przyjemne. Lena miała teraz p. Unzufrieden, więc pora na zachowanie równowagi w przyrodzie i czas p. Zufrieden, jak ktoś to juz napisał.
09 czerwca 2014 22:05
romana

Nie wiem czy tez tak macie, ale u mnie po trochę trudniejszej szteli, czyli np. braku internetu, lub pobycie w miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc, przychodzą takie baaaaardzo przyjemne. Lena miała teraz p. Unzufrieden, więc pora na zachowanie równowagi w przyrodzie i czas p. Zufrieden, jak ktoś to juz napisał.

Mi sie trafilo odwrotnie:(
W kwestii netu-przeciez masz wlasnego sticka więc net jak nie ma w domu PDP masz zawsze swój:)
09 czerwca 2014 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
Kasia, ja mam sticka z Tchibo, a w niektórych miastach Tchibo nie ma, nie ma też Mediamarktów, by sobie doładowanie kupić. Ten internet w poście to był tylko przykład.

Mleczko nas opuszcza, kto chce może jeszcze się załapać by pomachać jej chusteczką w Poskarżyjkach.
09 czerwca 2014 22:13 / 8 osobom podoba się ten post
Dla mnie nie musi byc koniecznie pani Zufrieden. Normalna osoba po prostu. jak dementyk to wiadomo ze trzeba oko przymnkác. ale nie-dementyk jak Unzufrieden to katastrofa. Nie musze miec tv, osobnej lazienki, moge nawet na bezsennosc cierpiec. Ale wolne miec musze, neta, telefon sie do mnie wiecznie urywa na stelli i miasto, bo odpoczywam łazac po sklepach a nie wsrod pol i lasow. Stadtmädchen bin ich. Punkt.