Hej,dlugo to ja byłam jezdzilam 3 na 1,teraz powiedziałam dość i jadę 27 to będzie 2 miesiace i 2 w domu. Ale jakby nie bylo i ile by nie było to zawsze jest długo.Pozdrowionka
Hej,dlugo to ja byłam jezdzilam 3 na 1,teraz powiedziałam dość i jadę 27 to będzie 2 miesiace i 2 w domu. Ale jakby nie bylo i ile by nie było to zawsze jest długo.Pozdrowionka
Beatka właśnie u mnie nie chodzi o to ,że coś źle robią , ale one nic nie robią . Dwie Pflege , które przychodzą myć PDP rano i wieczorem to swoją pracę sumiennie wykonują , ale te które siedzą od 8 do 11 to nic nie robią tylko siedzą i czytają , albo grają na komórkach . A powinny sprzątać itd Swego czasu były tak cwane ,że chciały sprzątanie i zakupy zwalić na nas opiekunki z Pl , bo tyle roboty tu biedne miały , że opiekunka z pl po ocnej pracy miala część obowiązków po nich przejąć , ale nie wyszło im to .
No, kochana, spotkanie w Lublinie musi być:))))
Ja nie znałam za wiele Pflege w swojej pracy, jeśli wpadały, to tylko by rozłożyć leki albo wykąpać pdp.
Nomka, te trzy wizyty w miastach to na jaką okoliczność? Twoja babcia odwiedza swoich wielbicieli? Czy dziadek wielbicielki?
Ja w ubiegłym roku(kiedyś pisałam),pracowałam po opiekunce która zapiła się na śmierć,Nie mogłam tam spać.
Ja w ubiegłym roku(kiedyś pisałam),pracowałam po opiekunce która zapiła się na śmierć,Nie mogłam tam spać.
Faktycznie fajki są drogie ogolnie tu w DE tak i u nas w Pl , a więc jako palacz nalogowy od dłuzszego czasu kupuję tyton w pl 1 kg u nas koszt 60 zeta , i kręce sobie ,taka iloscwystarcza mi na caly pobyt a nawet zostaje.Ale w swojej karierze owszem tez zmienialay mnie panie z tupetem:-) :-) :-) :-)