O co sie nadyma.O to że poinformowalas firme o zmianie co do stanu pdp? Przeciez to twoj obowiazek.O to ze domagasz sie podwyzki ze wzgledu na wieksza ilosc obowiazkow?Przeciez to twoje prawo.
Niech sie cieszy że w ogole tam jeszcze jestes.
O co sie nadyma.O to że poinformowalas firme o zmianie co do stanu pdp? Przeciez to twoj obowiazek.O to ze domagasz sie podwyzki ze wzgledu na wieksza ilosc obowiazkow?Przeciez to twoje prawo.
Niech sie cieszy że w ogole tam jeszcze jestes.
Ja powoli przygotowuję się na powrót Dziadka ze szpitala. Mamy już zamontowane specjalistyczne łóżko, a razem z synową Babci pozbierałyśmy prawie wszystkie dywany (było tego z pół tony). Synowa zamówiła auto i powywoziła je, bo gdybyśmy zaniosły je np. do garażu, to Babcia cały dzień nosiłaby je z powrotem. Meble też poprzestawiałyśmy, tak aby dziadek mógł bez trudu wjeżdżać wózkiem. Synowa zaglądnęła wczoraj znów i patrzy, a meble stoją jak dawniej.... Babcia w nocy poprzestawiała :-). Ale był wrzask.....Synowa poprzestawiała je znów .... i dzisiaj rano wstaję, a Babcia uparcie odstawiła je w takie miejsca, w których były wcześniej. Nie są to jakieś ciężkie rzeczy, więc sobie radzi, ale zastanawiam się kiedy Ona to robi, bo ja nic nie słyszę :-), chyba czeka aż mocno zasnę :-). Teraz potrzeba znów synowej, a dzień będzie głośny i urozmaicony :-)
Evexx, może żona mu w nocy nie dała, a Ty do siebie jego fochy odnosisz. Mnie praca w D nauczyła cenić siebie przede wszystkim. Bo Niemcy z mety mają z nas zysk - płacą o wiele mniej, niż gdyby opieką zajmowały się Niemki. Już za ten tylko fakt powinni nas całować po rękach.
Cieszę się, że jesteś, pamiętam Twoje świetne wpisy.
Do mnie jutro wpada Joasia i Sasanka z naszego forum. W ten sposób będę miec kolejne koleżanki poznane najpierw w świecie wirtualnym - znam Andreę, Kasię 63, Alexię, Hogatę, razem z wymienionymi wcześniej jest 6.
A jak u Was? Kogo znacie osobiście z opiekunki24?
Evexx, może żona mu w nocy nie dała, a Ty do siebie jego fochy odnosisz. Mnie praca w D nauczyła cenić siebie przede wszystkim. Bo Niemcy z mety mają z nas zysk - płacą o wiele mniej, niż gdyby opieką zajmowały się Niemki. Już za ten tylko fakt powinni nas całować po rękach.
Cieszę się, że jesteś, pamiętam Twoje świetne wpisy.
Do mnie jutro wpada Joasia i Sasanka z naszego forum. W ten sposób będę miec kolejne koleżanki poznane najpierw w świecie wirtualnym - znam Andreę, Kasię 63, Alexię, Hogatę, razem z wymienionymi wcześniej jest 6.
A jak u Was? Kogo znacie osobiście z opiekunki24?
Znam nas sporo ale niestety kilka konta usunelo(((
Poznałam Margaretkę82 i Serce78, Prowincjusza i chyba można też powiedzieć że Andreę i Fiber... A wkrótce mam nadzieję poszerzyć to grono o następne kilka osób :)))
Ja nikogo:(
Ale zlot wkrótce:)