napiszcie mi proszę jak w niemczech można kupić kartę do telefonu bo ja to się w tym temacie wogóle nie orientuje
napiszcie mi proszę jak w niemczech można kupić kartę do telefonu bo ja to się w tym temacie wogóle nie orientuje
Byłam dziś w Zeppelin Museum. Fantastycznie! :D:D:D
Mój tata zaszczepił mi zainteresowanie m.in. samolotami i historią lotnictwa. Lecę w przyszłym tyg też do Dornier Museum koło lotniska :D:D:D Info: bilet do 2 muzeów razem (zamiast dwóch osobno) - 15 euro (zamiast 19euro).
Po kolacji jadę nad jezioro. Albo do Langenargen na Beachparty :) Jeszcze nie wiem....
kupisz na każdej stacji paliw, lebara jest opisana w j. polskim:)
Zazdraszczam:)Bardzo je chciałAm odwiedzić ,ale pobyt w Koszmarkowie/Neu Is./wybitnie nie sprzyjał ,no i b daleko było od mca gdzie mieszkałam:( Foty jakies robiłaś?Wrzucisz?
dziękuję ci bardzo a nie wiesz jak jest z LYCAMOBILE bo syn w polsce ma i chciałam dla męża kupić on też w de ja kiedyś od kogoś dostałam niemiecką i dlatego zależy mi na lyca
dziękuję ci bardzo a nie wiesz jak jest z LYCAMOBILE bo syn w polsce ma i chciałam dla męża kupić on też w de ja kiedyś od kogoś dostałam niemiecką i dlatego zależy mi na lyca