Na wyjeździe #10

20 czerwca 2014 18:51
robert72

to ja wkleję fragment tekstu o sobie:):):)

To ja, Narcyz się nazywam Przepraszam i dziękuję - ja tych słów nie używam Jestem piękny i uroczy - popatrzcie w moje oczy Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy To ja, Narcyz się nazywam Powodzenia oraz proszę - ja tych słów nie używam Jestem śliczny jak kwiatuszek, który wabi setki muszek Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje

Cudnie Robert...no...i takie podejscie do siebie mi się podoba...
20 czerwca 2014 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

" Wszyscy "juz wiedzieli wczesniej ..

Marzycielka:)
20 czerwca 2014 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

czy w kazdym poście musisz przypominac.Nie musisz sie ze mna zgadzac ja nie wypisuje twierdzeń i muszę udowadniac,że mam racje.To jest forum.

Muszę:)Coś Ty taka przewrażliwiona ,że już się każdego słówka czepiasz?Jak się z Toba nie zgadzam to napisze i jak się zgadzam też:) I co takiego wielkiego?Się czepiasz chyba troszkę?Daj na luz :):):):)
Wiele osób odpowiadając na posta czyjegoś pisze "zgadzam sie" czy tez "nie zgadzam" się-ja w tym problemu nie widzę....
20 czerwca 2014 18:52
mleczko47

Marzycielka:)

Skąd wiesz ?????
20 czerwca 2014 18:52
myślę że jest tak jak piszesz i to firma roberta musi ten rachunek zapłacić
20 czerwca 2014 18:53 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Muszę:)Coś Ty taka przewrażliwiona ,że już się każdego słówka czepiasz?Jak się z Toba nie zgadzam to napisze i jak się zgadzam też:) I co takiego wielkiego?Się czepiasz chyba troszkę?Daj na luz :):):):)
Wiele osób odpowiadając na posta czyjegoś pisze "zgadzam sie" czy tez "nie zgadzam" się-ja w tym problemu nie widzę....

Ja rzadko zgadzam sie z Kasia63.................................................:)
20 czerwca 2014 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
W swojej wypowiedzi masz odp na  pytania jakie postawiłaś.A rachunek i tak pokryje wspomniana przeze mnie opiekunka.No chyba, ze wg Twojego myslenia rozumiem ,ze opiekunka postapiła słusznie i zapłacic ma agencja ,która ja zatrudniła lub podopieczna.z której telefonu korzystała.
20 czerwca 2014 19:05
Pytanie ogólne do wszystkich.
Czy opiekun bedacy na kontrakcie powinien zapłacic za szkody jakie wyrzadził podczas swojego pobytu z własnej kieszeni, czy powinna to zrobic agencja w jego imieniu i potem odciągnąć należna kwotę z zarobku?W tym wypadku mowa o rachunku telefonicznym.Pomijam kwote, chodzi mi o to czy za kazdy tel bez zezwolenia PDP lub rodziny konsekwencje ma ponieść opiekun ( czyt.zapłacic osobiscie)czy waszym zdaniem ktos inny?
20 czerwca 2014 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Az sprawdzilam w swojej umowie,no i jest
'Za nieuzgodnione z rodzina rozmowy tel, koszty ponosi zleceniobiorca'
20 czerwca 2014 19:14
robert72

Czy opiekun bedacy na kontrakcie powinien zapłacic za szkody jakie wyrzadził podczas swojego pobytu z własnej kieszeni, czy powinna to zrobic agencja w jego imieniu i potem odciągnąć należna kwotę z zarobku?W tym wypadku mowa o rachunku telefonicznym.Pomijam kwote, chodzi mi o to czy za kazdy tel bez zezwolenia PDP lub rodziny konsekwencje ma ponieść opiekun ( czyt.zapłacic osobiscie)czy waszym zdaniem ktos inny?

Jeśli masz na myśli sytuacje taka jak wyżej opisujesz to uważam ,ze tak,koszty powinien poniśc opiekun.Po to sa ustalenia z rodziną,żeby obie strony sie ich trzymały,To w kwestii nieopanowanego pociagu do telefonoania,natomiast w sytuacji kiedy np.stluczmy jaks cenna rzecz-wiadomo że nie celowo-tu najlepiej ubezpieczyc się od tzw. odpowiedzialności cywilnej-wtedy płaci ubezpieczyciel.Jak sie tego nie ma to chyba rozwiązanie problemu zalezy od dobrej woli rodziny,wydaje mi sie.
20 czerwca 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
moim zdaniem za takie działanie powinien odpowiedzieć tylko i wyłącznie opiekun bo to nie było przypadkiem tylko można powiedzieć celowym nadużyciem każdy z nas zdaje sobie sprawę jakie są koszty jak się dzwoni z zagranicy na komórki w pl i popieram to co kasia napisała o ubezpieczaniu OC wtedy śpimy spokojnie nigdy nie wiemy co nam się może przydarzyć
20 czerwca 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Tym bardziej ze nikt nie poddawal w watpliwosc istnienia takowego rachunku.
A to dziwne,bo wiele osob tu ze sceptycyzmu słynie.
20 czerwca 2014 20:01
robert72

Tak oczywiście, z własnej kieszeni powinna zapłacić osoba korzystająca z telefonu.
Naturalnie tylko wtedy, gdy nie uzgodniła tego z rodziną
20 czerwca 2014 20:08
Nie mogę odszukać właściwego tematu a mam problem z Lycamobile-kupiłam sobie doładowanie za 10euro wpisałam jak zawsze *131* kod doładowania i zielona słuchawka i nic:(Nie wiem co się dzieje?Ostatnio doładowywałam 3 tygodnie temu bez żadnych problemów:(Buuuuuu

Ha ha ha, a o kratce to zapomniałam-jestem gapa,gapowata:):)Juz jest ok:)
20 czerwca 2014 20:23
może żle napisałam nie w tym kontekscie