Na wyjeździe #10

30 czerwca 2014 10:13 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

No to chyba jestem nie za bardzo inte- papieros mna rządzi jak chce. Oj glupia ja głupia.

Didusia nie Ty jedna :)))) W obliczu fajek każdy uzależniony wymięka i na nic zdaje się jego inteligencja, która w innych sferach jest na poziomie.
30 czerwca 2014 10:19
ivanilia40

To jest to właśnie,że e-papieros nie zostawia w ustach zapachu,dzięki temu zapomina się o kolejnym machu. Paląc analogi po smaku w ustach czułam kiedy powinnam zapalić następnego,brakowało mi smaku dymu.

Otóż to.I nie ma wielkiego znaczenia zawartość nikotyny,bo z analoga i tak nie jest wchłaniana całkowicie.Miałam e-faja jednorazowego z liquidem 18 i mimo,ze mi oczy po nim wyłaziły na wierzch,czułam jakiś niedosyt.Zmieniłam go na 11,ale znalazłam taki,który lubię,no i mi wystarcza,nawet mieszam z zerówką i efekt ten sam.No i musi byc duzo dymu.Lubię sobie wkropić trochę miętowego do tytoniowego.Daje pozór mentolowych fajek i do analoga nie ciągnie.
30 czerwca 2014 10:19 / 3 osobom podoba się ten post
emi

Didusia nie Ty jedna :)))) W obliczu fajek każdy uzależniony wymięka i na nic zdaje się jego inteligencja, która w innych sferach jest na poziomie.

Dzieki za podtrzymanie na duchu tak więc w ramach ogólnoświatowej tendecji odzwyczajania sie od papierosów ide na jednego.
30 czerwca 2014 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Dzieki za podtrzymanie na duchu tak więc w ramach ogólnoświatowej tendecji odzwyczajania sie od papierosów ide na jednego.

Dobra talentka :)))) Ale na mnie rozmowy o fajkach też tak działają. Pociągnę e- i ide prasować. Może zmieni sie temat na forum i przestanę myśleć o tych wstrętnych papierochach....
30 czerwca 2014 10:22 / 3 osobom podoba się ten post
didusia

Przypomniałaś mi jak to było ze mną jak paliłam fajki,im częściej słyszałam jaki to niezdrowy nałóg tym więcej paliłam,a jak oglądałam w tv o szkodliwości palenia,raku płuc itp to kopciłam jak lokomotywa hahahaha
30 czerwca 2014 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

To idziemy razem na jednego :)
30 czerwca 2014 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Kto pije i pali, ten nie ma robali!
30 czerwca 2014 10:26
kasia63

No i wyjszło było szydło z wora-już  wiadomo czemuż to nasza Romcia tak radośnie po wszelkich muzeach gania!Napatrzy sie na fajfuski i od samego patrzenia chudnie az miło,nawet jak tyłem sie ustawi:):):A Wy durne imbirem sie poicie-a sa jak widać na załączonym obrazku dużo milsze metody:):):)Choć tylko dla oka:0Ale jakie skuteczne:):):)

Oj, ubolewam srodze, ale takie akty męskie to tylko w Glyptothece monachijskiej są, więc trudno schudnąc, gdy się w innym mieście przebywa. Ten mi się ogromnie podoba, bo podobnie jak rzeźba Dawid Michała Anioła, pokazuje harmonijne piękno męskiego ciała. Przedstawia Fauna, który był w mitologii greckiej symbolem płodności. Rzeźba jest bardzo stara, pochodzi z 220r. przed naszą erą, a jej autora nie znamy.
30 czerwca 2014 10:31 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Oj, ubolewam srodze, ale takie akty męskie to tylko w Glyptothece monachijskiej są, więc trudno schudnąc, gdy się w innym mieście przebywa. Ten mi się ogromnie podoba, bo podobnie jak rzeźba Dawid Michała Anioła, pokazuje harmonijne piękno męskiego ciała. Przedstawia Fauna, który był w mitologii greckiej symbolem płodności. Rzeźba jest bardzo stara, pochodzi z 220r. przed naszą erą, a jej autora nie znamy.

A Ja ubolewam ,że nie mam okazji pochodzic poogladac czy w naturze czy w szuce. Tam gdzie jestem to psy d.... szczekaja a jak pojade do miasta to moją sztuką jest kupienie czegokolwiek w promocjii.
30 czerwca 2014 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

A Ja ubolewam ,że nie mam okazji pochodzic poogladac czy w naturze czy w szuce. Tam gdzie jestem to psy d.... szczekaja a jak pojade do miasta to moją sztuką jest kupienie czegokolwiek w promocjii.

Też tak czasem miałam, dlatego kupiłam sobie za 1,20 euro tego pięknego pana na widokówce i stoi na biurku, dopóki jakaś pani, a może nawet pan, mi go nie zwinie...Moja pobożna rodzina, a przynajmniej jej część, pewnie się zgorszy, niestety, zapominając o totalnej nagości postaci w chrześcijańskiej Kaplicy Sykstyńskiej. Czyli o freskach Michała Anioła.
30 czerwca 2014 11:53
Mam pytanko - moja PDP obchodzi jutro urodziny 100lat kończy . Kupić jej coś czy nie ?
30 czerwca 2014 11:56
alinka1339

Mam pytanko - moja PDP obchodzi jutro urodziny 100lat kończy . Kupić jej coś czy nie ?

Na takie urodziny to nawet nie wypada nie kupić:)Ja bym coś kupiła:)Kwiatki  albo ładną kartkę z życzeniami.

Wiecie co?Polki co w tym miescie pracują to jakies ......wrrrrr.Wracam ze sklepu,patrze idzie kobieta objuczona jak wielbłąd pieszkom-mysle ani chybi Polka,więc podchodze i pytam/taka w moim wieku / a ta mówi ,"nie, nie ,przepraszam spieszę się!!!!"Po polsku!!!!Q.....a,pomorek jaki czy co????Może jak ta poprzednia pomyslaął ,że ja z ZOLLu ,no nie wiem-nienormalne jakieś-spytałam oczywiście po polsku:)
30 czerwca 2014 12:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Na takie urodziny to nawet nie wypada nie kupić:)Ja bym coś kupiła:)Kwiatki  albo ładną kartkę z życzeniami.

Wiecie co?Polki co w tym miescie pracują to jakies ......wrrrrr.Wracam ze sklepu,patrze idzie kobieta objuczona jak wielbłąd pieszkom-mysle ani chybi Polka,więc podchodze i pytam/taka w moim wieku / a ta mówi ,"nie, nie ,przepraszam spieszę się!!!!"Po polsku!!!!Q.....a,pomorek jaki czy co????Może jak ta poprzednia pomyslaął ,że ja z ZOLLu ,no nie wiem-nienormalne jakieś-spytałam oczywiście po polsku:)

Kasiu też tak mi sie zdawało ,że na 100ne urodziny to nie wypada niczego nie kupic . Myślałam właśnie o kwiatach , bo moja PDP bardzo lubi kwiaty
30 czerwca 2014 12:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj przyszedł do Dziadka logopeda. Bardzo miły mężczyzna. Tak chwilę porozmawialiśmy i przyszła ta dziewczyna, której nie lubię z Pflege. Dziadek jeszcze podczas pobytu w szpitalu miał zakładaną taką specjalną kanulę do mówienia. Tutaj jakoś nie idzie jej dopasować. Logopeda powiedział, że pewnie mięśnie osłabły. Grzecznie zapytał dziewczynę, czy mogłaby jakoś tak dopasować swoje godziny do jego terminów, bo będzie potrzebował wymiany tej kanuli. Dziewczyna spojrzała "spod byka" i odburknęła, że ja albo on sam może zająć się wymianą tej kanuli. Pan popatrzył na nią i grzecznie odpowiedział, że owszem umiemy to robić , ale nie będziemy bo nie powinniśmy, a oprócz tego ona ma za to płacone.... i mrugnął do mnie. Ja i tak wcześniej powiedziałam, że nie będę się zajmować "sprawami gardłowymi" Dziadka . Dziewczyna wyszła jak niepyszna. Teraz z kolei ja na nią poluję, bo zapomniała odessać dziadkowi flegmę, muszę jej przypomnieć
30 czerwca 2014 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Dzisiaj przyszedł do Dziadka logopeda. Bardzo miły mężczyzna. Tak chwilę porozmawialiśmy i przyszła ta dziewczyna, której nie lubię z Pflege. Dziadek jeszcze podczas pobytu w szpitalu miał zakładaną taką specjalną kanulę do mówienia. Tutaj jakoś nie idzie jej dopasować. Logopeda powiedział, że pewnie mięśnie osłabły. Grzecznie zapytał dziewczynę, czy mogłaby jakoś tak dopasować swoje godziny do jego terminów, bo będzie potrzebował wymiany tej kanuli. Dziewczyna spojrzała "spod byka" i odburknęła, że ja albo on sam może zająć się wymianą tej kanuli. Pan popatrzył na nią i grzecznie odpowiedział, że owszem umiemy to robić , ale nie będziemy bo nie powinniśmy, a oprócz tego ona ma za to płacone.... i mrugnął do mnie. Ja i tak wcześniej powiedziałam, że nie będę się zajmować "sprawami gardłowymi" Dziadka :-). Dziewczyna wyszła jak niepyszna. Teraz z kolei ja na nią poluję, bo zapomniała odessać dziadkowi flegmę, muszę jej przypomnieć :-)

Nie tylko jej przypomnij ale zapisuj sobie gdzies jej "wpadki" i pokaz rodzinie czego nie robi a powinna lub robi to po łebkach.Szybko zmienia ci panienke