Nie denerwuj sie. Mleczko dostała pozwolenie na publikację tych zdjęć. Musiałaś nie przeczytać tego jej posta.
Wyluzuj warkocze ;) ;) ;) ;) ;)
Nie denerwuj sie. Mleczko dostała pozwolenie na publikację tych zdjęć. Musiałaś nie przeczytać tego jej posta.
Wyluzuj warkocze ;) ;) ;) ;) ;)
Drogie koleżanki i koledzy, pragnę podzielić się z wami smutną wiadomością, wczoraj wieczorem zmarła moja kochana mama (69l), do jutra tkwię na steli w Dusseldorfie.Forma zareagowała b szybko, niestety rodzina Pdp zachowała się nieludzko, prosiłam żebym mogła jechać do domu z moim bratem który wracał z Holandii więc mógłby mnie odebrać już dzisiaj, opiekę nad Pdp zaoferowali sąsiedzi do przyjazdu nowej opiekunki czyli do jutra południa,ale rodzina Pdp powiedziała nie. Brak mi słów...
Drogie koleżanki i koledzy, pragnę podzielić się z wami smutną wiadomością, wczoraj wieczorem zmarła moja kochana mama (69l), do jutra tkwię na steli w Dusseldorfie.Forma zareagowała b szybko, niestety rodzina Pdp zachowała się nieludzko, prosiłam żebym mogła jechać do domu z moim bratem który wracał z Holandii więc mógłby mnie odebrać już dzisiaj, opiekę nad Pdp zaoferowali sąsiedzi do przyjazdu nowej opiekunki czyli do jutra południa,ale rodzina Pdp powiedziała nie. Brak mi słów...
ja nie byłabym zadowolona,gdyby moje dzieci bez mojej wiedzy ktoś pokazywał w necie ,mam nadzieję,że wiesz co robisz i tyle i proszę Cię trochę wyluzuj ,bo w ten sposób sie nie rozmawia,nawet jak Ci się nie podoba co mówię,takie mam zdanie a Ty masz inne po prostu,obie mamy do tego prawo Mleczko:)
no nie wiem czy rodzice byliby zadowoleni widząc zdjęcia swoich maluszków w sieci?!
PDP tez nie wolno o ile wiem...
Z tą roznicą,że ja wiem co robie.
Po co był ten wpis? Moderator
Po co był ten wpis? Moderator
zacytuje twoja slowa :Głupia babo.
ziolkowa,prosze przestan atakowac jak ten ziolo ..pokrzywa;-
ale kiedy delikatne okładanie sie po pleckach i dupce pokrzywką jest bardzo ale to bardzo zdrowe,naprawdę:)))))
no delikatnej skórce dziecka to pokrzywy bym nie zafundowała ale czasem miałoby sie ochotę bukietem pokrzyw przylozyć,ale ponieważ jestem łagodna jak baranek to sobie tylko ...pomarzę:))))))
a babcia wymiata skoro o imbirze Ci przypomniała,hihihi:))))))))