Na wyjeździe #10

30 czerwca 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Nie denerwuj sie. Mleczko dostała pozwolenie na publikację tych zdjęć. Musiałaś nie przeczytać tego jej posta.
Wyluzuj warkocze ;) ;) ;) ;) ;)

Ziółkowa powinna ziółka poluzować :))))))
30 czerwca 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
meliska zaparzona:)
30 czerwca 2014 21:17
anetta

Drogie koleżanki i koledzy, pragnę podzielić się z wami smutną wiadomością, wczoraj wieczorem zmarła moja kochana mama (69l), do jutra tkwię na steli w Dusseldorfie.Forma zareagowała b szybko, niestety rodzina Pdp zachowała się nieludzko, prosiłam żebym mogła jechać do domu z moim bratem który wracał z Holandii więc mógłby mnie odebrać już dzisiaj, opiekę nad Pdp zaoferowali sąsiedzi do przyjazdu nowej opiekunki czyli do jutra południa,ale rodzina Pdp powiedziała nie. Brak mi słów...

Wspołczuje Aneta jestesmy z toba wszyscy, ale jak Orion pisze trzeba było olac rodzine!! Firme poinformowac i juz, wiem ze wiaze cie umowa ale to wyjatkowa sytuacja!!Trzymaj sie kochana!!
30 czerwca 2014 21:17 / 5 osobom podoba się ten post
sas-anka

Tylko Romka nie odwracaj się do niego bo jak mu ,,bryknie,,to oczy popodbija hihihihi
30 czerwca 2014 21:21
anetta

Drogie koleżanki i koledzy, pragnę podzielić się z wami smutną wiadomością, wczoraj wieczorem zmarła moja kochana mama (69l), do jutra tkwię na steli w Dusseldorfie.Forma zareagowała b szybko, niestety rodzina Pdp zachowała się nieludzko, prosiłam żebym mogła jechać do domu z moim bratem który wracał z Holandii więc mógłby mnie odebrać już dzisiaj, opiekę nad Pdp zaoferowali sąsiedzi do przyjazdu nowej opiekunki czyli do jutra południa,ale rodzina Pdp powiedziała nie. Brak mi słów...

Anetko
wyrazy wspólczucia, jestem przy Tobie myślami.
Trzymaj się.

Zachowanie rodziny PDP - no comments.
30 czerwca 2014 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

ja nie byłabym zadowolona,gdyby moje dzieci bez mojej wiedzy ktoś pokazywał w necie ,mam nadzieję,że wiesz co robisz i tyle i proszę Cię trochę wyluzuj ,bo w ten sposób sie nie rozmawia,nawet jak Ci się nie podoba co mówię,takie mam zdanie  a Ty masz inne po prostu,obie mamy do tego prawo Mleczko:)

Z tą roznicą,że ja wiem co robie.
30 czerwca 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
tez sobie zaparz meliskę:)))))
30 czerwca 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

no nie wiem czy rodzice byliby zadowoleni widząc zdjęcia swoich maluszków w sieci?!

PDP tez nie wolno o ile wiem...

ziolkowa,prosze  przestan atakowac jak ten ziolo ..pokrzywa;-
30 czerwca 2014 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Z tą roznicą,że ja wiem co robie.

Po co był ten wpis? Moderator

30 czerwca 2014 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

Po co był ten wpis? Moderator

zacytuje twoja slowa :Głupia babo.
30 czerwca 2014 21:37 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

zacytuje twoja slowa :Głupia babo.

Też Cie kocham:))))))))))
30 czerwca 2014 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

ziolkowa,prosze  przestan atakowac jak ten ziolo ..pokrzywa;-

ale kiedy delikatne okładanie sie po  pleckach  i dupce pokrzywką jest bardzo ale to bardzo zdrowe,naprawdę:)))))
30 czerwca 2014 21:54 / 7 osobom podoba się ten post
ziolkowa

ale kiedy delikatne okładanie sie po  pleckach  i dupce pokrzywką jest bardzo ale to bardzo zdrowe,naprawdę:)))))

Jak byłam mała to mnie mama z pokrzywami goniła i smyrała po nogach mówiąc , że to dla zdrowia...( taaa, w ramach kary, jak coś zawiniłam) 

A tak poza tym to zrobibiłam listę zakupową i czytam babci do akceptacji, skończyłam i cisza... Pytam czy coś jeszcze i nagle się odzywa : zapomniałaś o imbirze:D 
30 czerwca 2014 22:01
no delikatnej skórce dziecka to pokrzywy bym nie zafundowała ale czasem miałoby sie ochotę bukietem pokrzyw przylozyć,ale ponieważ jestem łagodna jak baranek to sobie tylko ...pomarzę:))))))
a babcia wymiata skoro o imbirze Ci przypomniała,hihihi:))))))))
30 czerwca 2014 22:10
ziolkowa

no delikatnej skórce dziecka to pokrzywy bym nie zafundowała ale czasem miałoby sie ochotę bukietem pokrzyw przylozyć,ale ponieważ jestem łagodna jak baranek to sobie tylko ...pomarzę:))))))
a babcia wymiata skoro o imbirze Ci przypomniała,hihihi:))))))))

Śmieje się ze mnie, bo za każdym razem jak kończy mi się imbir, to "nagle" muszę iść coś kupić, a jak ostatnio zrobiłam sobie 2 dni przerwy i normalną herbatę piłam, to zdziwionym głosem zapytała :a gdzie Twój imbir? :D