Na wyjeździe #10

01 lipca 2014 14:16
ORIM

przesadzic mozesz gorzej jak napiszesz za malo

,,czemu gorzej,,?
01 lipca 2014 14:34 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak juz zostane gwiazda opieki to założe wlasnego bloga ha ha

Czyli powinieneś był go założyć dawno temu.

01 lipca 2014 14:45
Pomoc forum1

Czyli powinieneś był go założyć dawno temu.

Dzieki za uznanie,ale jeszcze sie wstrzymam
01 lipca 2014 14:50
Magdalena_Sewicka

,,czemu gorzej,,?

bo ci dadza mniej ha ha tyle ile napisalas.ha ha Tak naprawde to napisz co chcesz.W niemczech istnieja tabele personalno - płacowe.W nich sa zawarte stawki w danym zawodzie i danego pracownika ( staz,wykształcenie itp)
01 lipca 2014 15:01
,,ciekawe czy mnie w ogole zatrudnia,,, ale slyszalam ze "ungelernte" hilfe tez chetnie przyjmuja, okaze sie :) ,,
01 lipca 2014 15:03 / 2 osobom podoba się ten post
Rozmawiałam właśnie z Lili - no nie jest dobrze - ale jak twierdzi nie podda się !!! pozdrawia wszystkich !! ja również Was pozdrawiam !
01 lipca 2014 15:09 / 2 osobom podoba się ten post
pozdrowię --- liczy że będzie miała neta - ale jest radosna jak zawsze !!!! dziękuję Andrea !
01 lipca 2014 15:11 / 3 osobom podoba się ten post
fiber39

Rozmawiałam właśnie z Lili - no nie jest dobrze - ale jak twierdzi nie podda się !!! pozdrawia wszystkich !! ja również Was pozdrawiam !

Pozdrów Lili.
Silna dziewczyna, da radę.
Przekaż , że myślę o Niej, trzymam kciuki za poprawę sytuacji.
01 lipca 2014 15:21 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Pozdrów Lili.
Silna dziewczyna, da radę.
Przekaż , że myślę o Niej, trzymam kciuki za poprawę sytuacji.

pozdrowiłam od Was !!!
01 lipca 2014 15:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś 100ne urodzinki mojej PDP . Goście wchodzą i wychodza . Punkt kulminacyjny dzisiejszego dnia przed nami . Zmienniczka juz przyjechała
01 lipca 2014 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Pochwalę się ,że byłam w Tubingen rok temu i nacpykałam fotek.Miasto śliczne i mnóstwo studentów,ale i turystów z całej Europy.

Ja również do niedawna bywałam w tym miescie .Mam sporo fotek,a najbardziej mi sie podobało jak studenci siedzą na wysokim murze nad rzeką i te kwiaty wszędzie .
01 lipca 2014 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Trzeba bylo sie na rodzine wypiac.Moje kondolencje.Trzymaj sie

Przyjmij również ode mnie kondolencje.
Normalnie bym tam nie wróciła.
01 lipca 2014 15:59
ivanilia40

Miesiąc temu dostałam dwie duże butle liquidu,z przerażeniem patrzę,jak jedna juz prawie skończona.Chyba będę musiała zacząć oszczędzac? Do końca jeszcze półtora miesiąca.

01 lipca 2014 16:29 / 4 osobom podoba się ten post
Ubawiłam sie -przybył pan fachowiec wymienić filtr w odkurzaczu-cos co w PL potrafi zrobic kazde dziecko:)Filtr + usługa = 20,50 euro.....he he he.Tu do kazdej najdrobniejszej rzeczy daja komuś zarobic:)
01 lipca 2014 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

http://youtu.be/gXWesLW3qpU

Żeby oglądać youtoube trzeba mieć normalny net.