Na wyjeździe #10

01 lipca 2014 12:52 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkaa

Ale co to będzie jak zaczną rozrabiać ,
Jednego to zawsze sie ogarnie ,a to będą napewno małe chuligany/już ich tak nazywamy,/:))

Moja kolezanka urodziła corke.Za rok zaplanowali z mezem synka.Wyszły trojaczki ( 3 dziewczyny) hihi Jak je posadzila na srodku piaskownicy to kazda wedrowala do innego rogu owej piaskownicy.
01 lipca 2014 12:54
,,,dziewczyny,, rozgladam sie za praca jako pomoc Pflegerin w Hajmie,,, nie mam wyksztalcenia w tym kierunku,,wiec na kokosy nie licze,,,ale dali mi to wypelnienia taki blatt , i tam rozne pytanie mniedzy innymi ,,, Ile oczekuje Pani pensji w brutto"... Kurcze nie wiem, co odpowiedziec,,,boje sie zeby nie przesadzic .,,,
01 lipca 2014 12:58 / 2 osobom podoba się ten post
Od dwoch miesięcy wynalazłam sobie metode na zabijanie czasu,miałam nie polecać na forum n nie wiedzialam czy sie spodoba, jaki efekt koncowy będzie, ale zblizam sie ju ku koncowi zabijania nudy i spodobał mi sie, to napiszę:

Kupiłam bardzo ładny zeszyt specjalny do przepisów kulinarnych i od dwóch miesiecy przepisuje z forum i miejscowych ksiązek kucharskich przepisy na ciasta,sosy,sałaty,zupy i mięsa.Może to być nawet prezent dla kogoś bliskiego.Jaoasi ciasta są bardzo dobre,dzisiaj wpisalam Ani37 przepis na pizze.Uzbierało sie tego bardzo dużo,a że mam czas to pisze starannie - sama bym chciala taki prezent dostać.
01 lipca 2014 12:59
andrea,, dzieki,, a kiedy ta kika bywa na forum,?
1400brutto to jakies 1000 netto, skromnie ,,
01 lipca 2014 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Od dwoch miesięcy wynalazłam sobie metode na zabijanie czasu,miałam nie polecać na forum n nie wiedzialam czy sie spodoba, jaki efekt koncowy będzie, ale zblizam sie ju ku koncowi zabijania nudy i spodobał mi sie, to napiszę:

Kupiłam bardzo ładny zeszyt specjalny do przepisów kulinarnych i od dwóch miesiecy przepisuje z forum i miejscowych ksiązek kucharskich przepisy na ciasta,sosy,sałaty,zupy i mięsa.Może to być nawet prezent dla kogoś bliskiego.Jaoasi ciasta są bardzo dobre,dzisiaj wpisalam Ani37 przepis na pizze.Uzbierało sie tego bardzo dużo,a że mam czas to pisze starannie - sama bym chciala taki prezent dostać.

Teraz moze opracujesz to w wersji elektronicznej i podziel sie z nami
01 lipca 2014 13:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Teraz moze opracujesz to w wersji elektronicznej i podziel sie z nami

Az taka pracowita to ja nie jestem:):) ale sluze przepisami:):)
01 lipca 2014 13:14
mleczko47

Az taka pracowita to ja nie jestem:):) ale sluze przepisami:):)

A lie w tym pracy Skaner i po robocie
01 lipca 2014 13:15
,,super,,, danke, danke :))) bede jej wyczekiwac :))),
01 lipca 2014 13:16
Magdalena_Sewicka

,,,dziewczyny,, rozgladam sie za praca jako pomoc Pflegerin w Hajmie,,, nie mam wyksztalcenia w tym kierunku,,wiec na kokosy nie licze,,,ale dali mi to wypelnienia taki blatt , i tam rozne pytanie mniedzy innymi ,,, Ile oczekuje Pani pensji w brutto"... Kurcze nie wiem, co odpowiedziec,,,boje sie zeby nie przesadzic .,,,

przesadzic mozesz gorzej jak napiszesz za malo
01 lipca 2014 13:16 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

A lie w tym pracy Skaner i po robocie

Jak założysz swojego bloga do ja dołącze przepisy.Bedzie napewno pikantnie i smacznie:):)
01 lipca 2014 13:18 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Jak założysz swojego bloga do ja dołącze przepisy.Bedzie napewno pikantnie i smacznie:):)

Jak juz zostane gwiazda opieki to założe wlasnego bloga ha ha
01 lipca 2014 13:26 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Z wszystkich gwiazd to ta mi sie podoba najbardziej: niech mi gwiaza pomyslnosci nigdy nie zagasnie......................................:):):)
01 lipca 2014 13:37
barbarella

U mnie też gorąco i to pod każdym względem, ja dzisiaj do domu, zaraz przyjedzie zmienniczka, mąż pdp wraca do domu po 3 tygodniach pobytu w szpitalu i pdp ma dzisiaj urodziny:)))) Może nie oszaleję, oby do 16.

Mleczko, fajne te maluchy, takie ziaby jeszcze, ale po chłopczyku już widać, że się zmienia. Powodzenia :)

No to masz kumulację, szkoda że to nie w Totolotka.

Szczęśliwej drogi.
01 lipca 2014 13:49
ORIM

Orim,chłopaku:)Zjedz Snickersa:):):):)
01 lipca 2014 13:54 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Orim,chłopaku:)Zjedz Snickersa:):):):)

Jestem soba i nie jestem głodny ha ha