Na wyjeździe #10

01 lipca 2014 17:41 / 2 osobom podoba się ten post
Impreza urodzinowa zakończona . Czas dopakować walizke i jutro do domu
01 lipca 2014 17:49
alinka1339

Dziś 100ne urodzinki mojej PDP . Goście wchodzą i wychodza . Punkt kulminacyjny dzisiejszego dnia przed nami . Zmienniczka juz przyjechała

100 lat, 100 lat,,,, Happy Birthday!!,,,moja babcia tez juz prawie 100,ale czy,,, jej sie uda ,,, tego jej rzycze ,,, a twojej to tylko 200 rzyczyc,, a w tutejszym hajmie zmarla babcia 108 lat ,,, 
01 lipca 2014 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ubawiłam sie -przybył pan fachowiec wymienić filtr w odkurzaczu-cos co w PL potrafi zrobic kazde dziecko:)Filtr + usługa = 20,50 euro.....he he he.Tu do kazdej najdrobniejszej rzeczy daja komuś zarobic:)

,,moja babcia jak mieszkala sama,,, to nawet do zmiany rzarówek ,,  dzwonila po Fischera :))) ale to dobrze,, po 90stce jeszcze,,by spadla z krzesla i cos zlamala i po co jej to,,, a no i jeszcze do wieszania lampek na choince tez wzywala fachowca :))))
01 lipca 2014 19:44 / 5 osobom podoba się ten post
A teraz wczujcie sie:
"bylo morze, w morzu kolek, a na kolku byl wierzcholek, na wierzcholku siedzial zajác i nogami przebierajác spiewal tak: bylo morze, w morzu kolek..."
Zajác to ja, morze to Bodeńskie, kolek to cypelek kolo Schlosskirche
No i wyobrazcie sobie bezkres akwenu, mnie 155cm majtajáca nogami w jeziorku i... 2m ode mnie łabédzia z dwoma malymi. chwilo trwaj!
01 lipca 2014 19:44
ivanilia40

Żeby oglądać youtoube trzeba mieć normalny net.

to zobaczysz sobie w domu.Filmik jest o tym jak sobie taniej i samemu robic mieszanki do e- papierosa
01 lipca 2014 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
W takich wyrazach jak drzewo, wrzątek, brzask,
krzyk, drzazga, prztyczek, Grzesiu oraz trzask,
ponieważ "rzet" po spółgłosce stoi,
to zawsze tam będzie er zet mili moi.
Pamiętajcie o tym - taka moja rada:
er zet po spółgłoskach to ważna zasada.
01 lipca 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
fiber39

W takich wyrazach jak drzewo, wrzątek, brzask,
krzyk, drzazga, prztyczek, Grzesiu oraz trzask,
ponieważ "rzet" po spółgłosce stoi,
to zawsze tam będzie er zet mili moi.
Pamiętajcie o tym - taka moja rada:
er zet po spółgłoskach to ważna zasada.

Mnie też to boli,ale nie wszystkim przeszkadza:))
01 lipca 2014 20:05 / 9 osobom podoba się ten post
Dzisiaj rano Dziadek totalnie zaplątał się w sondę. Nie wiem jak On to zrobił, ale kabelek wystawał mu z bokserek u góry na plecach. Pewnie przy przebieraniu się rano włożył go jakoś do nogawki i oplątał. Rano słyszę jak Dziadek puka do moich drzwi. Poleciałam z odsieczą. Nie dało się tego inaczej zrobić, tylko Dziadek musiał ściągnąć bokserki. (Myje się sam, więc nie oglądałam go do tej pory nago). Skrępowany był bardzo. Ja, aby mu ułatwić sytuację, uśmiechnęłam się i powiedziałam, ze nie musi się krępować, bo już mnóstwo "takich rzeczy" widziałam. Dziadek popatrzył na mnie i napisał na kartce : "A mówiłaś, że jestem Twoim pierwszym podopiecznym mężczyzną , to gdzie ty tyle ich widziałaś "
Upsss, teraz ja się zawstydziłam
01 lipca 2014 20:39 / 4 osobom podoba się ten post
Annika

Dzisiaj rano Dziadek totalnie zaplątał się w sondę. Nie wiem jak On to zrobił, ale kabelek wystawał mu z bokserek u góry na plecach. Pewnie przy przebieraniu się rano włożył go jakoś do nogawki i oplątał. Rano słyszę jak Dziadek puka do moich drzwi. Poleciałam z odsieczą. Nie dało się tego inaczej zrobić, tylko Dziadek musiał ściągnąć bokserki. (Myje się sam, więc nie oglądałam go do tej pory nago). Skrępowany był bardzo. Ja, aby mu ułatwić sytuację, uśmiechnęłam się i powiedziałam, ze nie musi się krępować, bo już mnóstwo "takich rzeczy" widziałam. Dziadek popatrzył na mnie i napisał na kartce : "A mówiłaś, że jestem Twoim pierwszym podopiecznym mężczyzną , to gdzie ty tyle ich widziałaś "
Upsss, teraz ja się zawstydziłam :-)

Mogłaś powiedzieć,że miałaś sporo narzeczonych :))))))))))))))))))))
01 lipca 2014 20:41
ORIM

http://youtu.be/gXWesLW3qpU

Oriom nic nie zastapi silnej woli!!!
01 lipca 2014 20:45 / 1 osobie podoba się ten post

Marsz do regulaminu! Kolejne takie przewinienie = ban! Moderator

01 lipca 2014 20:57
kacha25

Marsz do regulaminu! Kolejne takie przewinienie = ban! Moderator

No to blisko ciebie
01 lipca 2014 21:00
Zakręcona Mamuela

Oriom nic nie zastapi silnej woli!!!

Nie po to wkleilem ten link.Chodzi o to ze taniej.Rzucanie fajek to nie problem.Problem to jak sie rzuci palenie to trudno roztac sie z lodowka i wyjadania wszystkiego co w niej jest
01 lipca 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Upsss, teraz ja się zawstydziłam :-)

No, wyszło szydło z worka:)))
Uśmiałam się:)
01 lipca 2014 21:03 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Nie po to wkleilem ten link.Chodzi o to ze taniej.Rzucanie fajek to nie problem.Problem to jak sie rzuci palenie to trudno roztac sie z lodowka i wyjadania wszystkiego co w niej jest

Tak Orim, to prawda. Ja już od 11 lat żyję w symbiozie z moją lodówką.