Na wyjeździe #10

02 lipca 2014 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Babcia w łóżeczku, goście z gospodynią poza domem a ja sama rządzę. Chata wolna.
I co tu robić w tak piękny wieczór z tak pięknym zachodem słońca? :>

Zjeść czekoladę z orzechami?
02 lipca 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Zjeść czekoladę z orzechami?

Gute Idee - mam kawową co prawda. Erzac na wzmożone ciśnienie ;) A tu cholera środek tygodnia bez ogrodnika!!!!!!
02 lipca 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
A ja jeszcze na stanowisku w dobrym humorku . O 22 podjedzie po mnie Taxi i na dworzec kierunek Polska . Dziś spotkam sie w realu z naszą Michasią . Pozdrawiam Opiekunkowo i dziękuję za mile spędzone chwile . Do napisania z Polski .
02 lipca 2014 21:16 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

Gute Idee - mam kawową co prawda. Erzac na wzmożone ciśnienie ;) A tu cholera środek tygodnia bez ogrodnika!!!!!!

No ja sobie wyobrażam,że ciśnienie Ci skacze jak za długo upustu nie ma,więc zamiast czekolady z orzechami ,weż zimny prysznic,pomaga serio:)
02 lipca 2014 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No ja sobie wyobrażam,że ciśnienie Ci skacze jak za długo upustu nie ma,więc zamiast czekolady z orzechami ,weż zimny prysznic,pomaga serio:)

W ub. sobotę było. Wieeeki temu!
Zaraz idę pod prysznic jak radzisz :)
02 lipca 2014 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

O dobra rada !!
02 lipca 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Babcia w łóżeczku, goście z gospodynią poza domem a ja sama rządzę. Chata wolna.
I co tu robić w tak piękny wieczór z tak pięknym zachodem słońca? :>

Ja siada z romansem w reku :))
02 lipca 2014 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

O dobra rada !!

Wiem manuelko,sama stosuję czasem..:)))))))))))))))
02 lipca 2014 21:22 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A mogłaś mieć Szwajcara...
;)
02 lipca 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Witaj bede w razie potrzeby stosowac:))))))))))))
02 lipca 2014 21:23 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

A mogłaś mieć Szwajcara...
;)

Owszem,ale musiałabym założyć "worek na głowę i za ojczyznę":)))))))))))))))))))))))))
02 lipca 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Owszem,ale musiałabym założyć "worek na głowę i za ojczyznę":)))))))))))))))))))))))))

Az tak zle ?No ale to jakies poswiecenie za ojczyzne było by ci zapisane heheheheh
02 lipca 2014 21:27 / 9 osobom podoba się ten post
Moi Drodzy póki jeszcze myślę w miarę sensownie, nie tak jak przed przerwą z ta roladą Siwej... Swoją drogą zołzy dwie sie ze mnie nabijały, i pewnie nie tylko one. Postanowiłam napisać kilka słów przed wyjazdem.
Chciałabym Wam wszystkim podziękować za te wspólnie spędzone trzy miesiące. Byliście dla mnie wspaniałym towarzystwem na te trudne chwile. Dzięki Wam nie czułam sie taka samotna. Dziękuję Wam z całego serca :))) Nie obiecuję, że będę zaglądać w czasie urlopu, bo pewnie nie będę. A może będę.... Czas pokaże...
02 lipca 2014 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Coś niedosłyszę...
Pańszczyznę? ;)

Tak sobie myślę, że można by zastosować koncert życzeń:
Szwajcar taki sam tylko, że inny :P
jakby byl np. pułkownikiem to Ty wtedy panią PODpułkownikową i to z przyjemnością jak sądzę
bez odrabiania pańszczyzny.

:)
02 lipca 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Az tak zle ?No ale to jakies poswiecenie za ojczyzne było by ci zapisane heheheheh

Wierz mi Manuelko,że chyba już wolałabym Polaka z kredytami niż tego Szwajcara.:)