Na wyjeździe #10

02 lipca 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Moi Drodzy póki jeszcze myślę w miarę sensownie, nie tak jak przed przerwą z ta roladą Siwej... Swoją drogą zołzy dwie sie ze mnie nabijały, i pewnie nie tylko one. Postanowiłam napisać kilka słów przed wyjazdem.
Chciałabym Wam wszystkim podziękować za te wspólnie spędzone trzy miesiące. Byliście dla mnie wspaniałym towarzystwem na te trudne chwile. Dzięki Wam nie czułam sie taka samotna. Dziękuję Wam z całego serca :))) Nie obiecuję, że będę zaglądać w czasie urlopu, bo pewnie nie będę. A może będę.... Czas pokaże...

Osobiście dziękuję Ci za wsparcie i za obecność.
Szczęśliwej podróży do domu i satysfakcjonującego odpoczynku (na każdym froncie domowym!;)
02 lipca 2014 21:30 / 3 osobom podoba się ten post
emi

Moi Drodzy póki jeszcze myślę w miarę sensownie, nie tak jak przed przerwą z ta roladą Siwej... Swoją drogą zołzy dwie sie ze mnie nabijały, i pewnie nie tylko one. Postanowiłam napisać kilka słów przed wyjazdem.
Chciałabym Wam wszystkim podziękować za te wspólnie spędzone trzy miesiące. Byliście dla mnie wspaniałym towarzystwem na te trudne chwile. Dzięki Wam nie czułam sie taka samotna. Dziękuję Wam z całego serca :))) Nie obiecuję, że będę zaglądać w czasie urlopu, bo pewnie nie będę. A może będę.... Czas pokaże...

Ja Ci też dziękuję za fajne posty i życzę Ci miłego wypoczynku,no i bądż pewna,że ja TU będę czekać jak wrócisz po urlopie,drzwi Ci otworze i dam kartę do odbicia ( jak w fabryce) :)))))))))))))))))))))
02 lipca 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja Ci też dziękuję za fajne posty i życzę Ci miłego wypoczynku,no i bądż pewna,że ja TU będę czekać jak wrócisz po urlopie,drzwi Ci otworze i dam kartę do odbicia ( jak w fabryce) :)))))))))))))))))))))

ooo! masz nową fuchę na lewo? Klucznica- odźwierna ;)
02 lipca 2014 21:33 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wierz mi Manuelko,że chyba już wolałabym Polaka z kredytami niż tego Szwajcara.:)

Oj nie Ivanilia i co bedziesz na niego pracowac!! To juz lepiej reczny na bateie i skarpet brudnych ani gaci nie trzeba prac hehehehe
02 lipca 2014 21:33 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No i ładnie urlop zaczyna od czyszczenia osmarkanego komputera. Jest kilka osób, którym nie pozwolę zapomnieć o sobie na urlopie. Jesteś jedną z nich :))))
02 lipca 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Ivanilia a ty teraz długi dystans masz to jak jedna z niewielu na olimpiade !! nie nudzisz sie w domku tylko w pracy urozmaicenie superrrrrrrrrrrrrrrrrr
02 lipca 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Oj nie Ivanilia i co bedziesz na niego pracowac!! To juz lepiej reczny na bateie i skarpet brudnych ani gaci nie trzeba prac hehehehe

Hahahahahahah masz rację kochana hahahhahaha
02 lipca 2014 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Jedż szczęśliwie. Jak  mówią kierowcy ....szerokości.
02 lipca 2014 21:57 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Jedż szczęśliwie. Jak  mówią kierowcy ....szerokości.

Tak i gumowych drzew sobie życzę. Może uda mi sie juz jutro moje Skarby do snu utulić :)))))) Chyba sie rozkleję....
02 lipca 2014 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
Pd koniec miesiąca mam dostarczyć PDP do córki do Paryża. Mamy tam byc ok. tygodnia to sobie zdążę polatać ale obawiam się trochę tej podróży. Będziemy jechać pociągiem i PDP mi powiedział, że nici z przyklejonego nosa do szyby, bo TeŻeWe zasuwa bardzo szybko. No zobaczymy.I nie mam pojęcia o francuskim a ONI innego języka nie znają - hahaha !!

02 lipca 2014 22:08 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Tak i gumowych drzew sobie życzę. Może uda mi sie juz jutro moje Skarby do snu utulić :)))))) Chyba sie rozkleję....

A płacz, płacz oczyszcza.

02 lipca 2014 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

ooo! masz nową fuchę na lewo? Klucznica- odźwierna ;)

ucz sie ucz,jak bedziesz sie dobrze uczyl to zdobedziesz wiele kluczy i odzwiernym zostaniesz
02 lipca 2014 22:31
siwa

ucz sie ucz,jak bedziesz sie dobrze uczyl to zdobedziesz wiele kluczy i odzwiernym zostaniesz

A gdzie byłaś jak Cię nie było parę dni? Hę?
02 lipca 2014 22:31
Mycha

Pd koniec miesiąca mam dostarczyć PDP do córki do Paryża. Mamy tam byc ok. tygodnia to sobie zdążę polatać ale obawiam się trochę tej podróży. Będziemy jechać pociągiem i PDP mi powiedział, że nici z przyklejonego nosa do szyby, bo TeŻeWe zasuwa bardzo szybko. No zobaczymy.I nie mam pojęcia o francuskim a ONI innego języka nie znają - hahaha !!

jak ja sobie radze przez 3 m-ce to Ty nie poradzisz sobie przez tydzien;nie zartuj
02 lipca 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

A gdzie byłaś jak Cię nie było parę dni? Hę?

Jakie pare dni przeciez bylam rano,no po poludniu jak pieklam rolade,ktorej zostalo jeszcze kawalek i PDP chce jeszcze;ciekawe co mnie podkusilo zeby przyznawac sie ze umie piec