Na wyjeździe #10

04 lipca 2014 13:54 / 6 osobom podoba się ten post
Idę. Szybkim krokiem rundkę zrobić.
Bo potem lunie i już nigdzie nie pójdę.

A wiecie co? Jakbyśmy tak wszystkie mialy stelle w pobliżu to by się dzialo wtedy cooooo?
Chmara Polek przetacza się przez miasto, opanowuje drogerie, obuwnicze i odzieżowe oraz sklepy z imbirem. Spotyka się na placu centralnym ze swoimi pdp na wózkach i z rolatorkami. W gazecie by o nas napisali!
;DDDDDDDD
04 lipca 2014 14:27
lena7

A wiecie co? Jakbyśmy tak wszystkie mialy stelle w pobliżu to by się dzialo wtedy cooooo?
Chmara Polek przetacza się przez miasto, opanowuje drogerie, obuwnicze i odzieżowe oraz sklepy z imbirem. Spotyka się na placu centralnym ze swoimi pdp na wózkach i z rolatorkami. W gazecie by o nas napisali!
;DDDDDDDD

ty mieszkasz w esslingen?moja mama tam pracuje:)
04 lipca 2014 14:56
kacha25

Nie. Ja chcę dopiero na Esslingen jak kasę odłożę na start.
04 lipca 2014 14:56
kacha25

Nie. Ja chcę dopiero na Esslingen jak kasę odłożę na start.
04 lipca 2014 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Ahaaa... 27 o 19:00 ze Stuttgartu do Katowic...właśnie dzwoniła kobitka z agencji, odebrała synowa i mówi, że mam dzisiaj wolne i śpie:D ale słyszałam ją więc poszłam po tel bo nie wiedziałam kto dzwoni... w sumie to jestem zaskoczona i pytam czy coś się stało, a ona , że nie, po prostu chciała wiedzieć jak mi się pracuje i czy stan PDP się zmienił albo cooo. :D 

Mam nadzieję że nie zapomnisz wysiąść we Wrocławiu???  Dworzec gdzie Sindbady stoją wprawdzie dość spory, ale tam przez megafon wywołują, w razie czego same będziemy krzyczały: NIANTA!!! :)))
04 lipca 2014 17:16 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

;DDDDDDDD

Jak pracowałam w Krefeld to nas tam była właśnie chmara cała i spotykałyśmy sie na takim placyku pod ratuszem.W gazecie wprawdzie nie napisali, ale kiedyś przyszedł pan z ratusza z prośbĄ ,żebysmy tak nie hałasowały pod oknami bo przeszakdzamy w pracy!!!!:):):)No,ale jak sie nas zeszło ok 14 sztuk?Jak nie hałasować? :)
04 lipca 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
No to dzis mam siedzenie ale nie wiem do ktorej? Niech juz sie skonczy Munia!!!!!!!!l Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
04 lipca 2014 18:42 / 4 osobom podoba się ten post
Gdyby mój dziadek nie wylądował w szpitalu, to dopiero jutro bym zjeżdżała do Polski. Dostałam wiadomość, że już z nim znacznie lepiej i wraca do siebie. Jeszcze tylko rehabilitacja i wyjdzie do domu, więc skończy się moja laba. Ale to dobrze, bo pieniądze też się kończą niestety ;)

Dzisiaj nad morzem przypiekało elegancko :)

04 lipca 2014 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Gdyby mój dziadek nie wylądował w szpitalu, to dopiero jutro bym zjeżdżała do Polski. Dostałam wiadomość, że już z nim znacznie lepiej i wraca do siebie. Jeszcze tylko rehabilitacja i wyjdzie do domu, więc skończy się moja laba. Ale to dobrze, bo pieniądze też się kończą niestety ;)

Dzisiaj nad morzem przypiekało elegancko :)

zazdroszcze nie znosze upalow,jednak bryza morska to inna bajka,w tym klimacie nie sa uciazliwe,;-
04 lipca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Jak dzionek minol ??? Mi jak w bajce ha ha Szkoda ze musialem wracac.Jutro tylko 2 godz wolnego
04 lipca 2014 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Jak dzionek minol ??? Mi jak w bajce ha ha Szkoda ze musialem wracac.Jutro tylko 2 godz wolnego

Opowiadaj jak było!
Ile prosiaków zjadleś, ile piwek wypiłeś i ilu rycerzy wykosiłeś :))))))))))))))))
04 lipca 2014 20:39
ORIM

wolny czas mija szybko,jak spedziles ,serca zlamane niewiescie,;-
04 lipca 2014 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Opowiadaj jak było!
Ile prosiaków zjadleś, ile piwek wypiłeś i ilu rycerzy wykosiłeś :))))))))))))))))

po jednym nie liczac piwa Impreza super tak jak to u niemcow bywa na takich festynach
04 lipca 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

po jednym nie liczac piwa Impreza super tak jak to u niemcow bywa na takich festynach

Zdjęcia?
04 lipca 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

wolny czas mija szybko,jak spedziles ,serca zlamane niewiescie,;-

az tak to nie ale naprawde takie festyny to atrakcja.Wszyscy poprzebierani,stylizowane sprzety,namioty i tawerny obwieszone skorami.Pojedynki rycerzy i giermkow.Bialoglowy w sukniach do ziemi.Zboje w skorach oraz w szerokich kapeluszach.Piwo podawane w gliniakach itd.Pracowalem kiedys na takich wlasnie festynach wiec milo sie wspomina.