chcialas sie lansowac:)hihi hi ale na dobre ci to niewyszlo widac.bo czegos ci przybyło.lepiej nowych butów nie zakaldac w takie upaly noga sie poci i odciski gotowe
chcialas sie lansowac:)hihi hi ale na dobre ci to niewyszlo widac.bo czegos ci przybyło.lepiej nowych butów nie zakaldac w takie upaly noga sie poci i odciski gotowe
Chciałam wreszcie wyjść ubrana w swoim stylu jak kobieta, a nie w dżinsach, bluzce i klapkach jak w De.
Ale mnie WSZYSTKIE nowe buty obcierają. A kiedyś i tak trzeba je rozchodzić.
Polansić też sie chciałam. A co se będę żałować! W końcu tony ciuchów w De nakupowałam to się lans należy ;P
Chciałam wreszcie wyjść ubrana w swoim stylu jak kobieta, a nie w dżinsach, bluzce i klapkach jak w De.
Ale mnie WSZYSTKIE nowe buty obcierają. A kiedyś i tak trzeba je rozchodzić.
Polansić też sie chciałam. A co se będę żałować! W końcu tony ciuchów w De nakupowałam to się lans należy ;P
Zapomnialam napisać,dzisiaj jak wracałam wczesnie rano do domu ze mojego małego maratonu znalazłam dwie sowy (grzyby) juz je oczysciłam i zrobie a la schabowy.To znaczy,że grzyby beda wczesniej:) z czego sie bardzo cieszę.
Jedz Mleczko ! I zabukuj mi tam pogode na 15 sierpnia.
heeelloooooooo!!! Wczłapałam się wczoraj z moimi młodymi i przyjaciółka corki na Śnieżkę :)))) Było baaaardzio fajnie,l jestem dumna i z siebie i z dzieciaków :)) (ale mam zakwasy haha, kondycja zerooo)
A w środe poznałam kolezanke z forumka :))))
Nomka poniewaz nie ma topiku "Zazdrość" to Ci tu napisze.Ładna dziewczyna jesteś.
W świętokrzyskich lasach są prawdziwki,zapraszam.
Nomka poniewaz nie ma topiku "Zazdrość" to Ci tu napisze.Ładna dziewczyna jesteś.
Wczoraj z mamą rozmawiala,któa jest zapalona grzybiarką-nieszczęsliwa bo tylko kurki i te sowy własnie,a w lesie tak sucho że pod nogami chrupie. To Twoje rejony-Świętoszów ,ulatała sie po tych poligonach i nawet kilograma kurek nie zebrała.Nieszczęsliwa i zła:(U nas nad morzem tez posucha grzybowa,nie to co rok temu,samych suszonych było ponad 10kg po sezonie.No,ale to jeszcze wcześnie,popada i będą:)Za to na FB z okolic wschodniej Polski foty podgrzybków ,prawdziwków....buuuuuuu
A jak wygląda grzyb sowa ??? Jak się inaczej nazywa, tzn. encyklopedycznie, bo ja się nie spotkałam z taką nazwą. Ale grzybiarka ze mnie marna to nie ma się co dziwić.
A kanie znasz?
To to samo,
u nas tak mówią, nie encyklopedycznie.
Pyszne w panierce jako kotleciki.
Aż mi ślinka pociekła na wspomnienie,