W domu 2

20 lipca 2014 15:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dzięen dobry. chyba żyję ale co to za życie jak sie kursuje łózko-kibel? :P
chyba zamieszkam w WC dzis.
upał straszny a w lodówce mam 4 piwa, wode, 1 jogurt. tak mi sie kefiru chce - moze komus po drodze do sklepu jest?
20 lipca 2014 15:41
Chyba był wesoły wieczór wczoraj.
20 lipca 2014 15:52 / 1 osobie podoba się ten post
No. Zaczęło się niewinnie a skończyło jak zawsze. Wypadłam z wprawy i się zestarzalam :)
ale i tak fajnie bylo.
20 lipca 2014 16:09
Lena a ty przypadkiem wczoraj nie byłaś z moim prywatnym i bratem na tarasie jak ich dziś o 12 zobaczyłam (wstali dopiero) to wiedziałam że mieli wesoło podobno już świtało jak się kładli :)
20 lipca 2014 16:15
A tego to już nie wiem :DDDDDD
Taras sie może i zgadza ale jak byli w Walimiu tzn ze tam gdzie i ja. :D
20 lipca 2014 16:15
no Lenka jak wesolo bylo to zawsze pamietaj ze na drugi dzien nie zawsze jest wesolo
20 lipca 2014 16:21 / 4 osobom podoba się ten post
jakoś mi ta zasada cholera umknęła tym razem, wiesz? ;)
Ale się dowiedziałam przy okazji że mój kumpel z byłej pracy co wiecznie do mnie cholewki smalił rozszedł się z nie-żoną i nie minęło mu to smalenie do mnie. I się dowiedziałam jeszcze, że nasz szef szefów szuka mnie od pocz. roku a ze zmieniląm nr tel to nie może znaleźc... Ha!
20 lipca 2014 16:25 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

jakoś mi ta zasada cholera umknęła tym razem, wiesz? ;)
Ale się dowiedziałam przy okazji że mój kumpel z byłej pracy co wiecznie do mnie cholewki smalił rozszedł się z nie-żoną i nie minęło mu to smalenie do mnie. I się dowiedziałam jeszcze, że nasz szef szefów szuka mnie od pocz. roku a ze zmieniląm nr tel to nie może znaleźc... Ha!

to masz branie jednym slowem:)))))tylko czy dasz sie złowic o to jest pytanie hahaha musza dorze zanecici panowie:)))
20 lipca 2014 16:28 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

to masz branie jednym slowem:)))))tylko czy dasz sie złowic o to jest pytanie hahaha musza dorze zanecici panowie:)))

Branie to mam dwubiegunowe: kumpel jako niedoszły kochanek (nie mam na myśli zdrady) i szef szefów jako "propozycja nie do odrzucenia" powrotu na stare smieci. Ten drugi niech sam zadzwoni (w pon będzie mial mój nr) - przyszła koza do woza :P
20 lipca 2014 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
No ok, obiecałam i wrzucam zdjęcia...
Którą doradzacie? ;) Butów nie mam odpowiednich do żadnej, to znaczy ogólnie pasujące mam, ale wesela w nich nie wytrzymam, zwłaszcza przy tych upałach... Stopy mam ostatnio bardzo spuchnięte i żadnej rady na to... :(
A w ogóle to za godzinę "weselny" po mnie przyjeżdża i zabiera na kawę nad Jeziorem Srebrnym w Turawie... He, he, trzymajcie kciuki żeby temperatura była odpowiednia :))))))))))))
No i piszcie co lepsze - co kilka( -naście, -dziesiąt) par oczu to nie jedne ;)
20 lipca 2014 17:49
Lili

Którą doradzacie? ;) Butów nie mam odpowiednich do żadnej, to znaczy ogólnie pasujące mam, ale wesela w nich nie wytrzymam, zwłaszcza przy tych upałach... Stopy mam ostatnio bardzo spuchnięte i żadnej rady na to... :(
A w ogóle to za godzinę "weselny" po mnie przyjeżdża i zabiera na kawę nad Jeziorem Srebrnym w Turawie... He, he, trzymajcie kciuki żeby temperatura była odpowiednia :))))))))))))

dawaj te foty :)
20 lipca 2014 17:51 / 1 osobie podoba się ten post
Niebieska.
wg mnie zdecydowanie niebieska!
20 lipca 2014 17:51
To ja znikam - lecę pod prysznic, bo przecież lepię się od własnego potu - na zewnątrz 37 w cieniu... Paaa! :)
20 lipca 2014 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Niebieska duuużo lepiej :)
20 lipca 2014 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Ja stawiam na niebieską sukienkę,nie będziesz się denerwować,że każdy chłop w dekold Ci będzie zaglądał heheeh,albo możesz zabrać obie sukienki i pózniej się przebrać,wie Du willst...